שאלת מיליון הקסאמים

נשבעת לך שאם זה לא היה עצוב זה היה ממש מצחיק

מסופקני אם חלוקת ארץ ישראל ל-4 מדינות אכן תספק את כל הצדדים. תחשוב על -
מדינה אחת ביהודה ושומרון לפת"ח, מדינה שניה ברצועת עזה לחמאס, מדינה שלישית בגליל לערביי ישראל ומדינה רביעית ליהודים מאזור חיפה ודרומה.
בקיצור, לא יהיה כאן שקט לעולם.

Aronsona

New member
תזהר קפטן, אתה הולך לריב אם איזה מציץ

על המשפט: המקום המתנשא המטופש של "הם מבינים רק כוח"

puma141

New member
אה! אתה הגבר היחיד שהכרתי שלא

אוהב להפסיד!

יא חתיכת מיוחד על!

Aronsona

New member
ראה מה הוא כתב לי החמוד

"אי לכך ובהתאם לזאת הפתרון הוא אך ורק בדרך הכוח,זאת השפה שהם מבינים. בינם לבין עצמם פותרים בעיות בדרך הכוח,קל וחומר איתנו."
ו- "במלחמה כמו במלחמה. רק כוח. כל כך פשוט לא צריך לחשוב כל כך הרבה ולשבור את המוח לשווא."

איזה חמוד

ערבים מבינים רק כוח

הייתם צריכים לראות איך הם התגודדו ורבו מכות מי ייגע בגופה של אחמד.

זה נכון שזה לא יפה להגיד וזה לא פוליטיקלי קורקט ואני מכלילה וכו' וכו' אבל האזרחים שכולם אומרים שהם בסך הכל רוצים לחיות בשקט הם בחרו בחמאס, וכל תקווה לדמוקרטיה נוספת במזרח התיכון מלבד ישראל התבדתה כי דמוקרטיה היא סכנת נפשות כששמים אותה בידיים שמנוגדים לערכיה.

כל יציאה למבצע כרוכה בידיעה שיהיו נפגעים

משני הצדדים. שום מנהיג מדיני או צבאי לא יכול להתנהל אם הידיעה על נפגעים אזרחיים תכבול את ידיו. אי אפשר להגן על מדינה ככה ואי אפשר להתנהל מבחינה מדינית אם אתה תשדר שאתה לא מוכן לאבד אפילו אזרח אחד.
דרך אגב, דווקא הידיעה הזאת, שהפלשתינאים קלטו היטב, שכל אזרח שלנו הוא עולם ומלואו, דווקא זה מה שגורם להם לרצות לפגוע באזרחים יותר ויותר. לכן, זהו שיקול שאסור לקחת בחשבון כי אחרת אנחנו נפסיד מראש.
זאת הייתה דרך הפעולה המתבקשת. אין ברירה אחרת. מאחר ואי אפשר למחוק את עזה מעל פני האדמה ואי אפשר להעלים את הפלשתינאים מהעולם, אז אין ברירה אלא לנקוט מדי פעם בפעם במבצעים נקודתיים מקומיים אשר יעשו קצת סדר לכמה זמן, בין אם לשנה או לשנתיים, עד לסיבוב הבא, או עד שהצד שמנגד יתפכח ויבין אחת ולתמיד שאנחנו פשוט חזקים יותר.

אין פתרון

גם כשאני חושבת על הפתרון הגרוע מכל... הסופי,
זה לא פתרון.

וזה גם לא יעיל.

אני אומרת, נראה אותם מגיבים כשצה"ל יפתיע ובמקום הפגזות של חיל האויר,
יפזרו בכל עזרה פרחים.

סתם בשביל הקטע, זה יהיה מצחיק, פעם אחת.
נראה את חמאס מגיבים לזה.

puma141

New member
את מכניסה אותי לסרט...:)

זה רק מראה שבנות הולכות רחוק יותר במסקנות שלהן..הן רציונאליות, אבל הן יודעות מה נכון לעולם
הרבה יותר מדברים. *סליחה מראש, גברים*

נסי למשל לכתוב את זה לג'ייק או פוסי-מעניין מה הם יענו..כמה ציניות!

poseidon111

Active member
אני חושב שזה רעיון מצויין. לשלוח פרחים לכל

הלווייה שתהיה שם.
להפגין את הצד האיכפתי, שלא יגידו שאנחנו סתם ברברים.

למעלה