שאלת כביסה:

keren1877

New member
הי מאז...

טוב, אז בעלולי לעתיד עובד ברשת מוצרי חשמל גדולה (אני לא אעשה פרסומת סמויה גם לזה...), ומה שהוא קנה לי, ויחסית בזול היא מכונת כביסה של "קריסטל". אני חייבת לציין שאח"כ קנינו גם לאמא שלי ולאחותי את אותה מכונה בדיוק. הדגם- הוא 777 (יש גם 999, אבל הוא יותר יקר), ואני מאוד מאוד מאוד מרוצה ממנה. היא שקטה, נוחה ומנקה מעולה. מכונת הכסיבה הקודנ\מת שלנו היתה גם של "קריסטל" והחזיקה מעמד קרוב ל- 20 שנה (!), ככה שאני ממליצה בחום. יש להם גם תחנות שירות בכל רחבי הארץ, על כל מקרה שלא יהיה... אם את רוצה, אני יכולה לברר איתו מהו טווח המחירים של מכונות טובות ולתת לך רשימת "מומלצים"...

מאז

New member
ויכולתם לבחור דברים אחרים

או שזה היה היחיד כמעט שהתאים לתקציב? (אם נניח הייתם יכולים לקנות גם בוש, אאג, מילה וכו´, עדיין הייתם קונים קריסטל?)

keren1877

New member
לא בטוח...

לאמא של המיועד הי תקציב יותר גדול והיא קנתה אאג - היא לא מוכנה להשתמש באף מכונה אחרת...

Hadar p

New member
לי לא מפריע לכבס אבל אני שונאת לכבס

ביד
לכן את הבגדים העדינים אני מכבסת על תוכנת כביסה עדינה או ב- 30 מעלות או רק שטיפה ללא סחיטה! אני לא זוכרת מתי כיבסתי ביד לאחרונה.....!

אביבית1

New member
תמיד נראה לי שכאשר מכבסים

ביד הכביסה יוצאת מלוכלכת. אני אישית מה שאפשר מכבסת במכונה ורק דברים שממש אי אפשר לכבס במכונה אני מכבסת ביד.

gmgy

New member
תיבת פנדורה ../images/Emo6.gif

אני קוראת את השרשור הזה ומתגלגלת מצחוק! לכולנו, כנראה, יש את ההתלבטויות האלה, אבל תמיד נראה לי שאני היחידה שמקדישה לזה מחשבה. עכשיו שהנושא מועלה פה לדיון כל כך מעמיק אני מבינה שאני לא לבד! **מי זוכר את הפרק ב"חברים" שבו רייצ´ל מכבסת בפעם הראשונה ושמה גרב אדומה עם כל הבגדים הלבנים?

דנצ1

New member
מה זו תוכנית עדינה?

או שהמכונה שלנו לא משוכללת או שאני לא מבינה אותה.אין לי פעולה של כביסה עדינה,או של צמר או כל מה שציינתם .יש לי רק (אני חושבת) שעון מעלות ,שעון שמן,לחצן הפעלה,לחצן של סחיטה,ועוד משהו ביניהם שאין לי מושג מהו,יכול להיות שזה זה?

נופר30

New member
בטח שמכניסות ועכשוו לעניין התוכנית

תפתחי את המכונה שלך היכן שצריך לשים את האבקה ( אם זה פתח קידמי ואם זה פתח עליון אז לדעתי זה על הפנל היכן שהדלת נפתחת ) שם צריכה להיות חלוקה של התוכניות לפי המספרים של השעון שלך ( לדוגמא אצלי 12 זה צמר ו 9 זה כביסה עדינה ) ככה תוכלי ללמוד מה זה מה בהצלחה

דנצ1

New member
נופר,אני רוצה לבדוק אם הבנתי נכון..

המספרים על השעון מראים הרי על זמן הפעולה ,אז אם למשל הפעולה הקצרה שלי שהיא לכביסה צבעונית היא מ7 עד 12 ,אז לכביסה עדינה אתן פשוט מפעילות את המכונה על מס´ 9 שכך הפעולה תהיה יותר קצרה ?

למעלה