שאלת "כפירה" לפורום בישול

שאלת "כפירה" לפורום בישול

מכירים את השלב של הרוויה בהתעסקות עם אוכל? אני למשל כשאני מבשלת אני כמעט לא אוכלת , צריך לעבור מספיק זמן בין ההתעסקות שלי עם האוכל לבין האכילה עצמה. כמובן שבני הבית מרוצים מהסידור הזה וגם לי זה לא מפריע כי אני באמת אוהבת לבשל. זה התרפיה שלי.. אלא מה? לפעמים בא לי לקבל סלט ירקות חתוך קטן עם שמן זית ומלח ובכייף עם איזה חביתה ליד. משהו פשוט, אבל!! בלי שנגעתי בירק!! לכן תמיד צוחקים עלי במסעדות שזה מה שאני מזמינה . קיצור. הרגע הוא הרגע. סתם רציתי לשתף אתכם ולשאול אם ההרגשה מוכרת. ולמה כפירה? נו באמת.

מאיוש י

New member
מוכר מאוד וטוב שכך

אם הייתי אוכלת כל מה שאני מכינה לא הייתי יכולה לעבור בדלת אמא'לה ......... אני נהנית להכין ושיאהבו ופחות לאכול לי מספיק כוס קפה

יפית מן

New member
גולדה-לה קיבלתי חיזוק גםאני כמוך כמוני

גם לי מספיק סלט ירקות גבינה טובה טונה ומעדן דדיאט יותר מזה אני לא צריכה אבל עם כל זה שאני לא מבשלת לעצמי,בעלי הוא רב של כפר נוער וכן משגיח שם כך שהוא אוכל שם ארוחות בוקר וצהרים אני מבשלת רק לילדים שלי במעון אני לא טועמת רק אוכלת כמו שאמרתי לשבת אני מבשלת ואם הילדים מגיעם לשבת אני עושה אוכל יותר מיוחד ,ואם כל זה אני שמינלה אמרתי כבר שיש לי תת פעילות של בלוטת התריס וזה לא נותן לי לרדת במשקל אם משהי תאכל מה שאני אכלת ביום היא תהיה מקל אבל לי לא הולך מה לעשות עד לפני 3 שנים היתי יותר רזה בהרבה עד שקיבלתי את התופעה הזאת וככה צריך להמשיך ..ברברתי מספיק בשעה 6 אני נוסעת לאסף הרופא להתנדבות היו שלום וכתבו מרשמים שאחרי שאחזור בעזרת ה' אכתוב מה שתתנו

חחח מאיוש התכוונתי שלפעמים בא לי

שפשוט יכינו לי. אם זה כוס קפה או סלט ירקות. לעצמי פתאום אין לי חשק להכין אחרי כל הבישולים ויש כזה קטע קטן שפשוט מתחשק לי ל-ק-ב-ל סלט חתוך ומוכן. יפית הלוואי עלי בגיל שלך המרץ שיש לך ורוח ההתנדבות. מורידה בפנייך את הכובע!!!

מאיוש י

New member
אהההה הבנתי

אז ככה אני חושבת לעצמי לפעמים שבא לי שיכינו לי משהו ,או למשל כשיש לי יום הולדת אף אחד לא אופה לי עוגה ואני מכינה לעצמי אבל אז אני נזכרת ב: 2 דברים. 1. שאני כמעט ולא אוכלת משהו שאחרים הכינו....... לא יודעת אם נקיים מספיק........שטפו ידים לפני........ 2. אני מבקשת מהקב"ה שתמיד ייתן לי כוח להכין הכל לבד ושלא נזדקק לאף אדם שיכין לנו,שתמיד יהיה לנו כוח לדאוג לעצמנו. כשאני נזכרת ב2 הדברים הללו אני שמחה בחלקי ולא רוצה שיכינו לי כלום.

יוכי68

New member
מאיוש, אני פה.........

תגידי איזה מזל את? במקרה גדי? או קרוב לו?

מאיוש י

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo182.gifבוקר טוב לכולם איך הגשם?איחס

שונאת שונאת שונאת חורף
ולשאלתך יוכי אני לא מזל גדי למה חשבת שאני גדי?? אני עקרב

רותי410

New member
גם אני שונאת חורף, איכס!!!!

ואני אמורה לאהוב, כי אמרו לי שמי שנולד בחורף אוהב חורף, והנה יוצא מן הכלל המעיד/לא מעיד על הכלל. ודרך אגב, אני כן מזל גדי, פיכס!!

יוכי68

New member
רותי אני אוהבת את החורף.......

גם אני גדי יד' בטבת....אנחנו בבית 4 גדיים.....משום מה אני תמיד מתחברת לגדיים יותר בקלות מלאחרים.

רותי410

New member
אז את מצדיקה את התיאוריה

שמי שנולד בחורף אוהב חורף. אני נולדתי בכ"ה בכסלו, נר ראשון של חנוכה. ויש לי המון חברים וחברות גדיים. ואין להאמין לאסטרולוגיה. הנה את גדי ובשלנית מופלאה, ואני גדי והמטבח הוא טריטוריה זרה למדי בשבילי. אבל אולי אפשר להידבק בחיידק המטבח?

רותי410

New member
זאת המחמאה הכי יפה שאת יכולה

לתת לי. אבל אני עוד צריכה להצדיק אותה. הלוואי!!

מאיוש י

New member
הנה מה שהכנתי אתמול

לא היה לי אתמול הרבה זמן להיות במחשב. אבא שלי נפל בבית הכנסת ושבר את הצלעות אז נסעתי אליהם וזה גזל לי את כל הבוקר. אז הנה אורז פרסי. מאוד טעים המון זמן לא הכנתי אותו עד שיוכי הכינה אותו השבוע והזכירה לי נשכחות.

יוכי68

New member
מאיוש, איזה צבע תפסו תפוחי האדמה שלך../images/Emo3.gif

והעוף גם הוא נראה נהדר........אני אוהבת לצמצם יותר את הנוזלים.......מקווה שאבא שלך יחלים במהרה....לא פשוט

מאיוש י

New member
../images/Emo45.gifעכשיו אני מבינה את החריצות יוכי

מזל גדי מזל חרוץ שאוהב לעבוד קשה. חברה טובה שלי גדי והיא איך אומרים "סוס עבודה " לא נחה לרגע.....רק בריאות

יפית מן

New member
שאלה לי אליך מאיושי-לה??????

אני נולדתי בתאריך-21 ליוני שזה היום הכי ארוך בשנה אני מזל תאומים על גבול של סרטן (שה' ישמור מילה מפחידה) אני על הגבול בין סרטן לתאומים סרטן הוא עד 21 ותאומים מתחיל ב-21 לפי האופי שלי אני מאוד מתחברת יותר לסרטן אני מאוד דאגנית וחיב להיות אצלי הכל מושלם אם לא מוצאים חלק של משחק או שנאבד משהו אני לא אשקוט עד שימצא האבידה וזה יותר אופי של סרטן מה את אומרת?

למעלה