שאלת היום...
nick name

אתי@

New member
שאלת היום... ../images/Emo41.gif nick name

איך בחרתם בשם המשתמש שלכם ברשת
כמובן שיש כאלה שרק קראו לעצמם בשם שלהם (דוד, שלמה, וכו´), אבל רובינו שינינו או הוספנו משהו לשם שלנו, או שלקחנו לנו שם חדש לגמרי. השם שבחרתם הוא מקרי או שיש לו סיבה
אני... בהתחלה בימי IOL הייתי סתם "אתי" אבל כשהתחילו להגיע לפורום עוד אתיות, רציתי שיזהו שאני זאת אני
אז הוספתי את הסימן @. אתי אלבכרי מייד כינתה אותי "שטרודלית", ומאז אני משולה לעוגת התפוחים הוינאית - שטרודל תפוחים, וגם קיבלתי את השם אתי שטרודל
את הסימן
אני מצרפת, כי הבית של השבלול נראה קצת כמו @... לא

kisses

New member
תהרגי אני אני מזה לא זוכרת למה

הפכתי להיות KISSES
אבך אני חושבת שבחרתי בכינוי הזה כי יש בו רוך כלשהוא, משהוא מעניין.

שמופית

New member
הסבר לגבי השם....

הכינוי שלי לקוח מהסידרה סיינפלד, שאפילו לא ראיתי את הפרק הזה, שבו זוג חברים היו נמרחים אחד על השני בגינוני חיבה ואהבה כל הזמן. תמיר ואני הכרנו בעבודה, ואמנם השתדלנו שלא להסגיר את החברות בינינו בזמן העבודה, כדי שלא להעמיד את החבר´ה במצב לא נוח, אבל מידי פעם היינו קופצים אחד לחדר של השני כדי לקבל חיבוק או לתת נשיקה. ואחת הבנות התחילה לקרוא לנו "שמופים" ומאז זה דבק והוא קורא לי שמופית לפעמים. ומאחר והשם שלי היה תפוס בפורומים, הלכתי על אחד מכינויי החיבה...

jess ועוד

New member
אני כבר 6 שנים ג´סיקה

עוד כשהייתי שמנה מאוד (140 ק"ג) הדמות המצויירת של ג´סיקה מהסרט רוג´ר ראביט היתה מושא נערץ בעיני וגם בימי הרווקות שלי זה היה שם מסקרן לגברברים צעירים .... (רק לא לבעלי... הוא לא ממש עשה לו את זה... הניק שלי...) והיום אני ג´ס ועוד כי אני כבר לא לבד לא בחיים ולא בגוף .... כבר הכנתי לי את הכינוי לאחרי הלידה ... מבטיחה לכם שתדעו עליו..

fila

New member
וואו איזה שאלה נחמדה וזה יענה

על הסקרנות שלי לגבי כינויים משונים
כמו שמופית למשל האמת היא שאין לי מושג ואני לא זוכרת מאיפה הבאתי את השם הזה, אני מניחה שחיפשתי משהו שלא קשור בכלל לשם האמיתי
אני שוקלת ברצינות להחליף אותו

הילית*

New member
שאלה מעניינת

טוב, אז בטח חלקכן יודעות שהשם מאוד דומה לשמי האמיתי בזמנו כשנכנסתי ל אי או אל הייתה עוד אחת עם השם שלי וגם רציתי שם טיפה שונה אבל לא יותר מדי וכך בחרתי בשם הזה. הכוכבית זה בגלל שלא הצלחתי לפתוח שם ללא תוספת בתפוז

יעלי2

New member
ואני../images/Emo8.gif

השם יעל/י תמיד היה עם קונוטציה חיובית עבורי. אני מכירה הרבה יעליות וכולן נחמדות. היות והיו כבר 9 יעליות בפורום חתונות כשהתחלתי להשתתף, הצמדתי את המספר 2, ולהפתעתי השם נקלט במערכת. אגב, בכוונה הלכתי על כינוי שונה משמי האמיתי כי עד אז לא נהגתי להסתובב בפורומים ונבוכתי וגם חששתי להיחשף. מי שעקב אחרי מחודש אוגוסט 2001 וושאי שם לב שרוב (כל?) המחסומים ששמתי לעצמי, נשרו כמו קליפות של בצל. לאט אבל בהתמדה.

יעלי9

New member
ואצלי../images/Emo8.gif

אני עם אותו שם פרטי אבל עם שם משפחה קצת שונה יעלי- ע"ש יעלי מ"גבעת חלפון", סרט הקאלט היחיד שאני אוהבת (והחצי השני שלי גם) 9 - המספר שלי, גם יום ההולדת וגם כי הוא כמעט שלם אבל לא ממש.

אצלי זה די ברור...לצערי

אני הוספתי את המילים לשמי בגלל שאני כלכך רוצה ילד ולא הכי הולך בינתיים.. מקווהשאצתרך לשנות את שם המשתמש שלי במהרה למיכל עם לתמיד! מיכל

Ronnie*

New member
שאלה יפה...

האמת, הרבה זמן חיפשתי ניק נחמד, ולא מצאתי... ואז, כשהחלטתי להפוך סוף סוף לאקטיבית בפורום חתונות (אחרי חודשים של פסיביות), החלטתי להשתמש בשמי האמיתי... זה היה יום אחרי שראו אותנו בחדשות של ערוץ 2 מחפשים מקום לחתונה, עם השמות שלנו, וכתבתי על זה בפורום, אז נראה לי מוזר פתאום לכתוב בשם אחר... (קצת טיפשי, אני יודעת). לפעמים אני מצטערת שאני חשופה ככה בשמי האמיתי... זה יותר מדי קל לזיהוי (אבל מצד שני, אחרי שיש תמונות שלי בפורום והכל, מה הטעם להסתתר...).

אתי@

New member
גם אני מרגישה לפעמים שהייתי רוצה

שידעו עלי פחות פרטים מזהים
אבל זה כבר אבוד לי

kisses

New member
איפה יש תמונות שלך רוני אף פעם לא

ראיתי? תגידי איזה עמוד בארכיון?

למעלה