שאלת מהות הפורום לנוכחים

שאלת מהות הפורום לנוכחים

האם יש כאן גם דיונים על נושא הפורום? ואני לא מדבר על תיאוריות קונפירציה שלדעתי צריך להעיף מכאן בכלל, אלא על עדויות של עב"מים וחייזרים, אני שואל כי בתור מתעניין וככזה שגם חזה במו עיניו בעב"מים חורה לי שיש כאן עירבוב בין דברים לגיטימים לבין הזויות של אנשים ששכחו לקחת תרופות

levincor

New member
אל רונד שלום

כרגע הפורום נמצא קצת בבלגן ללא מנהל. הפורום בהחלט עוסק בתחום העבמים ועולים כאן נושאים כאלה כל הזמן. אתה יכול להעלות ולרשום מה ראית ותקבל תגובות. אתה יכול להכנס למקומות נוספים כמו קומונת עבמים חיזרים ותעלומות לפי הכתובת : http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=37329 יש לך עוד אפשרויות לנסות אצל אגודות העבמים בארץ ויש כרגע 2 ידועות העמותה הישראלית לחקר עבמים וחיים חוץ-ארציים EURA http://www.eura.org.il/ או המרכז הישראלי לחקר העבמים http://ufoisrael.com/ בכל מקרה אני אשמח אם תשתף אותנו כאן במה שארע לך.

שלום לוינקור, כמה זמן אין מנהל?

בכל מקרה אני בשמחה אפרט לגבי החוויות שלי, הם לא מדהימות, או שכן? תלוי בקורה, סה"כ חזיתי כמה פעמים באורות שזזו בצורה שלא היה אפשר להסביר ע"י תופעות רגילות או כלי טיס רגילים, וגם הצלחתי לצפות בכלי טיס שהגיע די קרוב אלי, כאשר ראיתי את הצללית שלו וכמה אורות צנועים, השקט שהוא עבר ליד הבהירו לי שמדובר בכלי טיס לא שגרתי, לא מנסה לנחש מה זה היה, או להצהיר שאכן עב"מים, אבל כן טוען שהיו כלי טיס לא שגרתיים.

levincor

New member
המנהל פרש לפני כחודש ומאז יש בלגן

אם אתה סבור שיש ביכולתך, פנה להנהלת הפורומים ותציע את עצמך לנהל את הפורום. הם בפירוש מחפשים מועמד. לגבי התצפית היא פשוט מדהימה. אם תוכל לפרט, מתי ובאיזה שעות זה קרה? היכן זה קרה? באיזו תדירות (ציינת שחזית כמה פעמים)? למשך תקופה רצופה ומתמשכת, או תקופה מוגדרת קצרה? צורת הכלי? ועוד. אתה כותב על זה ככלי טיס ,האם אתה מכיר מטוסים או מז"לטים? האם היו לך תופעות מאוחרות לא שגרתיות בחיי היומיום? ב4 שורות ובמעין אדישות..כתבת על חלומו של כל אחד כאן . מדהים!

שירי12341

New member
שאלה- האם לפני שהוא "פרש", לא היה בלאגן?

ככה בכל אופן זה משתמע מדבריך. תן לגולש תמונה מלאה, אל תתן לו להסיק משהו מתוך משהו לא מפורט. אני מאמינה ששקיפות זה דבר חשוב. תודה מראש על תשובתך הכנה..

levincor

New member
ראשית מי נדחף?????

מה נכנסת ומה זה ענינך? את בכל מקרה הרי לא קשורה לעבמים והגעת לכאן על תקן סקרנות מפורום משוב בלבד. או שתודיעי מראש שבאת להפריע כמו כל טרול .

בגלל שאני לא גלשתי בעבר בפורום אני אמנע

מחריצת דין על גולשים שקדמו לי, אבל נראה לי שעדיף לא לתקוף גולשים אחרים בפורום בלי קשר אם הם עשו משהו שמפריע לך או לא, בכל מקרה אני לא אנסה להיכנס לוויכוחים על נושא זה כל עוד לא אראה את המצב לאשורו.

שירי12341

New member
א. היכן ראית שני "מתקיפה" מישהו?

אני שואלת שאלות לגיטימיות ומעבירה ביקורת לגיטימית. אם היית כאן אתמול, היית רואה מה זה התקפות עליי (השרשור נמחק). ב. אני מבינה שאתה כאילו רוצה להישמע כ"מבוגר אחראי" (אתה מעודד מההצעה לנהל את הפורום? אולי?). בכל מקרה, אל תתרשם יותר מדי. גם לי הוצע לנהל אתמול את הפורום באותה צורה בה הוצע לך. אל תתרשם. אל.

שירי יקירתי, אני מנהל שני פורומים בתפוז

ניהול פורום לא זר לי, ניהלתי פורומים רבים מעבר לאלו שכיום, אני לא מתרגש להצעה של לוינקור, כי אם ממש ארצה אבקש לנהל את הפורום יש סיכוי שגם אקבל, אבל לא זאת הנקודה, אני שואל באופן כללי מה קורה בפורום, למה שמישהו ינהל את הפורום? זאת השאלה ששאלתי בתחילת השירשור, יותר נכון שאלתי האם מהות הפורום מתקיימת בפורום? או שרק נושאים שאין קשר לפורום נדונים פה? למה שיטרחו לשקם את הפורום? האם יש על מה? יכלת להגיב ללוינקור בצורה אחרת, או להגיב אלי ישירות לנוגע השאלה שלי, בנתיים רק תקפת את לוינקור לגבי איך שהוא התייחס לפורום ומצבו העכשוי, את מוזמנת לענות לי על השאלה שלי בכל מקרה אם תרצי.

שירי12341

New member
לא אמרתי שיש לך בעיות לקבל ניהול פורום.

התכוונתי לזילות בה הוא מציע לעוברים ושבים הצעות לניהול פורום. חבל שלא היית כאן אתמול ולא קראת את השרשור שנמחק. נכנסתי לכאן בעקבות "כיכובו" של הפורום הזה בפורום "משוב". נכנסתי לשאול שאלה פשוטה ונתקלתי באנטגוניזם והתחכמויות. זה למשל מעשה לא חכם מצד אנשים כמוהם שטוענים שאיכפת להם מהפורום. יכלו לענות וזהו. בחרו להתלהם. דעתי היא שכנראה לא סתם הפורום נראה כפי שהוא נראה. המבין יבין.

אני מבין למה כתב לוינקור מה שכתב

כנראה שהוא מבין שאם לא ינסה לא יקרה, סה"כ אני מבין שהוא וותיק בפורום (אדום זה כבר סימן) אז אם לו אישית אין עניין להיות מנהל, אבל כן יש לו עניין שיהיה מנהל, אז מה יהיה? לא יודע, אבל אני לא צריך לקרוא שירשור שנמחק, מספיק לי לקרוא את השירשור המיותר על הFBI והוויכוח שלך עם גולש אחר.

שירי12341

New member
עדיין, אני חושבת שהשרשור שנמחק חיוני להבנת

התמונה המלאה. אגב, אולי אתה תוכל לענות על השאלה שבגינה נכנסתי לכאן. בסך הכל נכנסתי לשאול למה אדם שכותב שהוא "ינטוש את הפורום", המשיך לכתוב כאן ביתר שאת. זהו. אולי אתה תוכל לענות על כך מנסיונך הרב. תודה. הנה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1368&MessageId=156048314

עזבי, איומים כאלו מוכרים לי הייטב

גם כאלו שאיימו וקיימו וחזרו בכינוי אחר (כמובן שגולשי הפורום גילו מהר מאוד את העומד מהאחורי הכינוי החדש) למה אדם רושם שהוא "ינטוש" אז א. כנראה בעייה בשפה העברית, כנראה חינוך לא כלכך טוב. ב. הוא כועס על מהלך הפורום אך עדיין אוהב את הנושא המקורי שלו. תחליטי בעצמך.

שירי12341

New member
אהבתי את תשובתך. כל מה שכתבת זה

מאוד ייתכן, אבל חבל שלא קראת אילו תשובות אני קבלתי כאן אתמול לאחר ששאלתי את השאלה הזו.

levincor

New member
אני מצטער אלרונד שנקלעת לקו האש

תשובתך מובנת ונכונה. אם תרצה אשמח לשמוע במסר פרטי פרטים נוספים על התצפיות. אולי יהיה לי משהו לסייע לך.

שירי12341

New member
כדי לחסוך זמן, הנה מה שמושך אש.

כרגע הפורום נמצא קצת בבלגן ללא מנהל. (עשיתי לך סיכום כדי שיובן מהר...אין לי הרבה זמן הערב..).

פירוט לתצפיות

מפגש אחד היה בשעת לילה מאוחרת בתחנת אוטובוס נידחת וחשוכה, האובייקט נצפה במהירות מעל התחנה כמה מטרים/עשרות מטרים (כיום אני מתקשה להחליט לגבי המרחק המדוייק אך גם אז לא היה ברור) הצורה הייתה די עגולה אך הרוב היה צללית ומספר אורות מצומצם בצבעי אדום/ירוק/צהוב, עד היום אני מנסה להבין את הקשר לרמזור
זה היה בגיל הקדם צבא לפני כ30~ שנה. תצפית שניה הייתה באותה תקופה אך בהפרש של כמה שבועות אחרי, הצפיה הייתה בשיתוף עם חבר מחלון דירתו, שוב שעה מאוחרת, צפיה של אורות זזים, כאשר התנועה היתה ערה בין שני אורות גדולים, אורות קטנים מהם זזו ביניהם, עד היום אני מנסה להחליט אם זה היה חילופי כלי טיס קטנים בין שני כלי טיס גדולים מאוד, כאשר הם היה ככל הנראה בגובה מאוד גבוה, מאוד יתכן מחוץ לאטמוספרה או בשוליה. באותה שכונה הייתה תצפית נחיתה בצורת חריכה עגולה בשטח פרא מול הים, בין הכביש הראשי למסילת הברזל, היה דיווח על המיקום הנ"ל ואנחנו הלכנו לראות את המקום. השכונה אחת השכונות הדרומיות של חיפה. באותה תקופה התעוררתי לנושא (למרות שדווקא תחום המדע בדיוני ממש לא היה זר לי עב"מים לא היו בראש מעניני) ואף דיברתי כמה פעמים עם כבודו אבי גריף שהפעיל דאז מגזין בנושא.

levincor

New member
פשוט מדהים.

ומענין שאתה מגדיר את המקרה הראשון כמפגש. כאילו היתה לך פגישה איתם? בטח היתה חויה יוצאת דופן. לגבי השכונה בדרום חיפה באיזור המקרה השני, אני מניח שאתה מדבר על העב"מ שראה עמי אחראי ע"י חוף הכרמל. תקן אותי אם אני טועה,שם נשארה חריכה על הקרקע במקום שהעצם ירד על האדמה. זה כבר היה מפגש ממש מסוקר עם הרבה תקשורת וראיונות עם הגב' הדסה ארבל. נמצא שם חומר מוזר שנבדק ונמצא מיוחד מאד. עמי ספר אח"כ שאת החומר לקח בידיו והוא התפורר כאבקה לבנה. בהמשך הוא ספר על כל מיני תופעות פיזיות שארעו לו ,תחילה בידים ואח"כ בענים ובראש. שמע ,איך זה שאחרי כאלה מקרים, לא נכנסת לעובי הקורה לבדוק לשאול ולחקור? לגבי האורות הקטנים והגדולים שראית, היו שם באיזור הרבה תצפיות . אגב, אני ממליץ לאנשים לצפות בלילות באיזור הזה לכיוון הים. רואים שם הרבה דברים לא מוסברים. צריך אורך רוח ולפעמים יש תקופות עם הרבה תצפיות. אישית בקרתי כמה פעמים בתצפית בסטלה מאריס בשעות בין ערביים/לילה למשך כמה ימים וראיתי דברים מוזרים ולא מוסברים מכיוון הים.מה שראיתי היה קצת מעל קו המים ולא גבוה כפי שאתה ראית. בשנים האחרונות זה קצת נרגע,אבל בכל פעם שאני עובר שם בנסיעה אני חושב על עמי אחראי והקורות אותו באותו לילה. יש לי עוד הרבה שאלות לשאול אותך , כי לא כל יום מגיע מישהו עם ספור כזה מפורט. אולי בהמשך. תודה אלרונד.

המשך:

1. המקרה הראשון כמפגש, למרות שלא פיזית ע"י העב"מ/חוצן במגע ישיר, או בגלל שזה לא היה צפיה חדה, אבל כן, חוויה כזו שעצם לא ברור מרחף מעל במרחק קרוב מאוד יחסית לכל תצפית אחרת. 2. האם המקרה המתועד שדיברת עליו על יותר מ30 שנה באיזור החוף הלא מוכרז בין מסעדת מקסים לצומת עין הים/שער העליה? בכל מקרה זה פשוט מצלצל מוכר, וכן חקרתי, כמו שכתבתי שוחחתי עם אבי גריף, וקראתי דברים, מעבר לזה כנראה לא הייתה לי מוטיבציה וגם לא ממש היו דרכים אז לקרוא מספיק, להבדיל מהיום שיש את האינטרנט מה היה אז? מגזין יחיד? וגם הוא לא מספק?

למעלה