שאלת השאלות חתול או כלב? (אז נהיה לי קצת משעמם פה ובא לי להיכנס איתכם לוויכוחים חסרי טעם, זרמו).
T togi12 New member 13/8/13 #1 שאלת השאלות חתול או כלב? (אז נהיה לי קצת משעמם פה ובא לי להיכנס איתכם לוויכוחים חסרי טעם, זרמו).
C Cow23 New member 13/8/13 #4 כלבבב כי החתולה של החבר מעירה אותי על הבוקר כשהיא טורקת תדלת כשהיא מנסה להכנס/ לצאת מהחדר. טוב נו לא רק בגלל זה..
כלבבב כי החתולה של החבר מעירה אותי על הבוקר כשהיא טורקת תדלת כשהיא מנסה להכנס/ לצאת מהחדר. טוב נו לא רק בגלל זה..
A Alex Burgess New member 13/8/13 #5 חתול! לאקסית היה כלב ואפשר להגיד שחוויתי את זה מקרוב, כך שאני לא אומר סתם. חוץ מזה, כלבים זה יותר מדי אחריות והם כל כך תלותיים.
חתול! לאקסית היה כלב ואפשר להגיד שחוויתי את זה מקרוב, כך שאני לא אומר סתם. חוץ מזה, כלבים זה יותר מדי אחריות והם כל כך תלותיים.
T togi12 New member 13/8/13 #15 גברים שאוהבים חתולים אני צריכה למצוא אחד כזה למטרות חתונה, יש לך הצעות? ואיזה חמודון!!! שלך?
A Alex Burgess New member 13/8/13 #21 כן, פרסמתי אותו כבר באחד השרשורים פה. זאת תמונה ישנה יחסית, עכשיו הוא הרבה יותר גדול.
P Puskas New member 14/8/13 #33 תחפשי רוסי רוסים מתים על חתולים ועל תה.. כל זמן שתחזיקי את שני הדברים הללו בבית, יהיה בסדר!
B bikingstudent New member 13/8/13 #8 וסתם כדי להכניס קצת טבסקו לויכוח המיותר זאת בעיקר שאלה של מה את מחפשת\רוצה.. יש בדיחה עם גרעין מאוד חזק של אמת, Dogs have owners; cats have staff ובעיברית: לכלב יש בעלים, לחתול צוות עובדים.
וסתם כדי להכניס קצת טבסקו לויכוח המיותר זאת בעיקר שאלה של מה את מחפשת\רוצה.. יש בדיחה עם גרעין מאוד חזק של אמת, Dogs have owners; cats have staff ובעיברית: לכלב יש בעלים, לחתול צוות עובדים.