שאלת נוספת להיום.....הנקה

danaziv

New member
מאוד בעד

אני מאוד מקווה שזה יסתדר ככה שאני יניק וכמה שיותר. כשאני רואה מישהי מניקה זה פשוט מציף אותי בחום ורכות כזו וממש מעורר קנאה. וזה מש לא מרתיע אותי לראות נשים מניקות בחוץ.

אופה3

New member
בטח שבעד אלא מה אחרי שאני מחכה

כל כך הרבה זמן, ועוברת מסכת יסורים אומללה למען הילד שלי, אז אני לא אניק אותו, חבל על הזמן, בטח שאני אניק, וכמה שיותר יותר טוב, חוץ מהיתרונות הרפואיים, של כל החומרים ששום תחליף לא יוכל לעשות, ואני מוכנה להשבע על כך במו עיני, אני רואה שתי בנות בנות אותן הגילאים הפרש של ארבע ימים, זאת שהונקה, בכלל לא חולה, טפו טפו, וזאת שלא הניקו אותה, כל הזמן רק חולה, ושלא יזבלו לכם את השכל שזה לא קשור להנקה, בימים הראשונים של ההנקה, יש טיפות צהובות, לא חלב, אלא כל מערכת החיסון שלה התינוק צריך, וזה בהחלט חשוב, מאוד, אבל בואו נעזוב את הוויכוח הזה, אני מחכה לרגע שבו אניק, וגם בפומבי לא חושבת שתהיה לי בעיה להניק, אבל עם כיסוי, מסוים, בכל אופן אני לא אתחיל להוציא את הציצי שלי, לעיני כל היום, מה גם ששלושת רבעי עיר מכירים אותי בגלל עבודתי, אבל בצורה מכובדת אני אוכל, חוץ מזה, תמיד אפשר לתכנן ככה , שניתן לצאת לשעה שעתיים אפילו שלוש, שלא יפלו יחד עם ההנקה, ניתן להניק לפני, ולצאת ולחזור מהר, להנקה הבאה. והקשר החם והנפלא הזה שבין אם לבנה, שלא ניתן לבנות אותו בשום צורה אחרת זה הקשר של ההנקה

הילית*

New member
רק דבר אחד יש לי להגיד

כמו שאמרתי אני בעד הנקה אבל... לגבי מה שאמרת על הקשר החם שנבנה בגלל ההנקה אני חולקת עליך. יש לי חברה שבגלל בעית הורמונים מסוימת נאסר עליה להניק את שתי הבנות שלה (אחת היום בת 5 והשניה בת חודשיים). הבחורה היא אמא נפלאה, שיצרה קשר נפלא עם הילדות. אמא שלא מניקה לא אוהבת את ילדיה פחות ולא קשורה אליהם פחות.... לא רציתי להיגרר לויכוח בנושא אבל אני מרגישה שאני חייבת להסתייג כי אני רואה מול עיני כל יום אמהות מתוסכלות, אמהות שחשות רגשות אשמה כבדים ואני ממש חושבת שהן אמהותצ נהדרות.... אופה יקרה , כמו שכבר אמרתי לך, אני מקווה שמהר מאוד תקטרי על ההנקה

אופה3

New member
הילית היקרה, לא רציתי להרגיז, פשוט

אני בדעה כזאת, נכון יש מקרים בהם לא ניתן להניק מבחינות רפואיות וכאלה, ואכן זה בסדר גמור מבחינתי, ,אבל לדעתי מי שיכולה להניק חייבת לעשות את זה, תראי ,הנושא הזה מאוד רגיש אצלי, וייתכן לפעמים שאני תוקפת או לא מסבירה את עצמי נכון, אבל כל מה שנשאר לי זה להאשים את ההורמונים שמשתוללים אצלי בגוף בגלל הזריקות, לא התכוונתי לפגוע, פשוט כנראה לא שקלתי את המילים שלי נכון, אבל את צודקת, יש גם צורה אחרת להקים קשר כזה מיוחד, פשוט בעיני זה הכי נפלא, אבל שוב את צודקת, ובעצם למען זה קיים השרשור הזה, כדי ללמוד ולקרוא עוד דעות שלך באהבה

הילית*

New member
ממש לא הרגזת ../images/Emo13.gif

ואני אפילו הצטערתי שכתבתי מה שכתבתי.... בסך הכל ניסיתי להגיד שעם כל זה שאני רואה בהנקה דבר חשוב אני לא חושבת שבלי ההנקה הקשר עם הילד פחות טוב...

אופה3

New member
הילית אל תתצטערי, זה לא היתה הכוונה

את צודקת בדעתך, וגם אני כנראה צודקת בדעתי, בכל זאת שנינו נשים שונות, אם מחשבות שונות, וטוב שכך, אילולא היה כך, איך היינו יכולות להתווכח, או להתדיין על נושאים, עם לכולנו היו אותן הדעות ואותן המחשבות חוץ מזה אני אוהבת אותך, ככה שתביני שאת עשר האופה

dili

New member
אני חיבת לומר על זה משהו...

בתור אמא שהניקה רק חודש וחצי, אני יכולה לספור על יד אחת את הפעמים שבהן הילד שלי בן השנתיים פלוס, היה חולה! (טפו טפו
) ובמקביל אני מכירה אישית אמא שעדיין מניקה ילד בן שנה פלוס שחלה הרבה יותר פעמים ובצורה קשה יותר מהבן שלי. ויש לי גם את הדוגמא האישית שלי מהבית, אמא שלי הניקה אותי והייתי ילדה מאוד חולנית ואמא של בעלי לא הניקה אותו דקה והוא כמעט לא חלה! אז כדאי לקחת את הדברים האלה בערבון מוגבל. נכון שחלב אם הוא הכי טוב לתינוק, אבל הוא לא מחסן בפני הכל ואני מאוד לא אוהבת את הקטע הזה של להלל בשבחו של חלב האם עם עובדות שהן לא מי יודע מה נכונות בשטח.

ענתש

New member
הי נעים מאד...

רציתי להפנות אתכן לשירשור מפורום הנקה בכל הנוגע ל"למה להניק את הילד שלי". תשובות של אמהות שמניקות. לשיקולכן...

למעלה