שאלת מהות הפורום לנוכחים

levincor

New member
זה המקרה בדיוק ע"י החוף לכיוון שער העליה

ולכיוון תחנת הדלק. עמי לקח את החומר והוא נבדק בטכניון. התברר שהחומר מכיל כמה יסודות בשיעור גבוה ממה שיש בטבע. החומר היה מוקף בשדה מגנטי חזק ביותר וגבוה פי כמה מרמת השדה המגנטי של החומרים בטבע. הוא עצמו עבר תהפוכות אחרי ששפשף את החומר. הסיפור מרתק. עמי עצמו נתן סדרת הרצאות בחיפה והקריות וספר על מה שקרה לו באותו לילה. ספר על השינוים הפיזיים שהוא חווה ,בעור ,בעינים ובראיה. מאז האיש די נעלם ואיני יודע מה מעשיו היום. בתקופה ההיא (30 שנה לאחור) ,אחרי שהוא דיווח למשטרה ,הם בדקו את השטח. הדסה ארבל היתה ה"מומחית" המשטרתית דאז והגיעה עם המשטרה. משם זה הלך לתקשורת והיו כמה ימי דיווחים על הענין. היום בתקופתנו יש המון חומר באינטרנט על עבמים. אבל....וזה אבל גדול צריך לבדוק טוב טוב את המקורות ואת החומרים כיון שיש גם הרבה זיופים והטעיות כיד האינטרנט הטובה. יש זיופי מחשב לרוב ועודף דיווחים על עבמים. החומר עדין לא מספיק טוב כך שאינו יכול לשמש כהוכחות רציניות לטענה על קיום ונוכחות עבמים. צילומי אמת טובים וברורים אין בנמצא. במקביל מועלות טענות רבות על הסתרה והכחשה מטעם ממשלות בעולם. והטרנד העבמיסטי הוא דרישה לחשיפה מצד כל הממשלות בעולם לחשוף את הידוע להן. אני ממליץ לך לקרוא וללמוד על פרויקט החשיפה של הדר' סטיבן גריר. יש לו אתר והוא אסף ביחד כ- 400 אנשי ממשל לשעבר , שריי ממשלות לשעבר, גנרלים ומדענים חוקרים. כולם הופיעו במסיבת עיתונאים בוושינגטון במועדון העיתונות .במסיבת העיתונאים הם ספרו על הקשר והידע שלהם בנושא העבמים, כמי שחיו ותפקדו בתוך מערכות השלטון עצמן. הם דרשו ועדת חקירה של הקונגרס בארה"ב בה הם יעידו על כל הידוע להם. זה היה במאי 2001. העסק נקטע בנובמבר 2001 בגלל התאומים בניו יורק. כתובת האתר. אתר יפיפה וטוב. http://www.disclosureproject.org/ ברוך הבא

נשמע מאוד מוכר ../images/Emo13.gif

טוב זה עוד יצטרך לדון רבות בפורום, אני בטוח שלכל אחד יש את הסיפורים שלו, בסופו של יום אנחנו יכולים רק לספר מה שאנחנו ראינו, אולי יום אחד נפגוש בV
רק אני מקווה שזה לא יהיה בצורה לא נעימה חחח

Xx UFO xX

New member
כידוע לך, גם אני חיפאי

אם אתה מתבונן מאזור סטלה מאריס לכיוון הים, המרחק גדול מדי על-מנת להבין באמת במה אתה מתבונן. על אחת כמה וכמה בשעות שבהן חשוך. מחפש נקודות טובות בחיפה ? תעלה ליערות הכרמל...

אח, לצערי או למזלי תלוי איך מסתכלים על זה ../images/Emo8.gif

אני כבר לא גר בחיפה כמה שנים טובות, לצפות לכיוון שציינת כנראה אפשר גם מההרים בגליל מערבי/עליון שאני בקרוב אגור בו ואז אנסה לצפות ואולי יהיה גם תוצאות.

Xx UFO xX

New member
הערה...

כתבת "לא מנסה לנחש מה זה היה, או להצהיר שאכן עב"מים". עב"מ- עצם בלתי מזוהה. ברגע שראית עצם שאינך מזהה אותו, הוא מקוטלג באופן אוטומטי כעב"מ. אין הדבר אומר שמדובר בהכרח בחללית מן החלל החיצון (ברוב הכמעט מוחלט של המקרים, מדובר בתופעה שניתן למצוא לה הסבר ארצי כזה או אחר). ייתכן שמדובר בתופעת טבע, מעשה קונדס, כלי ארצי שאינו מוכר לרוב האנשים (סודי) או אפילו כלי ארצי מוכר, שעקב תנאי ראות לקויים עשוי לגרום לבלבול. בדרך כלל, לאנשים יש נטייה לשייך את המילה עב"מ לחללית שבתוכה חוצנים. כל עוד העצם אינו מזוהה, הוא מוגדר כעב"מ, וזה בכלל לא משנה אם ארצי או חוצני. זאת טעות נפוצה והיה חשוב לי להעיר על כך.

../images/Emo45.gif צודק, אכן התכוונתי שלא יכלתי

להחליט וגם זה לא היה המקום שלי בגלל תצפית לא ברורה אם היה זה חוצן או סתם עב"מ

Xx UFO xX

New member
ברור

הבנתי מההודעה שלך שאינך יודע אם מדובר בכלי חוצני או ארצי. אך לא זאת הייתה הנקודה. השתמשת במונח "עב"מ" כפי שרבים משתמשים בו (טעות נפוצה). עב"מ, זה בסה"כ עצם בלתי מזוהה. אני לא רוצה לאכזב אותך, אבל תיקח בחשבון שרוב התצפיות הן טעויות בזיהוי.

סביר להניח, אנחנו רוצים להיות אלו הנדירים

ואין ספק שכל התרחשות באשר היא בעייתי בעיקר בגלל סוג התצפיות, אבל אופטימיות אף פעם לא הזיקה

מדהים

בתור אחד שהצהיר שגמר עם תפוז קומפלט, הפעילות שלך פה ממש בלתי מוסברת. חבל שאתה אפילו לא טורח לענות למסרים שאני שולח לך וזה אחרי שסגרת את הקומונה בלי שתהיה לך ההגינות המינימלית להודיע לי אפילו. עם כל כמה שאני מתנגד לכל מה שקורה בפורום הזה, אין ספק שלגביך כל מה שנאמר כאן בפורום, היה נכון. חבל רק שאני לא השכלתי להבין את זה בעצמי עד שנכוויתי.

אם אתה באמת מתעניין בנושא

אני ממליץ לך ללכת קודם כל לאתר של העמותה לחקר עבמים ושם לחפש תשובות רציניות לשאלות אחר כך תוכל להשתעשע בפורומים האתר שלהם נמצא בכתובת www.eura.org.il

שירי12341

New member
סתם שאלה, הוא חייב קודם כל ללכת לאתר

שכתבת, ורק אחר כל להיכנס לכאן? מה הבעיה להיכנס לכאן מבלי להיכנס לאתר?

באתר שלהם יש כל מה שאין פה ../images/Emo13.gif

יש להם פורומים מקצועיים בלי כל ההזיות החולניות שיש פה יש להם מומחים מהשורה הראשונה בארץ יש להם מידע אדיר והפניות לכל דבר ויש להם דף מצויין בפייסבוק

שירי12341

New member
האמת, עכשיו נכנסתי. בלי צחוק, זה נראה מעניין

אני צריכה לפתוח שם משתמש או שזה פתוח לכולם?

את צריכה להרשם

אבל זה לא שונה מהרשמה בתפוז. אגב, מהיום אני מנהל שם את פורום העב"מים. את מוזמנת.
ולא, שלא יחשבו שבגלל שאני הגבתי לתגובה שלך לביגוס שאני והוא אותו אדם, אנחנו ממש לא.

שירי12341

New member
סבבה.. אני צריכה לפתוח שם משתמש גם אם אני רק

קוראת ולא משתתפת פעילה בפורום עצמו? האמת שכל הנושא הזה חדש לי ואני לא ממש מבינה בו.... בכל מקרה, בפורום הזה הסיפור גמור.

את עושה שם משתמש וזהו לא צריך יותר

את עושה שם משתמש ואז הם שולחים לך אישור למייל שלך וזהו את יכולה לקרוא ומה שבא לך

למעלה