שאלת לילה השם שלכם (האמיתי)

תוכי

New member
לי קראו....../images/Emo13.gif

ע"ש סבתא של אבא שלי זהבה אבל לי שינו אותו קצת לזהבית ובגלל שקראו לי על שמה לפני שהיא נפטרה נתנה לי צמיד זהב - ורק אני קיבלתי משהו ממנה

תוכי

New member
דרך אגב........

אני לא אהבתי ועדיין לא אוהבת את שמי

נופר30

New member
אני מאוד אוהבת את השם שלי

הוא מיוחד ( לזמני ) אבל כולם משום מה מקצרים אותו ו / או לא מאמינים ולגבי אך הגיעו אילו כל אחד אומר משהו אחר והיום בכלל לא זוכרים כיצד הוא הוחלט

סיגל2

New member
אצלי ההורים שלי קראו לי בשם סיגל

כי זה שם של פרח ואמא שלי חשבה שזהו שם מיוחד שלאף אחת אחרת לא יהיה, אך הסתבר שהיא טעתה. כאשר הגעתי לכיתה א´ היינו שלוש סיגליות בכיתה

rinutza

New member
לי נתנו את השם כי לא נולדתי בארץ

וההורים חשבו אז שזה שם מאד ארץ-ישראלי. אני לא ממש אוהבת את השם, אבל התרגלתי

שונאת את השם שלי

מיושן ומרגיז . אבל אני מכבדת את ההורים שלי שקראו לי על שם איזו דודה שנפטרה בגלל שסבא וסבתא שלי לחצו. איכשהו מסתדרת עם זה. אמרתי לבעלי שאני מרשה לו לקרוא לי איך שהוא רוצה, בינתים הוא לא ממש קלט את הרמז.. (חשבתי על משהו נורא רומנטי כמו עננית או מלאכית או משהו דומה..)

מאי26

New member
אצלי, אמא שלי רצתה לקרוא לי על

על שם אמה של סבתי ז"ל - קראו לה יולי, אבל אבא שלי לא הסכים, והיא חשבה על כל מיני תחליפים כמו יעל, ולפעמים כשהיא רוצה לקנטר אותי היא אומרת שהיא שקלה גם את השם תמוז (השם העברי המקביל לחודש יולי). בסוף אבא שלי קיבל את ההחלטה, וקראו לי מאיה, על שם השיר של שלום חנוך שהיה אז יחסית חדש והוא נורא אהב אותו (מאיה המקורית גדולה ממני באיזה ארבע חמש שנים). כשהייתי יותר צעירה לא אהבתי אותו, ועכשיו אני דווקא מסתדרת איתו לא רע.

nikit1

New member
אני נקראית על שם דודה של אבי

שנספתה בשואה ואני לא כ"כ אוהבת את השם אבל כבר התרגלתי אליו והוא חלק ממני. בשנות העשרה המוקדמות חשבתי לשנות אותו לשם יותר מודרני אבל זה מעולם לא יצא לפועל וטוב שכך...

למעלה