שאלת "כפירה" לפורום בישול

מאיוש י

New member
זה מאוד מתאים לסרטן

יש לי 2 בנים סרטן ומה שאת מתארת מתאים להם בדיוק..... אבל גם אני ככה מאוד פרפקציוניסטית אז אולי זה אופי שיש לאנשים מסוימים ללא קשר למזל שלהם...

מאיוש י

New member
תגידו אני נראית לכם אסטרולוגית???

אחותי דלי אני יכולה להגיד לך תכונה דומיננטית אצלה.....היא אסטרונאוטית.......ממש מרחפת........ חהחהחהחהחהחהח

רותי410

New member
ונמשיך עם האסטרולוגיה

בת דודה שלי היא מזל דלי, והיא רחפנית איומה. ולי יש אופק דלי (כך אומרים), ואולי זה מסביר למה אני לא כל כך חרוצה, ודי חולמנית. טוב, שיהיה. העיקר הבריאות.

יפית מן

New member
גולדה-לה גם בעלי במזל שלך שבט?

התכונות של בעלי:הוא אדם מאוד מסודר ,מסור גם לבית גם לילדים שלנו וכן לי הוא מאוד ישר אין אצלו שחור לבן אצלו,או שחור או לבן עקבי מאוד טוב לב ורחמן האם גם אצלך תכונות אלה:?

יפית אני תחילת אדר. אני קצת ../images/Emo160.gif

עפיפון. לא סובלת צביעות, ויש עוד כמה תכונות אבל אין הנחתום מעיד על עיסתו. לא ? בכלל יפיתוש מה את ערה? אמרת שאת הולכת לנוח ואמרתי לעצמי: חכמה יפית! יום קשה עבר עליה!

רותי410

New member
מזל גדי אולי מזל חרוץ,

אבל יש גם יוצאים מן הכלל. עייני ערך "רותי", כלומר אני. הבטלה היא השם השני שלי!!!

מאיוש י

New member
רותי אני צריכה לבוא אליך

ולתת לך על הראש חהחהחההח את ממעיטה בערך של עצמך אני כועסת . אני בטוחה שאת בחורה מוכשרת, אולי המטבח לא הצד החזק שלך אבל בטוח יש לך דברים שאת אלופה בהם נכון?

רותי410

New member
אין לי בעיה שתיתני לי על הראש

רק קחי מספר ותעמדי בתור. ואני לא מחשיבה את עצמי אלופה בכלום. ותגידי לי את, איך אפשר לא להתכווץ ולזחול לפינה אחרי שרואים את כל הדברים הנפלאים שאתן עושות??? אבל אני מבטיחה לנסות ולנסות, וכשיצא משהו שווה באמת (גם בטעם וגם בצורה), להתחיל להשוויץ.

דווקא עוגה זה לא הקטע שלי אבל

לפעמים בערב אחרי שכולם אכלו ובא לי איזה סלט טוב מתחשק לי לקבל אותו בלי התעסקות אבל כמו שאת אומרת: ב"ה שיש לנו את הכח, הבריאות והיכולת להכין לבד ולאחרים!

יוכי היתה עליה לרגל לאכול

כולם אכלו. שבעו ואני גוננתי בחירוף נפש על צלחת אחת בשבילך אבל לא באת!!!
חחח עשיתי כמות גדולה אז הכנסתי את מה שנשאר ולא בושל עדיין רק טוגן לקופסא אחר כבוד למקפיא!! כך שמתי שתבואי אוכל לשלוף ולבשל. צ'יק צ'ק!!!

חנהפ

Active member
זה הכל עניין של חינוך, אצלנו

הבנים אוהבים לבשל וכשהם בבית אני בהחלט נהנית, לעיתים מכישוריהם ובכלל ביום ההולדת שלי,כולם מתארגנים להכין שבת על כל ארוחותיה, כבקשתי! מה לא מגיע לי פעם בשנה???

מאיוש י

New member
כשהילדים גדולים זה כבר סיפור אחר

אצלי כולם קטנים ויש לי עוד זמן עד שהם יתחילו לבשל ,למרות שבני בן ה10 כבר מראה סימנים של חובב בישול ומבקש כל פעם לאפות וכבר אפה כמה עוגות .

למעלה