שאלת מתחילים...
שלום רב,
אני עומדת להכין עוגת בצק סוכר לראשונה בחיי, ואשמח מאד לייעוץ:
1) הבנתי שהעוגה עצמה צריכה להיות מהסוג שאינט דורש אחסון במקרר, כיוון שבצק הסוכר אינו אוהב קור.
יחד עם זאת, כשחיפשתי מתכונים ל"קרם מקשר" - כולם מכילים חמאה או שמנת... האם עוגות המכילות קרמים כאלו אינן זקוקות לקירור?
2) שאלת זמנים - כמה זמן מראש ניתן הכין את העוגה, וכמה זמן מראש את ציפוי בצק הסוכר והקישוטים? אם העוגה נדרשת לשישי בבוקר, אפשר כבר ברביעי להכין ולצפות?
המון תודה מראש למשיבות המומחות!
שלום רב,
אני עומדת להכין עוגת בצק סוכר לראשונה בחיי, ואשמח מאד לייעוץ:
1) הבנתי שהעוגה עצמה צריכה להיות מהסוג שאינט דורש אחסון במקרר, כיוון שבצק הסוכר אינו אוהב קור.
יחד עם זאת, כשחיפשתי מתכונים ל"קרם מקשר" - כולם מכילים חמאה או שמנת... האם עוגות המכילות קרמים כאלו אינן זקוקות לקירור?
2) שאלת זמנים - כמה זמן מראש ניתן הכין את העוגה, וכמה זמן מראש את ציפוי בצק הסוכר והקישוטים? אם העוגה נדרשת לשישי בבוקר, אפשר כבר ברביעי להכין ולצפות?
המון תודה מראש למשיבות המומחות!