שאלת כנסים

NorthernStar

New member
לא במחלקה שלי

יכול להיות שיש קרנות חיצוניים שעוזרים במימון, אבל אני כמעט בטוחה שהוצאות הנסיעה והaccomodation יהיו יקרים יותר מכל מימון כזה. אני רוצה להניח שאני יכולה לספוג חלק מהמימון בעצמי אם לפחות חציו ימומן על ידי גוף כלשהו. בכל מקרה, טיסה לארה"ב באביב היא כבר לא זולה במיוחד, בעיקר ליעד א'. יעד ב' יותר קרוב, אז אולי יותר זול.

NorthernStar

New member
ועכשיו אומרים לי שלכנס א' יש מימון לסטודנטים

שרוצים לבוא, מה שמאוד מטה את הכף לטובת הכנס הזה (מה גם שהכנס השני יוצא בתאריך שבו אני אמורה לבקר את הוריי, למרות שכמובן אפשר להזיז את הנסיעה ההיא). ושוב תודה לכולן כאן! אני אנסה לשניהם. נראה אם בכלל האבסטרקט יתקבל לאנשהו, ונמשיך משם. יהיה מעניין לי בכל מקרה.

אבסטרקט וכן פוסטר ניתן לשלוח לשני כנסים שונים

מנסיון. הרצאה זהה כאמור לא נהוג לתת בשניהם.

תבדקי טוב את הנהלים

בתחום שלי אסור להגיש משהו שנמצא בריוויו לכנס אחר או שהתקבל כבר.

mummy

New member
הייתי מגישה לשניהם אבל עם שינויים קלים

למעט הכותרת שאותה הייתי משנה לגמרי (זה מה שרואים בסוף ברזומה שלך ובתכנית של הכנסים...). אחרי שתתקבלי תשברי את הראש לגבי מימון ואם כן אז גם לגבי האפשרות של לכתוב הרצאות דומות אבל שונות. בהצלחה!

al27tlv

New member
אם כבר מדברים על כנסים...

אם כבר נפתח דיון על כנסים זה מזכיר לי שאני צריך להכין רצאות לשני כנסים: אחד בעוד 3 שבועות והשני שבועיים אחר כך. שני הכנסים די גדולים וחשובים אבל כל אחד פונה לקהל אחר כך שלמרות שמדובר בהרצאות המבוססות על אותו מחקר אני צריך לבנות הרצאה שונה עם דגשים אחרים בכל כנס...בטח גם כן אשב על זה בלילה שלפני הכנס...

למעלה