שאלת הערב.........

rona25

New member
יעלי

גם אני לא שואלת את השאלות הללו, אפילו לא חברים קרובים בגלל הרגישות של הענין. אני מעולם לא אשאל חברים "נו, מתי תתחתנו" או "מה עם ילדים" - אבל משום מה דווקא אנשים שלא ממש קרובים אלי ולא יודעים מה עובר עלי מרשים לעצמם לשאול את זה וזה יכול להרתיח! חשבתי פעם לענות תשובה מכעס כגון "אנחנו מנסים וזה לא מצליח" ולהשתיק את הבנאדם, אבל אח"כ העדפתי שלא להביך (למרות שמגיע לו !!!!!)

יעלי2

New member
רונה

זה הענין, שרובם לא שואלים כדי לדחוף את האף, למרות שבגלל רגישותנו לנושא באופן כללי-זה מרגיז למרות זאת. אנשים שלא קרובים לך, פשוט שואלים מה שנקרא "על הדרך", מתוך נימוס או דרך להעביר את הזמן ב Small talk. לפעמים אפילו לא מתוך התענינות אמיתית. כשמישהו כזה שואל אותך, תתכנני תשובה מתחמקת מראש וככה לא תתעצבני.

יעלי2

New member
רונה

זה הענין, שרובם לא שואלים כדי לדחוף את האף, למרות שבגלל רגישותנו לנושא באופן כללי-זה מרגיז למרות זאת. אנשים שלא קרובים לך, פשוט שואלים מה שנקרא "על הדרך", מתוך נימוס או דרך להעביר את הזמן ב Small talk. לפעמים אפילו לא מתוך התענינות אמיתית. כשמישהו כזה שואל אותך, תתכנני תשובה מתחמקת מראש וככה לא תתעצבני.

kisses

New member
האם תאמינו לי שלי אף פעם לא

מציקים, לא ההורים שלי ולא ההורים שלו.

אופה3

New member
ואני לא סובלת את כל החגים האלה,

במיוחד עם כל השאלות האלה, והמבטים, את צריכה לרזות זה יעזור, אולי תלכי לרופא הזה, או מה שלומך, מה קורה, אין משהו חדש, נו מה איתכם אתם לא רוצים ילדים?, וכל השאלות האלה, אז לצערי, אני נמנית על אלה ששונאים את החגיםםםםםםםםם פעם אהבתי אותם, היום אני רק רוצה שיהיו מאחורי, אני מגיעה לערב חג עם פרצוף תשעה באב, וכל מילה גוררת אחריה ערב שכולו בכי. אבל לא רוצה לדכא אותכם, שיהיה לכולכם רק טוב האופה

fila

New member
..............כולם אותו דבר מסתבר:-

גם אצלנו זה "בשנה הבאה בן זכר"(תמיד חשבתי שבנים הם אכן זכרים)
"את בדיאטה?" (לא! טוב לי ככה....) ועוד כל מיני דברים ממש נדושים שמן הסתם אזכר בהם החל משבוע הבא....

אתי@

New member
נהניתי לקרוא את השירשור הזה

גם כי הוא היה מצחיק
וגם כי ראיתי שאני צריכה בכל בוקר להגיד תודה שלא מנג´סים לי

danonit

New member
גם אני... ../images/Emo13.gif

מהצד שלי לא מנג´סים, ואצל אמא שלו זה מאוד פשוט, בלי רמזים, תכל´ס: "נו... מתי כבר תעשו אותי סבתא"?

אביבית1

New member
.....כן כולם אותו דבר

מצד המשפחה של אביחי לא שומעים כלום, אבל...... המשפחה שלי או יותר נכון אמא שלי והאחיות שלה יכולות לשגע פילים.
"נו מה עם חבר" (לפני שהכרתי את אביחי)
"נו, מתי חתונה" (כשאני ואביחי גרנו יחד לפני החתונה)
"רזית קצת, את בדיאטה" (אחרי 26 שנות רזון ועליה במשקל)
"מה קורה איתך ועם אביחי לא רוצים איזה ילד" והשאלה הכי מעצבנת של הדודות, אם אני הולכת עם שמלה "באיזה חודש את"

למעלה