להתחיל קשר עם בחורה ולתת צ'אנס לקשר , נראה לי שזה יהיה קצת קשה כשהראש שלו עסוק באיזה שעה הוא פוגש אותי ובאיזה שעה הוא פוגש את ההיא וההיא וההיא... חוץ מזה לא מבינה את הלחץ בלנסות להכיר עוד ועוד בנות כשאתה יודע שאתה בקשר עם מישהי. קודם תנסה להכיר אותה ותראה לאן צופה העתיד ואז תחליט מה לעשות הלאה ובמידה וזה לא לטעמך אז תמשיך בשלך. אני אישית בחיים לא הייתי מסכימה להיות עם בחור שבודק סחורות מכל מיני כיוונים באותה תקופת זמן. וזה קרה לי לפני זמן קצר ובלי שום ספק גמרתי את מה שלא התחלתי עם אותו בחור, זה נתן לי הרגשה שהוא לא בטוח שאני הבחורה המושלמת בשבילו.
אם הוא יוצא איתי, לבדוק את מערכת-היחסים בינינו, אם יש לזה עתיד, אז זו רק אני. אם יש זנבות, אין מערכת-יחסים מבחינתי! כל מערכת-יחסים בוחנים בנפרד, ולא את הכל ביחד, אדם כזה לא מעוניין בשום דבר רציני!
נחמד שיש זכות ראשונים אבל מצד שני אם אני רק יוצאת עם הבחור והעיניינים רק בראשית הדרך אני לא מוותרת על שאר המחזרים שלי... כך שאני לא יכולה לצפות מבחור שיוותר על המחזרות שלו..... אם אני רואה שהעסק מתחמם והולך לכיוונים אחרים אני מצפה ממנו שינהג בהתאם ושיעזוב אותן כי זה כבר לא מקובל.... מה שאני מצפה מעצמי אני מצפה גם מהבחורים שאני יוצאת איתם..... אבונית.....
אם הוא יוצא איתי ובמקביל עם עוד בנות. הית לי חברה שיצאה עם לא פחות משלושה גברים במקביל ("כל אחד נתן לי משהו אחר", היא אמרה לי. פחדתי לשאול. אבל קראתי לה "דבילית") בסופו של דבר היא יצאה קרחה מכאן ומכאן