שאלת הימורים

dove2

New member
הבית תמיד מנצח

בכל רולטה יש עוד תא או שניים (המכונים 0 ו- 00) והם הפסד לכולם, הם לא שחור ולא אדום. הסיכוי הוא בערך 3% וזה די הרבה כדי שסיכויי הרווח שלך הם כבר לא 50:50 כמו שאתה חושב אלא יותר כמו 47:53.

dove2

New member
וחוץ מזה-

מה שאתה עושה לא שונה מהותית מלהמר על רווח קטן בסיכוי גדול והפסד גדול בסיכוי קטן, ובתוחלת זה אותו דבר כמו הימור 50:50. למשל, האם אתה מוכן להמר 99/100 שתזכה בדולר ו-1/100 שתפסיד 100 דולר ? כמה כסף סביר שיהיה לך אחרי 100 משחקים כאלו ? שיטה זו היא בדיוק מה שאתה עושה רק במנגנון יותר מורכב.

neko

New member
לא נכון, התוחלת היא אינסופית,

כל עוד אתה מהמר עד לנצחון אתה תמיד יוצא מורווח.

erezsh

New member
המגבלה היא הכסף

כמו שנקו אמר, ככל שיש לך יותר כסף וההימור שלך יותר קטן יש לך פחות סיכוי להפסיד. אבל מה, מתי תפסיק? הרי מבחינה סטטיסטית, אתה חייב להפסיד בנקודה כלשהי. מבחינה סטטיסטית, הנקודה הזאת תמיד תגיד לפני שתעבור עם השיטה שלך את ה-2 מיליון. אז מה עשינו בזה? פשוט תהמר על כל המיליון וזהו. אז נכון שזה קצת יותר בטוח, כי אתה יכול להפסיק באמצע, אבל בגדול זה אותו הימור רק בצעדים קטנים.

neko

New member
לא מדוייק. אתה לא מהמר באמת על

מיליון, כי הרווח שלך לא יהיה מיליון - אם כל פעם תכפיל פי 2, הרווח שלך יהיה 1$ ברגע שתרוויח (מוכיחים את זה במתמטיקה בדידה ד"א, זה רלוונטי למשל לאלג' של חלוקת עודף וההוכחה שניתן לייצג כל מספר בבינארית).

neko

New member
אני חושב שאתה מתבלבל. כתבת

"בסופו של דבר תפסיד", וזה נכון אולי בתאוריה, אבל בפרקטיקה, להגיע לרצף של 1 למיליון......

erezsh

New member
כן, אבל שכחת שבשיטה שלך

כדי לעשות רווח של מיליון אתה צריך להמר מיליון פעמים, ואז יש סיכוי סביר מאוד שהרצף הזה יגיע שם באמצע. ואז בכל מקרה, זה כמו להמר מלכתחילה על מיליון וזהו..

neko

New member
לא אמרתי שאני רוצה דווקא רווח

של מיליון דולר

shuval3

New member
לכל אלה שחסרי הבנה בסיסית

למקרה שלא הבנתם בערך 50% זה אומר שכבר לקחתי בחשבון שיש 0 ו00 אז על תשרשרו סתם שלא לקחתי את זה בחשבון.... אני יודע שיש גם 0 ו00 זה הרי ברור!!

234567890

New member
חוסר מימון

אולי חוק המיספרים הגדולים פועל לטובתך. אבל הבעיה היחידה היא שאתה זקוק לחשבון גדול (בנק) כי זו גדילה מהירה (אחרי 7 או 8 זה סכום די רציני לסכן בשביל 10 $) ואתה שוכח את 0 (ירוק). ובנוסף רוב ברולטת בקזינו לא בדיוק כשרות.

למעלה