שאלת סקר איך אתן עם החמה

נשואה 00

New member
שאלת סקר איך אתן עם החמה

חברות או לא סובלות אחת את השניה מה הטיפים לקשר מוצלח אני וחמותי מסתדרות בסדר ואף די טוב לנרות שהיו לנו כמה פנצרים אעדכן יותר מאוחר

נושא כאוב...

לצערי הרב אני גרה ביישוב של חמותי,אנחנו בעזרת ה' עוברים עוד חודשיים וחצי לאחר שכבר לא מסוגלת עם ההתערבות שלה (כבר 3 שנים גרים פה...) אני חושבת שהקשר יכל להיות טוב יותר לולא גרנו פה...אבל אנחנו כן גרים פה כך שהדבר האחרון שאני רוצה לפגוש בו זה את חמותי...היא גם לא כ"כ אישה טובה,היא מרכלת על כל דבר שזז והיא רוצה שכולם יהיו תחת שליטתה... היא גם לא עובדת בכלל וכל ילדיה כבר גדולים כך שהיא בבית כל היום ו..משגעת לי את השכל!!

candy77091

New member
חבל שאת נותנת למצב להמשך.

חמותי מקסימה אבל יש לי אמא כזאת וסבתא עוד יותר גרועה ממנה.לא נותנים אינפורמציה אחותי.זה כל הסוד כשאת מדברת איתה את רק מקשיבה ולא מדברת.אסור לתת חומר לטחינה ומחשבה.למדתי את זה עם השנים.אני גרה דיי קרוב להוריי-אותה עיר ולמרות זאת באה אליהם רק פעם בשבוע ולשבת ויש שבועות שאני אפילו לא מתקשרת ואני נ שואה פחות משנה..הכל עניין של גישה. אני מוכנה לכוון אותך אם תרצי,נכון שלעבור מקום זה פתרון-איך אומרים רחוק מהעין רחוק מהלב.אבל זה לא אומר שהיא תפסיק להיות נודניקית.

אז ככה...

אבל היא לכל האחים של בעלי מנג'סת,אפילו לבעלה,היא צריכה לדעת כל שניה איפה הוא נמצא,עד כדי כך שיום אחד הוא אמר לה: "די!תנתקי כבר את הטלפון!לא רוצה לדבר איתך!" היא כזו,כמה רמזתי לה שהיא לא רצויה אבל היא בכל זאת ממשיכה להפתיע בביקורים,אז לפעמים אני לא פותחת... והיא ממשיכה לצלצל כל יום אז כבר ניתקתי את הטלפון בבית עם תיורוץ שזה מעיר לי את הילדה... מה עושים עם נודניקיות שכזו?אני מנסה כמה שפחות לשתף אבל אין לי מושג איך היא יודעת כמעט הכל?? ויש לה לפעמים משפטים עוקצניים כאלה,מנסה שלא לשים לב ולא להפגע אבל היא תצלצל לפעמים לאמא שלי בטענה שנפגעתי ואמי כמובן לא משתפת פעולה...חמותי לצערי חיה במציאות משלה,היא ממציאה לפעמים דברים לא הגיוניים ומספרת לכולם... סתם אישה מרגיזה,אני חושבת שזה טוב לעבור,ככה נראה אותה מינימום פעם בשבועיים, אני בהחלט אשמח לקבל ממך תגובות ועיצות

candy77091

New member
אז ככה..

לרמה כזאת עוד לא הגענו,אצלי, אלב בכל זאת.תוודאי שגם בעלך לא מספר לאמו כלום ותנסי פשוט לסגור את מקורות האינפורמציה.טוב עשית שניתקת את הטלפון,שום משפחה לא יכולה לחיות בלי לנוח קצת מכולם..משפטים עוקצניים קוטלים ע"י לא לענות או ע"י משפטים עוקצניים נגדיים,אני בעד להתעלם,אין דבר יותר פוגע בנודניק מאשר אי-התייחסות. מבינה מאוד את הצורך שלך בלעבור.. ניסית לדבר איתה ב-4 עינים ולא רק לרמוז?

האמת שניסיתי

ניסיתי אינספור פעמים,היא מבינה מה שהיא רוצה להבין... פעם היא שאלה אותי למה הבן שלה לא מספר לה דברים אז שיתפתי אותה בכך שהוא טוען שהיא כל יום מתקשרת אליו 10 פעמים וזה מציק לו(לא אני זאתי שהמציאה) והיא ממש התעצבנה עליי והאשימה אותי שאני מרחיקה את הבן שלה ממנה. ניסיתי להסביר לה בעדינות שלפעמים אכן זה מציק שהיא מצלצלת כל יום לראות אם חזר הביתה בשלום כי אני אשתו ואני דואגת לו מספיק...אז היא אמרה שאני לא מבינה כלום בדאגה לילדים... עם האישה הזו התייאשתי מלדבר ב-4 עיניים,כולם ניסו,זה פשוט מציאות שיש לי חמות לא הכי מציאותית שלא רוצה לפתור את הבעיה שיש לה:דאגת יתר...אני ואף אחד אחר לא יפתור זאת בשבילה,היא גם סובלת מסחרורות איומות בעקבות כל זה... סיפור לא נעים,אבל איך אומרים?לאט לאט לומדים שיש אנשים שלא שפויים בדעתם שפשוט כמה שפחות לפגוש ולדבר יותר טוב...ברוך ה' יומיים לא דברתי איתה...אני רוצה להפוך זאת לפעם בשבוע גג! מצטערת על המילים,בהתחלה אהבתי אותה כמו את אימי...היא זו שרצתה ביחס כזה...

candy77091

New member
אני מאוד מבינה אותך,אין לך מושג כמה

אני מבינה אותך אפילו.את לא צריך להתנצל לפני שום דבר ולפני אף אחד אחותי. תחשבי על עצמך.טוב לך בלי לראות ולשמוע אותה?כך תנהגי..לא צריכה להרגיש רעה או משהו בגלל זה.

צודקת...

את מקסימה תודה,בהחלט כדאי לפגוש רק אנשים שעושים לך אנרגיות חיוביות... אין לי מושג מה אעשה בהמשך כי לצערי היא לא בן אדם שאפשר לנתק איתו קשר,היא תקועה לי איכשהו במשפחה!! תודה על ההקשבה אחותי,זה באמת עזר...

נשואה 00

New member
למתולתלת מהכפר

קודם כל זה טוב שאת עוברת ואם אפשר לתת לך עצה לפי דעתי חמותך פשוט רוצה תשומת לב לכן קבעי לה עובדה שתספקי לה זאת פעם פעמים בשבוע לדבר להפגש חצי שעה תני לה קצת צומי ותראי איך זה ישתנה לדעתי............. תנסי לשאול אותה גם בענינים שהיא תוכל לעזור לך אם יש

תלוי בתקופות

יש תקופות שאנחנו בקשר די חם כמו סבתא ונכדה {מה לעשות, מבחינת הגיל היא יכלה בהחלט להיות סבתא שלי}. יש תקופות של מתח סמוי. עד כה "תקלים" היו רק באשמתי לצערי.

אני מאחלת לכולם חמה כמו שלי../images/Emo99.gif

אנחנו מסתדרות יופי. היא ממש כמו חברה שלי ואני מדברת איתה על ה-כ-ל. לא מתערבת לנו בחיים (ואנחנו גרים באותו בלוק). יש לה עצות של זהב לכל דבר. יש שלה
סופר ר-ח-ב. בשלנית מעולה. תופרת פשוט חבל"ז. בקיצור חמתי היא
וה
הוא שלה!

האמת שמזמן הגעתי לתובנה

שזה לא תלוי איך השוויגער בלבד, אלא איך הכימיה, ואיך את ככלה מקבלת אותה. יתכן מאוד שכלה אחרת לא הייתה מדברת ככה על חמותך. אלא זה הקונסטלציה שנוצרה מהאישיות של שתיכן, החיבור שנוצר ומהנכונות של כל אחת להתחבר. אולי התנסחתי החלטי מידי, אבל נדמה לי שכוונתי ברורה....

ST

New member
טוב שכתבת!

כשראיתי את ההודעה פותחת השרשור, התלבטתי אם לכתוב כי אני רגילה שבד"כ כולן כותבות שהן לא מסתדרות עם החמות וכו'.. סוף סוף אפשר גם להגיד, שאני אוהבת מאוד את חמותי - היא אמנם לא אמא שלי, אבל יש דברים שאני מסתדרת איתה לא פחות טוב מאמא, היא דואגת לנו ולא כאילו הבן שלה זה בעלי ואני רק נספחת אלא ממש לשנינו... (וכמו שבשורות כתבה - אני מניחה שזה הדדי - כי גם אנחנו משתדלים לדאוג להם כמו שדואגים להורים. לפעמים מרוב מחשבה לעשות את זה אני זוכרת להתקשר אליה ולא לאמא שלי...
אבל אז מיד אני נזכרת שיש ב"ה עוד הורים...) היא ממש חברה שלי ואני יכולה לספר לה הרבה דברים היא בשלנית מעולה מעולה (יש לה קייטרינג פרטי כזה שהיא לפעמים עושה אירועים - בעיקר משפחתיים) - ועם כל זה היא אפילו מרשה לי לבשל לה במטבח (ואני למדתי רק אחרי החתונה לבשל ממש, ובעיקר ממנה) ובכלל אני שמחה שהצטרפתי למשפחה שלהם...

ST

New member
כן. ../images/Emo13.gif זה נאמר כבר באחד הדפים הראשונים..

כן... נכון זכיתי...?

ועוד כהנה וכהנה משפטים של "מצאנו עוד קשר בין שני ניקים בפורום"...
אני ציניקן חסר תקנה, אני יודע.

למעלה