שאלת מין...

Arfilit

New member
עדיין אני לא מסכימה

מכירה גם מקרים אחרים (ולאו דווקא אצל הגבר שלי - שאז היה ניתן לטעון כלפי שהוא בוגד ואני לא יודעת...).

lulyK

New member
אני יכולה להסכים

שנדירים המקרים שבהם יציעו לגבר סקס והוא יסרב. אבל פה לא מדובר על סיטואציה היפוטתית באיזה פיק אפ בר. מדבור על מערכת יחסים וזו טריטוריה אחרת לגמרי(אגב, לא הבנתי שהמצב שם הוא שהיא יוזמת ומפתה והוא מסרב)

לוליק - היא השתמשה במונח "תירוץ"

אם לא מבקשים (היא) אין צורך בתירוצים (הוא). בכל אופן, הבעיה, כפי שהיא מוצגת, נשמעת עמוקה יותר מסקס - כן או לא. נשמע שבני הזוג לא בדיוק מתקשרים ומפתחים חומות של טינה בתוך עצמם. אגב, נראה לי שהשואלת כבר לא מחוברת אל הפורום (התייאשה? התחרטה ששיתפה? נקטה בצעדים דרסטיים?...).

lulyK

New member
בהריון הוא פחד להזיק לעובר,

הוא לא לבד בפחד הזה.....אבל את צודקת, היא בעצמה אומרת שהבעיה עמוקה יותר

Arfilit

New member
סופסוף מישהו התליח לנסח

את מה שאני חושבת אבל לא הצלחתי לנסח. תודה לוליק.

lulyK

New member
בבקשה ../images/Emo3.gif ומתי את מצרפת

את סיפור העוגה?

אמממאאא

New member
יעדיף להפרד ולא ללכת לטיפול?

סליחה אבל זה נשמע רע. וכן גבר הוא גם בן אדם ויכול להיות ש"ביום שלישי לא בא לו" אבל 9 חודשים של ההריון לישון באותה מיטה עם אשה אהובה ואף פעם לא בא לו? ועכשיו אחרי הלידה? אני 5 שבועות אחרי לידה ואנחנו דתיים אז אין שום מגע ויש געגוע. אני אמנם מתגעגת כרגע רק לחיבוק של "תודה על התינוק המקסים.." אבל בעלי אני מניחה ישמח ליותר מזה. אם הוא מעדיף פרידה על טיפול הוא כנראה לא אוהב אותך עם כל הכאב.

שִירָה

New member
אני דווקא חושבת שזה נכון לגבי רוב

הגברים. כמובן שזה תלוי גיל וסגנון, אבל זוהי הכללה נכונה.

ואולי כרגע משהוא אחר גוזל את האנרגי

אין דבר כזה גבר שלא רוצה נשמע לי כוללני ומעליב , גברים כמו נשים רוצים להימצא במערכת זוגית שמבוססת על המון דברים שסקס הוא חלק משמעותי .אבל יש תקופות בהם הוא תןופס מקום פחות משמעותי בגלל אחת ממליון סיבות לידה ותינוק נשמעים לי אחלה סיבה ואז הוא נדחק הצידה .וכן גם הגבר צריך להסתגל למצב ולא רק אנחנו ויכול להיות שכרגע האנרגיות שלו ממוקדות בדברים אחרים גם מבלי להיות חולה או לא נאמן

aviv_b

New member
אוזה, את לא גבר, נכון?

תאמיני לי, אני גבר, ולא קיים גבר שתשעה חודשי הריון ועוד שלושה חודשים אחרי, כלומר שנה שלמה, לא מקיים עם אישתו יחסי מין. ובכלל לא מקיים בכלל יחסי מין. וכל זאת שהאישה רוצה. תשאלי כל גבר ברחוב ותראי מה הוא יגיד לך. את חושבת על איך הוא חושב בצורה של בחורה. ואני מזכיר לך הוא גבר. אין גבר שיציעו לו מין במשך שנה כמעט ויתנגד. אלא אם יש סיבות אחרות לכל הסיפור. הימור שלי, הוא מקבל סיפוק ממקום אחר. מצטער, אבל שנה שלמה בלי, כאב הביצים שצריך להיות לו הוא לא נמדד אפילו.

tweetym

New member
נראה לי שכותבת ההודעה התייאשה מהתגו

מהתגובות, והלכה לה לחפש חבר שלה, אדון שוקו אחר,,,,

למעלה