שאלת זכויות השוכר

kikush4

New member
שאלת זכויות השוכר

אם אני שוכרת דירה וכבר בהתחלה הייתה בעיית נמלים קשה. אני גרה חודש בדירה ובעלת הדירה מסרבת לרסס על חשבונה. מי אמור במקרה זה לרסס השוכר או המשכיר? תודה

kikush4

New member
תודה

תוכלי להפנות אותי לחוק כלשהו , כי היא עדיין מסרבת ואומרת שזה אמור להיות על חשבוני

האם בחוזה שלך איתה יש

התייחסות כלשהי לטיפול בצביעת הדירה או דליפה או כל בעיה בדירה, זו נקודה חשובה כי בדרך כלל סעיף כזה מכניסים לחוזה ואני יודעת שכל פעם שיש בעיה פונים לבעל הדירה. אני מניחה שבעיית הנמלים ידועה לה היטב וייתכן שהיוותה בבעיה בהשכרת הנכס בעבר. כיצד את משלמת לה בשקים זורמים בויזה? בואי נתייחס קודם למה שכתבתי ולתשובתך ונמשיך מפה לראות מה עושים

kikush4

New member
יש התייחסות לטיפול בתקלות

דווקא אני אמורה לצבוע את הדירה בתום תקופת השכירות. מה שכן, הגברת אומרת שבחיים לא היו נמלים בדירה ושזאני דיירת ראשונה שמתלוננת על בעיית הנמלים

את צריכה לצבוע את הדירה בתום תקופת השכירות

ומה אומר החוזה לגבי תקלות אחרות. יש משהו בתחום טיפולה של בעלת הדירה? כיצד את משלמת לה חודש בחודשו? לגבי הנמלים ברור שהיא תגיד שאת הראשונה שמתלוננת...אם את משלמת כל אחד אז יש אופציה לעשות הדברה ולקזז את ההדברה משכירות חודש הבא

kikush4

New member
יש התיחסות לתקלות

שהיא אמור לטפל בהם תוך 10 ימים. אני משלמת לה חודש בחודשו אבל מראש ההצ'קים ל12 חודשים אצלה

את חייבת להוציא לה מכתב חריף!!!!

אולי לבד ואולי דרך ש.י.ל שירות לאזרח שם מנסחים מכתבים ללא תשלום מה שירתיע אותה שעל המכתב יהיה חתום עו"ד, אך גם את יכולה לנסח לה מכתב האומר שביום איקס חתמת על חוזה האומר שכל בעיה בבית תטופל בתוך 10 ימים והיא מתחמקת מלבצע את מה שהיא חייבת כדת וכדין ואם עד תחילת החודש (צייני תאריך) ואם היא לא תתייחס את תתייחסי לחוזה כמבוטל. תדווחי לי מה קורה ומהי תגובתה.

למעלה