שאלת הימורים

shuval3

New member
שאלת הימורים

מה מונע ממני לבוא לרולטה בקזינו ולהמר כך 10$ אדום הפסדתי... 20$ אדום הפסדתי... 30$ אדום הפסדתי... 60$ אדום הרווחתי....(כיסיתי כל ההפסדים) בעיקרון הסיכוי שיצא אדום הוא בערך 50 אחוז ובעיקרון לפי השיטה הזו אם יש לך מספיק כסף ואתה לא רוצה רווח ענק בשלב כלשהו יצא אדום ואז תרוויח ואם שני אדומים ברצף מה טוב. האם מישהו יודע על איזושהי הגבלה בשיטה זו?

neko

New member
אני חושב שעל הימור אדום\שחור

אתה לא מקבל פי 2 ממה שהימרת, ובדומה כל הימור (אחרת אין לרולטה רווח).

pazro

New member
בהימור אדום/שחור הרווח אכן פי שתיים

הבעיה היחידה עם השיטה שהיא איטית עד מאוד. פרט לכך זהיא שיטה בטוחה להרוויח.

Tukon

New member
שיטה זו ידועה

בהימור צבע מקבלים פי שתיים אבל הסיכוי לקבל אדום או שחור הוא לא 50% זה בגלל שברולטה יש שני מספרים ניטרליים 0 ו 00, בכדי ש"הבית" ירוויח איך השיטה אמורה לפעול?? מתחלים ב 1$ וכל פעם מכפילם את ההימור: 2$, 4$, 8$, 16$ 32$, 64$ ... כך שאם לא יצא אדום בפעם ה N אתה הפסדתה 2 בחזקת N פחות אחד אם N=6 אז הפסדתה 63$, אך אם יצא אדום בפעם ה 7 תזכה ב 64$ ובכך תכסה את ההפסד פלוס רווח סמלי של 1$ (תמיד מתקבל רווח של 1$) יותר מזה - אני אציע לך שיטה בה אפשר להרוויח הרבה יותר מ 1$. אם תגדיל את ההימורים פי שלוש בכל פעם: 1$, 3$, 9$, 27$, 81$, 243$ ... כמו בדוגמא הקודמת אם רק בפעם ה 7 יצא אדום אזי הרווח שלך יסתכם ב 1094$נשמע לא רע
אז מה הבעיה עם השיטה??? במקרה ה"קל" של הכפלות פי 2, אם לא יצא אדום אחרי 10 פעמים אתה מתחיל לעבור למכפלות של אלפי דולרים שמגיעים למיליונים אחרי הפעם ה 20. בקיצור, אתה יכול להתרושש כי כבר קרה שיצא צבע ברצף של מעל 20 פעם (לא שווה בשביל 1$ רווח). במקרה של הכפלות של שלוש, בפעם ה 19 אתה צריך להמר על 1,162,261,467 אפילו אם הייתה ביל גייטס לא הייתה עושה את זה.

pazro

New member
אז אם יש לך גב כלכלי מספיק חזק

אז יש סיכוי טוב שתנצח את הרולטה. נכון הרווח קטן וצריך גב ממש רחב אבל זו ללא ספק שיטה בטוחה לניצחון.

Tukon

New member
זה קצת פרדוקסלי ../images/Emo151.gif

כי זה שיצא N פעמים שחור לא מגדיל את הסיכוי לאדום אבל אם מראש אתה מתכנן את המהלכים לפי האסטרטגיה הזאת אז הסיכוי שלך באמת גבוהה. זה קצת הפוך מלוטו - בלוטו יש לך סיכוי נמוך בהשקעה נמוכה להרוויח הרבה כאן יש לך סיכוי גבוהה להרוויח הרבה אבל צריך להשקיע הרבה ב ה צ ל ח ה

neko

New member
ממש לא נכון, זה בדיוק כמו הלוטו.

בשניהם סיכויי הזכייה תלויים בגובה ההימור. גם בלוטו אפשר למלא מיליון טורים (יש לוטמט ושיטתי), ובעצם בלוטו אפשר ליישם את השיטה הנ"ל.

Tukon

New member
אי אפשר לישם את השיטה בלוטו

להמר "אדום" זה כמו למלא טפסים כך שבהסתברות של 50% תזכה בפרס של כפל ההשקעה הבעיה היא, שלא ניתן להבטיח את זה. כיוון שהפרס תלוי בתוצאות של כל הטפסים

neko

New member
צודק, יש בעיה של חלוקת הפרס הראשון.

אבל יש עוד בעיה - שמלכתחילה ההשקעה בשביל להגיע ל-50% היא כבר יותר מאשר הפרס הראשון... התוחלת בלוטו מאד מאד נמוכה.

mona02

New member
בשביל 50% סיכוי להרוויח פי 2

לא צריך כל כך הרבה טפסים יש הרבה צירופים שמתקבל עבורם פרס ושיש סיכוי גבוהה לקבל אותם

neko

New member
מצד שני, הסיכוי שתפסיד אם יש לך

מיליון דולר לשחק איתם הוא 1 למיליון (ובדומה לכל סכום אחר). אפשר לחשב את תוחלת הרווח בקלות, רק שאני לא זוכר כמה מספרים יש ברולטה (47 לא כולל 0 ו-00, נכון?)

neko

New member
אינסוף? אני מתכוון תוחלת בסיבוב

אחד. בהנחה שאפשר להמר על אדום, כלומר על 18 מתוך 38 - יש סיכוי של 18/38להכפיל, או 47.37 לכל 100 ש"ח שמסכנים - כלומר תוחלת של מינוס 52.63 לסיבוב).

Tukon

New member
תוחלת הרווח

לאסטרטגיה של הכפלת ההימור פי 3 עד לקבלת "אדום" היא אין סופית ה"אדום" יכול להתקבל בפעם הראשונה, שנייה או באופן כללי בפעם ה N והסיכוי לכך הוא חצי בחזקת N הרווח (אחרי חישוב) הוא חצי ( שלוש בחזקת N ועוד 1) תוחלת הרווח המתקבלת מסכום מכפלות ההסתברויות ברווחים (מ N=1 עד אין סוף) היא אין סופית

shuval3

New member
מן הסתם אבל לא הבנת גורם בשיטה!

הרעיון הוא להגיע למצב של רווח תוך סיכון כמה שפחות!! כסף ואם אתה מכפיל פי 2 אתה מסכן יותר ממה שכבר הפסדת בעבר.הרעיון הוא שהשיטה הזו נוגעת במינימום ההימור שיש להשים כדי להחזיר אותך למצב ההתחלתי שבו אתה יכול להגיע למצב של רווח מן הסתם אני גם יכול להכפיל ב 8 כל הימור הבא שלי ומתישהו יצא אדום העניין הוא שאני מסכן הרבה יותר מאשר המינימום שהייתי חייב. לשיטה שהצגת אין יתרון עדיף על הכפלה ב1.5 כל פעם או 1.9 כל פעם של האימור.

Tukon

New member
רמת הסיכון זה עניין אישי

תתקבל תוחלת רווח אין סופית כאשר תכפיל ביותר מ-2 את סכום ההימור זאת אומרת שאם יש לך מספיק כסף וזמן וקזינו שלא מגביל את גובהה ההימור תוכל תיאורטית להרוויח כרצונך הבעיה שקיים סיכוי "סביר" שסכום ההימור יגיע למיליונים

neko

New member
1 למיליון זה לא סיכוי סביר במיוחד.

הבעיה העיקרית בשיטה הזאת היא האיטיות בה מרוויחים.

Tukon

New member
מהירות הרווח והסיכוי למעבר

להימור המיליונים מאוד קשורים והם פונקציה של המכפיל אם תכפיל ב 4 תגיע למיליונים בסיכוי של אחד לאלף

למעלה