שאלת המיליון דולר לכולם

כריסטין

New member
שאלת המיליון דולר לכולם../images/Emo36.gif

מכל חברי הפורום למי יצא לראות עב"ם ?.. אבל ממש משהו מדהים שלא ישנתם בגללו כל הלילה ולא נתקלתם בדבר כזה קודם לכן . לי לא יצא עדיין אבל אני מקווה שעוד תהיה לי הזדמנות

סנגי

New member
עברתי אבל שומר זאת לעצמי../images/Emo186.gif

יותר מיצא העניין שלא כול מפגש או הירוע חריג הם צלחות מעופפות או תקרית אם האפורים. עברתי ביחד אם אדם נוסף הירוע חריג ביותר שכיום 14 שנה לאחר הדבר עדיין מידי פעם מפריע לי כי השאלות לא נותנות מנוחה. מצחיק כמה אתה רוצה להדחיק את התקרית ואכן שוכח מזה ואז במיקרה הוא צף מחדש. זה ממש לא כף לחוות דבר שאין לא הסבר רציונלי כי אז הנפש עוברת טראומה כולל הלוגיקה השכל הישר שמקבל טלטלה.

כריסטין

New member
רגע לא הבנתי...

השאלה היתה למי יצא לראות עב"ם ולפי התגובה שלך עברת אירוע מוזר שלא קשור לעב"מים , אני צודקת ?

סנגי

New member
קצת מורכב אבל יש קשר

רק לא סוג העבמ שאנו רגילים לחשוב.

שָׂרָה

New member
לא בטוחה

כשהייתי בת 10 בשעה 7 בבוקר הסתכלתי מהחלון וראיתי בשמיים כלי טיס לא מוכר שהיה נראה כמו גוף של מטוס ללא כנפיים. כאשר הכלי הטיס נעלם הסתכלתי בשעון והשעה היתה 7:30 אני לא מבינה איך הזמן יכל לעבור כל כך מהר בין 7 עד 7:30

HUhybrid

New member
אני לא מתכוון להבהיל אותך, אבל...

עברת\הועברת לסביבה כמו חללית, כוכב מרוחק, מימד אחר; או שאת עצמך נעת במהירות כזאת- כך שביחס למערכת הייחוס העצמית שלך בכדור-הארץ הזמן העצמי שלך כביכול התארך, ומימדיך התקצרו. אל תיבהלי. אני מזמין אותך להתעניין בתיאוריה של תורת היחסות הפרטית, שפיתח איינשטיין ע"ס כמה הנחות (כמו שמהירות האור קבועה) וע"ס טרנספורמצית לורנץ. מדובר בתיאוריה שמסקנותיה אומתו שוב ושוב עד היום, ובשורה התחתונה שלה- הזמן איננו מוחלט, אלא "התנהגותו" תלויה במערכת הייחוס בה בוחרים לתאר את תנועת הגוף. ככלל, ככל שגוף הולך ומתקרב יותר ויותר למהירות האור- כך מימדין הולכים ואכן מתקצרים בתופעה שנקראת "התכווצות לורנץ". כמו-כן, זמנו העצמי ("תוחלת החיים") מתארכת כביכול. האם שמעת אי-פעם על "פרדוקס התאומים"? בקצרה הוא מתאר מקרה תיאורטי שבו ישנם שני אחים תאומים. האחד עולה על חללית ונפרד מאחיו שמנופף לו לשלום מכדוה"א. בחללית הוא טס במהירות קבועה שהיא שואפת למהירות האור. כשהוא יחזור לכדוה"א הוא ייראה לאחיו צעיר יותר, ואחיו ייראה לו מבוגר יותר. למעשה, זה מה שאכן יקרה בפועל! אמנם זה נוגד את השכל הישר, כי אנו מורגלים ביומיום מבטן ולידה לתפיסת זמן ומרחב ליניאריים, אבל מסתבר שהיקום לא מתנהג בצורה לינארית כלל וכלל! מהתורה היחסותית הפרטית נובעות עוד כמה מסקנות מעניינות (חוץ מכך שהזמן העצמי של גוף כלשהו שיימדד תמיד יהיה הקטן ביותר, ואורכו העצמי שיימדד יהיה הגדול ביותר. במינוח "עצמי" הכוונה כפי שיימדד במערתכ הייחוס של הגוף עצמו. דמייני כאילו יש מצלמה ש"נעולה" על תנועת הגוף עצמו), כמו למשל עניין מחסום מהירות האור. כל גוף שמהירותו מלכתחילה תהיה מתחת למהירות האור- לעולם לא יוכל להשיגה. אני אישית חוויתי מספר מקרים פרא-נורמליים בין השנים 2002-2003 (וגם כמה בשנים שלפני-כן ואחרי-כן), שביניהם חוויתי מעבר למימד מלאכותי מקביל, שבו פגשתי ישויות תבוניות דמויות-אנוש, וכן קיומי בשני מקומות בו-זמנית, כביכול, כשאני גם טס בחלל במהירות עצומה, כנראה שב לכדור-הארץ. לשני המקרים הללו, וכן אחרים, היתה תופעה מדהימה אחת משותפת: איבוד זמן! עב"מולוגים ומהפנטים שעוסקים במחקר ושחזור תופעות של אנשים שטוענים או שמתברר שכביכול נחטפו או נלקחו ע"י ישויות תבוניות שלא מוכרות לנו מהיומיום- מוצאים את התופעה הזאת שכיחה מאוד, ואין לי כל דרך אחרת להסבירה אלא לפי התיאוריה המדהימה שפיתח איינשטיין ואומתה כאמיתה אוניברסלית של ממש. לכן, לפי מה שאת מספרת, ייתכן מאוד כי נלקחת\נחטפת. את וכל שאר חברי הפורום מוזמן לחלוק עליי או ללעוג לי. לי ולהרבה אחרים זה כבר לא ישנה דבר.

היו לי כל מני תצפיות + משהו מוזר

על עצמים מוזרים, כולם בלילה. אני מחשיב את זה כעב"ם - כי זה היה משהו שלא יכלתי לזהות. לאו דווקא משהו חוצני, אבל בהחלט מוזר. אני זוכר שלושה מקרים: --- הייתי באילת לפני שנתיים בחופשת פסח, עם ההורים, בשביל לבקר את אחותי שגרה בזמנו שם. בכל מקרה, בגלל השעמום הנורא, יצאתי למרסת של חדר בית המלון. הנוף השקיף לשדה התעופה של אילת. ראיתי שאין משהו מעניין וחזרתי לשבת על המיטה, שהיא מול החלון. לאחר חמש דקות הרגשתי דחף מוזר להביט שוב, כאילו הייתי בטוח שיש שם משהו. ראיתי כלי טיס גדול מאוד, אם אורות בצבע של אורות רחוב (כתום). זה היה לי מוזר, כי זה לא היה נראה כמו מטוס, אבל לרגע סובבתי את הראש, וכשיצאתי למרפסת הוא כבר לא היה שם. זה המקרה שאני הכי פחות מחשיב. אולי הייתי עייף או משהו כזה. --- לפני בערך שנתיים\שלוש ישבתי בסלון וראיתי טלויזיה. פתאום שמעתי את אבא שלי קורא לי לראות משהו. יצאתי למרפסת וראיתי בערך שבעה אורות מנצנצים טסים במהירות בשמיים. מטוס זה בטח לא. האורות היו כמו כוכבים בהירים, שהיו אחד אחרי השני, וטסו מהר מאוד - כל הזמן מנצנצים. מטוסים לא עפים אחד אחרי השני. וגם לא היה שום רעש, בהנחה שהם טסו מהר כל כך. אני מניח שזה היה כלי טייס סודי או משהו כזה המקרה הכי מוזר שקרה לי בחופש הגדול. נסעתי עם חבר לתל אביב. אני גר במודיעין, והדרך לתל אביב היא מכיוון ירושלים, כך שעוברים ליד שדה התעופה החדש. מן הסתם שבדרך לפעמים רואים מטוס ממריא או נוחת. בכל מקרה, כשעברנו ליד שדה התעופה אני וחבר שלי רואים בשמים מטוס פשוט עומד. לא זז בכלל. הוא לא היה גבוה. כאילו מטוס שזה הרגע המריא. אבל הוא פשוט עמד באוויר. טוב נו, אמרנו לעצמנו, אולי זה סתם משהו. אחרי בערך חמש שעות שהיינו בתלאביב, לקחנו אוטובוס חזרה למודיעין. שוב פעם ראינו את אותו המטוס. עומד באותו מקום, קצת באלכסון באוויר. חייל שישב לידנו גם ראה את זה. אין לי דרך להסביר את זה. מטוס נוסעים בטח ובטח שלא יכול לעמוד באוויר חמש שעות. הוא היה בערך בגובה של בין 50 ל-100 מטר.

HUhybrid

New member
יש לי שאלה אליך

אתה חבר פעיל גם בפורום אסטרונומיה וחלל, הלוא-כן? המדיניות של הפורום שם בכל הנוגע לאפשרויות תעופה פחות קונבציולניות הוא השתקה ולעג גורפים. כיצד זה מתיישב עם ביקורך כאן? אין לי כל כוונה לפגוע או להתריס, אני שואל זאת מתוך סקרנות גמורה. אינך חייב להשיב לי, הרגש חופשי.

HUhybrid

New member
אין רע בלהיות שם

ואם אתה מתעניין בתחום, בייחוד בכל הקשור לאוירונאוטיקה ולווינים- הפורום ההוא בקהליתו תפוז הכי מתאים לכך, לדעתי. רק מה שקצר מוזר לדידי זה שלאור כל החוסר-רצון שם להתדיין אף לגבי מטוסים פחות קונבציונליים כמו אלה שנעים במהירות סופר-סונית, אתה מגיע לכאן. כמובן שאתה מבורך ורצוי כאן, כמו כל אחד אחר, אך תן דעתך שהפורום הנוכחי לא מיועד לעסוק בהיבט מדעי או טכני של כלי-תעופה כלשהם. לדעתי כדאי לך לשלב בין שני הפורומים. אתה זכור לי משם בתור חבר פורום סקרן וצמא-ידע. חבל אם תוותר גם על ביקורך שם.

HUhybrid

New member
צפיתי בעב"מ פעם אחת

(מפגש מן הסוג הראשון) כמו-כן, לפחות 8 מקרים של מפגשים מן הסוג השלישי. לפחות 2 מקרים של מפגשים מן הסוג הרביעי. מקרה אחד של מפגש מהסוג השני.

האמת היא..

שיצא לי לראות עב"מים מספר פעמים. הפעם הראשונה שראיתי עב"ם היתה ערב אחד שיצאתי עם חברה שלי למסיבה מחוץ לעיר. באיזה שהוא שלב יצאנו החוצה כי היא רצתה לעשן, ומול הפאב שבו היינו היתה גבעה מבודדת (זה היה באיזה קיבוץ ליד ב"ש), אז מעל הגבעה פתאום ראינו שתינו כדור אור ירוק ענקי אליפסי שטס במהירות ופשוט נעלם, בלי להשמיע רעש. שתינו עמדנו במקום המומות ולא הבנו מה ראינו... בפעם אחרת זה היה כשהייתי לבד וחיכיתי בחוץ שיאספו אותי מהעבודה. מעל אחד הבניינים מול העבודה שלי ראיתי שני אורות כתומים שראים כמו שני זנבות מאורכים שרודפים אחד אחרי השני. הם נעו באיטיות ועשו סיבובים במקום כחצי דקה. לא ממש יצא לי לעקוב אחר התצפית הזו כי באיזה שהוא שלב, הטרמפ שלי הביתה הגיע... והיה גם בוקר אחד שיצאתי ליום לימודים במכללה, ובדרך לתחנת האוטובוס שלי הסתכלתי לשמיים ובזוית העין ראיתי משהו גדול (קצת פחות ממטוס) חוצה באיטיות את השמיים. זה נראה כמו פלטה שטוחה בצבע כסוף. זה פשוט טס לכיוון השמש ונעלם מטווח הראייה שלי. והיה לי מפגש מהסוג השלישי ככל הנראה... החוויה הכי מפחידה שעברתי בחיים!!
(ואני לא יודעת אם זה ממש נחשב מפגש), וממילא אף אחד לא מאמין לי, חוץ מכמה חברות וידיד שלי. כתבתי את זה בעבר גם בפורום "רוחות רפאים והעולם הבא" והתייחסו לזה כבדיחה מוחלטת...
בכל אופן, בוקר אחד (לפני כחצי שנה בערך) התעוררתי מוקדם (אני מניחה שבסיבות 6:00 בבוקר) עם צפצופים באוזניים. החדר היה קצת חשוך ורק מעט אור הסתנן פנימה דרך התריס. הסרתי מעלי את השמיכה והבטתי סביבי על החדר כדי לנסות להתעורר. הבטתי קודם כל על הרצפה משום מה, וראיתי על הרצפה צל גדול של משהו. הרמתי את המבט לנסות לקלוט מה עושה את הצל הזה, ופתאום קלטתי שממש מולי מול המיטה ניצבת דמות גדולה שלא נוגעת כלל ברצפה, אלא מרחפת באוויר(!!) ומביטה בי(!!!) והיא לא נראתה ממש אנושית. היו לה מעין פנים מוארכות עם חורים גדולים כאלה שקועים במקום עיניים, פה ענק שהיה פתוח לרווחה, ולמען האמת לא ממש הסתכלתי עליה מרוב פחד, כך שאני לא בטוחה מה ראיתי. אני רק יודעת שזה לא היה אנושי וזה היה כשהייתי ערה לגמרי ולא תחת השפעה של שום אלכוהול או משהו דומה!
רציתי לצעוק, אבל לא ממש הצלחתי. כנראה מההלם... ובאופן מוזר גם הרגשתי שאין לי יכולת דיבור פתאום. הספקתי במבט מהיר גם לקלוט עיגול אור קטן, ממש מאחורי אותה דמות, שבתוכו עיגול נוסף בצבע כחול שהשתקף על המראה בחדר (המראה נמצאת מול המיטה), ולא הצלחתי להבין מאיפה מגיע מקור האור. בכל אופן, הרגשתי משותקת בלי הרבה יכולת לדבר או לזוז, והצלחתי רק להסתובב מהר לצד השני של המיטה ולמשוך מעלי את השמיכה, שכולי רועדת מפחד ולא מבינה מה קורה. בינתיים שמעתי את הדמות מתהלכת לי בתוך החדר והיו רשרושים מוזרים וקול עמום ולא ברור של איזה משהו שנפל על הרצפה כנראה. באיזה שהוא שלב הרגשתי שאני לבד ושזה לא נמצא שם יותר והתחושה של השיתוק עברה. הרמתי מעלי את השמיכה, פתחתי את התריס, ורצתי ריצה מטורפת לקומה למטה לספר את זה לאחותי (שכמובן חשבה שהשתגעתי...) ולא הצלחתי להירגע. שבועיים לאחר אותו מקרה לא הצלחתי לעצום עין בלילה מרוב פחד שהדמות ההיא אכן תחזור. אבל היא לא חזרה... (בינתיים?)
אמממ זהו. מקווה שגם כאן לא יתייחסו לזה כאל בדיחה, מכיוון שזה אמיתי לגמרי!

HUhybrid

New member
המפגש מהסוג השלישי שלך- תגובה

על-סמך תיאורך אני מתרשם כי אכן חווית מפגש אותנטי שכזה. צפצופים\זמזומים\רטיטות באוזניים וכן סתימת\פתיחת אוזניים הן תופעות שמלוות חוויות שכאלה. בעבר היתה טענה שמדובר בתוצר לוואי של כשל במערכת השמע של המוח (Audiotary System), אבל נבדקים שטענו שחוו זאת- טענו גם שמה שניסו כביכול לשחזר עליהם בתנאי מעבדה אינו דומה כלל וכלל למה שחוו. מתוך חוויותיי שלי אני מניח שפשוט יש כאן מניפולציה מכוונת או לא מכוונת בחומר המוכר לנו במימד הרגיל. נניח ויש ישויות תבונויות שמתקיימות ברזוננס אחר על גבי הספקטרום- הרי שבחושינו הרגילים לא נוכל לקלוט אותן. זה יקרה רק אם יתאימו עצמן (יכווננו עצמן) לרזוננס שלנו. את החור כולו שמקיף אותנו ומרכיב אותנו אני מדמה לאינספור מיתרים המתכרבלים זה בתוך זה ורוטטים ברמות שונות של תנודה ואנרגיה. מה שתיארת כמופיע מאחורי הדמות המסתורית גם דיווח שמלווה לעיתים על הבזקים\כדורי-אור\פסי-אור אנכיים וכדומה. לדעתי כל מקרה לגופו, אך באופן כללי המשותף לכל אלו זה עניין המניפולציה עם המרחב שלנו. הבזקים למשל יכולים להיות ההפרעות שנוצרות אצלנו במרחב, שהוא "דחוס" יותר (רמת הרטיטה של המיתרים אצלנו נמוכה יותר, נניח, מזאת של הישויות הזרות. לכן אם הןמנסות ל"התגשר" אלינו- נוצר מעין הפרש "לחצים", שלצורך איזונו יכולה להתפרץ מעין אנרגיה, שחוש הראייה שלנו יוכל לקלוט ככל מיני הבזקי-אור). פסי-אור אנכיים הם לעיתים ישויות-אור מסויימות. כדורי-אור יכולים להיות גם ישויות למיניהן בעלות יכולות טרנס-פורמטיביות (שינוי צורה) או גשושים חוצניים\ארציים של מעקב וכדומה. עיגולי-אור וכן מערבולות למיניהן הם בעצם מעין "פורטלים" שדרכם עוברות הישויות מהמרחב שלהן או ממרחב מלאכותי כלשהו אל המרחב שלנו. האם תוכלי לצייר כפי שאת זוכרת בתור סקיצה את פני הדמות ומראה הכולל ולהעלות כאן לפורום ו\או לשלוח אלי לתיבת המסרים האישיים? תודה.

למעלה