שאלת המיליון דולר לכולם

HUhybrid

New member
חיפשתי את הודעתך בפורום ההוא

ויתכן ומצאתי. ואם לא טעיתי, אז מדוע ההבדל בגרסאות הסיפור (של סופו)? והיכן מישהו מחברי הפורום מתייחס לזה בתור בדיחה?

זו אכן ההודעה...

רק שלפניה כתבתי את זה גם בשם משתמש אחר שיש לי בתפוז, ואנשים פשוט התייחסו לזה כבדיחה.
כשכתבתי אותה שוב, לאחר כמה זמן (זו ההודעה שמצאת), אז החסרתי המון פרטים וכן- שיניתי קצת את הגירסא שלי של הסיפור כי לפני כן גם קיבלתי תגובות בפורום עצמו (ולתא שלי בתפוז- של שם המשתמש השני שלי) שפשוט ליגלגו על הסיפור ועשו מזה בדיחה, והוציאו אותי כאחת שיש לה הזיות מכאן עד להודעה חדשה.
אמממ מאוחר יותר גם נזכרתי בפרטים נוספים שכמובן ציינתי כאן. באותו רגע שזה קרה פשוט הייתי בהלם ולא ממש הבנתי מה קורה, כך שהמון פרטים פשוט הושמטו מהסיפור.

ירדן121

New member
אז:

העב"ב הראשון שראית הוא לא עב"מ. זה היה מטאוריט שיש לו שם ששכחתי אותו שנשרף באטמוספירה גם אחותי ראתה כזה. לגבי האחרים אין לי מה להגיד .מפחיד...

ירדן121

New member
לי קרה משהו קצת דומה.

אבל זה לא היה אמיתי חלום בתוך חלום,מכירים? מישהו מכיר את הסרט השדים של אמילי? אז ראיתי את הפרסומת לסרט ואמרתי לעצמי "אין ירדן היום את לא מצליחה להירדםם......." אז הלכתי לישון....אין מה לעשות מתעייפים מתישהו ובחלום חלמתי שאני ישנה וחולמת אז החלום חלמתי שיש מן דמות שחורה שיוצאת מהרווח שבין המיטה לקיר ומנסה למשוך אותי מהמיטה אז קמתי בכבדות כזאת מהמיטה והלכתי לדלת פתחתי את הדלת של החדר וגם שם היו ידיים שחורות כאל ושמנסות למשוך אותי ,כי מן הסתם פחדתי ובתוך החלום אמרתי לעצמי שאני חייבת להתעורר אז ניסיתי להתעורר מהחלום הצלחתי רק לפתוח את העיניים אבל הייתי משותקת ממש כך לא הצלחתי לדבר אבל העיניים היו פתוחות ולא הצלחתי לזוז ראיתי את כל מה שמתרחש מסביבי רק העיניים היו פקוחות ואף חלק בגוף שלי לא מצליח לזוז אז זכרתי עוד ממצב שהייתי משותקת במיטה שלי שראיתי סרט שקוראים לו "ים של חברים" שלמישהו היו סיוטים וחבר שלו אמר לו כשיש לו סיוט והוא לא מצליח להתעורר שיספור עד שלוש וינסה לזוז אז זה מה שניסיתי לעשות ולא הצלחתי בפעם השניה גם לא הצלחתי אז אמרתי לעצמי "בפעם הזאת את חייבת להצליח " ספרתי עד שלוש קמתי מצאתי את עצמי במסדרון עם סחרחורת א י ו מ ה כל הבית הסתובב סביבי הלכתי לחדר שלי ישבתי על המיטה ומרוב פחד התחלתי לבכות ישבתי על המיטה השעה היתה בדיוק 2:55 ואמרתי לעצמי "את לא חוזרת לישון את לא הולכת לישון יותר בחיים שלך"ואז נרדמתי .בבוקר סיפרתי את זה לאימא שלי והיא אמרה שזה קורא לפעמים יש לזה איזה שם מסובך שאני ממש לא זוכרת אותו...

ירדן121

New member
לפני יומיים התעוררתי באמצע הלילה

הסתכלתי מה השעה בפלאפון וחזרתי לישון שהסתכלתי השעה הייתה 3:33 בדיוק,הרגשתי כאילו ישנתי איזה חצי שעה או שעה,וקמתי עוד הפעם הסתכלתי מה היתה השעה בפלאפון והשעה עדין הייתה 3:33, לא היה לי מושג מה זה הייתי בשוק ואני לא מתבלבלת בין השעות אני אומרת לכם..

למעלה