CallMeCavanaugh
New member
שאלת מרנגים
עד היום הכנתי רק מרנג שוויצרי. היום ניסיתי לראשונה להכין מרנג איטלקי לצורך הכנת קרמבו ביתי. הקצף יצא לי משמעותית פחות דביק מהקצף של מרנג שוויצרי. בנוסף, אפיתי חלק קטן מהמרנג. כל זמן האפיה הוא היה רך, אבל עם ההותאה מהתנור הוא התקרר במהירות וקיבל מרקם שמזכיר שערות סבתא דחוסות. האם זה אמור להיות המצב, או שפישלתי איפשהו במהלך הכנת המרנג?
עד היום הכנתי רק מרנג שוויצרי. היום ניסיתי לראשונה להכין מרנג איטלקי לצורך הכנת קרמבו ביתי. הקצף יצא לי משמעותית פחות דביק מהקצף של מרנג שוויצרי. בנוסף, אפיתי חלק קטן מהמרנג. כל זמן האפיה הוא היה רך, אבל עם ההותאה מהתנור הוא התקרר במהירות וקיבל מרקם שמזכיר שערות סבתא דחוסות. האם זה אמור להיות המצב, או שפישלתי איפשהו במהלך הכנת המרנג?