אני לא מתכוון להבהיל אותך, אבל...
עברת\הועברת לסביבה כמו חללית, כוכב מרוחק, מימד אחר; או שאת עצמך נעת במהירות כזאת- כך שביחס למערכת הייחוס העצמית שלך בכדור-הארץ הזמן העצמי שלך כביכול התארך, ומימדיך התקצרו. אל תיבהלי. אני מזמין אותך להתעניין בתיאוריה של תורת היחסות הפרטית, שפיתח איינשטיין ע"ס כמה הנחות (כמו שמהירות האור קבועה) וע"ס טרנספורמצית לורנץ. מדובר בתיאוריה שמסקנותיה אומתו שוב ושוב עד היום, ובשורה התחתונה שלה- הזמן איננו מוחלט, אלא "התנהגותו" תלויה במערכת הייחוס בה בוחרים לתאר את תנועת הגוף. ככלל, ככל שגוף הולך ומתקרב יותר ויותר למהירות האור- כך מימדין הולכים ואכן מתקצרים בתופעה שנקראת "התכווצות לורנץ". כמו-כן, זמנו העצמי ("תוחלת החיים") מתארכת כביכול. האם שמעת אי-פעם על "פרדוקס התאומים"? בקצרה הוא מתאר מקרה תיאורטי שבו ישנם שני אחים תאומים. האחד עולה על חללית ונפרד מאחיו שמנופף לו לשלום מכדוה"א. בחללית הוא טס במהירות קבועה שהיא שואפת למהירות האור. כשהוא יחזור לכדוה"א הוא ייראה לאחיו צעיר יותר, ואחיו ייראה לו מבוגר יותר. למעשה, זה מה שאכן יקרה בפועל! אמנם זה נוגד את השכל הישר, כי אנו מורגלים ביומיום מבטן ולידה לתפיסת זמן ומרחב ליניאריים, אבל מסתבר שהיקום לא מתנהג בצורה לינארית כלל וכלל! מהתורה היחסותית הפרטית נובעות עוד כמה מסקנות מעניינות (חוץ מכך שהזמן העצמי של גוף כלשהו שיימדד תמיד יהיה הקטן ביותר, ואורכו העצמי שיימדד יהיה הגדול ביותר. במינוח "עצמי" הכוונה כפי שיימדד במערתכ הייחוס של הגוף עצמו. דמייני כאילו יש מצלמה ש"נעולה" על תנועת הגוף עצמו), כמו למשל עניין מחסום מהירות האור. כל גוף שמהירותו מלכתחילה תהיה מתחת למהירות האור- לעולם לא יוכל להשיגה. אני אישית חוויתי מספר מקרים פרא-נורמליים בין השנים 2002-2003 (וגם כמה בשנים שלפני-כן ואחרי-כן), שביניהם חוויתי מעבר למימד מלאכותי מקביל, שבו פגשתי ישויות תבוניות דמויות-אנוש, וכן קיומי בשני מקומות בו-זמנית, כביכול, כשאני גם טס בחלל במהירות עצומה, כנראה שב לכדור-הארץ. לשני המקרים הללו, וכן אחרים, היתה תופעה מדהימה אחת משותפת: איבוד זמן! עב"מולוגים ומהפנטים שעוסקים במחקר ושחזור תופעות של אנשים שטוענים או שמתברר שכביכול נחטפו או נלקחו ע"י ישויות תבוניות שלא מוכרות לנו מהיומיום- מוצאים את התופעה הזאת שכיחה מאוד, ואין לי כל דרך אחרת להסבירה אלא לפי התיאוריה המדהימה שפיתח איינשטיין ואומתה כאמיתה אוניברסלית של ממש. לכן, לפי מה שאת מספרת, ייתכן מאוד כי נלקחת\נחטפת. את וכל שאר חברי הפורום מוזמן לחלוק עליי או ללעוג לי. לי ולהרבה אחרים זה כבר לא ישנה דבר.