בני28 היחיד
New member
שאלת משמרות ואחוז משרה
שאלת משמרות ואחוז משרה
קודם כל שלום לחברי הפורום, אני עובד משמרות (24/7) ומקבל תשלום לפי שעה כאשר בחוזה שלי מופיע מחיר שעה (גבוהה משכר מינימום אם יש לזה חשיבות) והיקף משרה של 55 שעות חודשיות. עבור עבודה בלילה ובסוף השבוע ישנה תוספת (125% - 300% תלוי מתי). ימי החופש, הפרשות המעביד לביטוחים וכן ימי ההבראה מחושבים על פי 55 השעות בחוזה. בפועל אני עובד 150 - 200 שעות בחודש כאשר מחציתם בשעות חריגות. ולשאלותי:
האם אופן חישוב ימי ההבראה והחופשה חוקי
בחודשי החגים אומנם מתקבל שכר נאה בעזרת השעות החריגות אבל אם אני רוצה לחגוג עם בני עמנו השכר יורד פלאים, האם אני דכאי לפיצוי כלשהו
ימי מחלה, נאמר לי כי עבור מחלה אני זכאי לתשלום על פי היקף של 55 שעות, האם התשלום לא צריך להקבע על פי ממוצע התשלומים לביטוח לאומי בדומה לימי מילואים
האם ישנה הגדה כלשהי לגבי תשלום נסיעות בשבת
האם ישנן נקודות נוספות שכדאי לשים אליהן לב
תודה מראש, בני28 היחיד והמקורי בהחלט
שאלת משמרות ואחוז משרה
קודם כל שלום לחברי הפורום, אני עובד משמרות (24/7) ומקבל תשלום לפי שעה כאשר בחוזה שלי מופיע מחיר שעה (גבוהה משכר מינימום אם יש לזה חשיבות) והיקף משרה של 55 שעות חודשיות. עבור עבודה בלילה ובסוף השבוע ישנה תוספת (125% - 300% תלוי מתי). ימי החופש, הפרשות המעביד לביטוחים וכן ימי ההבראה מחושבים על פי 55 השעות בחוזה. בפועל אני עובד 150 - 200 שעות בחודש כאשר מחציתם בשעות חריגות. ולשאלותי: