שאלת היום...
nick name

fila

New member
וואו רוני איזה תמונות יפות!../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif

ממש מרגשות!

kisses

New member
רוני עכשיו אני זוכרת אותך

את היית בהפגש וישבת מצד שמאל שלי ושל רויטל נכון? התמונות ממש משגעות איפה זה היה בלימון?

Ronnie*

New member
נכון, הייתי במפגש, עם אורי...

רוב הזמן ישבנו בצד, על הכסאות הגבוהים... החתונה היתה בבאר של סבא.

אצלי זה די ברור...

אני הוספתי את המילים אלה לשמי כי אני מאוד רוצה ילד ולא הכי הולך... מקווה שאשנה אותו במהרה...

טוב אז האמת אני כבר לא ממש

זוכרת, אבל אני זוכרת שבהתחלה הייתי רויט, ואז היתה עוד אחת, אז הפכתי לרויטל של לירון, ועכשיו אני רויטל ולירון...

dorlim

New member
DORLIM - זה ברור לא?!

שילוב של שני השמות דורון ולימור. האמת היא שזה כבר ממש מזמן (הרבה לפני שמישהו מאיתנו חשב על פורומים...) - המצאה של דורון(לא זוכרת באיזה הקשר). אגב, על טבעת הנישואין שלי חרוט dorlim 20.03.2002

kisses

New member
אתם פשוט מתוקים ../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif

שמופית

New member
אפרופו DORLIM....

מה שלום ה DOR של ה LIM ? המון זמן לא ראינו אותו בפורום (לדעתי, הוא בכלל לא נכנס לנשואים טריים, נכון לימור ?)

dorlim

New member
דורון בסדר גמור

מציץ מדי פעם בפורום, אבל לא יותר מזה....

אני

זה פשוט שם המשפחה שיהיה לי אחרי החתונה (הכי לא דיסקרטי שיכול להיות

תוכי

New member
ואצלי....

יום לפני שנכנסתי פעם ראשונה לפורום תפוז לא יודעת למה כל דבר שאמרתי היה פעמיים אז בעלי קרא לי תוכי וכשנכנסתי לפורום אז חיפשתי כינוי ונזכרתי מה קרה יום לפני את החלטתי שיקראו לי

אופה3

New member
ואצלי זה היה ככה, בגלל שאני חדשה

באינטרנט וכל זה, אז נכנסתי בשם בקי, ואז בן דודה שלי אמר לי , שצריך להמציא כינוי, וחשבתי וחשבתי, ואז החלטתי על אופה, כמו תפקידי בעבודה, מה אני לא אכתוב מנהלת מאפיה, אז אופה, וגם 3 כי אני עושה עבודה של שלוש אנשים, גם מוכרת, גם מסדרת ומנקה, וגם אופה. זהו , שיהיה יום מלבלב.בקי

danaziv

New member
ואצלי כמו אצל שני

הכי לא דיסקרטי- דנה זיו שמי ושם המשפחה החדש שלי מזה 8 חודשים.

למעלה