שאלת סקר בנושא לא מדובר ולא נעים

אל תתבאסי. נראה לי שלי יש.

מה שאני קוראת כאבי גב הם כאבים שכנראים נובעים מהשינויים שחלו באגן בזמן ההריון. הם התחילו אז. וגם אני, אם אני יושבת הרבה זמן באותה פוזה לקום זה כאבים רציניים ואני נשארת סימן שאלה. לפעמים גם כואב לי סתם כשאני עומדת. מה אני אגיד לכם, ממש יש מה לקנא בי. הלוואי שאפשר היה להעביר קצת ממה שאני עוברת לבעל שלי (אני יודעת שאני רעה, אבל הוא לפעמים כל כך אטום), על כל מה שאני מספרת לו בענין הזה הוא אומר או "כן אה?", או "מה באמת".

שאלה לי (וגם תשובה)

אולי שאלה של בורות, אבל אודה על תשובה: איך ידעת שיש צניחה של דפנות הנרתיק? זה משהו בהרגשה פנימית או שזלג החוצה מה שלא צריך? לגבי עצמי: בשלוש לידות עברתי חתך (שהיה הכרחי למרות גודלם או יותר נכון קוטנם של ילדי) ותפירה. בפעם האחרונה תפרו די גרוע, אני מרגישה כמו חולצה שפיספסו כפתור ברכיסה שלה
וחוץ מזה תפר אחד באמצע נפתח
בקיצור, לא הכי הכי, עדיין (כמעט 9 חודשים אחרי) האיזור רגיש ויש לי ממש מזכרת אחרי כל פגישה עם האיש בדמות מיחושים שונים ומשונים. באסה. בכל זאת, יש שיפור הדרגתי ואני מקווה "לחזור לעצמי" ככל האפשר. והכי מוזר: האיש טוען שהוא לא מרגיש שום שינוי

ליילה

New member
אוי סימני המתיחה...

נכון שזה רק עניין חיצוני, ואין לי (טפו טפו טפו) ככל הידוע לי נזקים קשים, אבל העובדה שהבטן שלי מלאה פסים לכל כיוון ממש מדכאת אותי. חשבתי שאמרו שאחרי הלידה הם הופכים כסופים, אבל אצלי משום מה, כמעט חודשיים אחרי הם עדיין אדומים ומאוד לא נעימים לעין, וזה אחרי שעשיתי כל מה שיכולתי כדי להמנע, כולל כל הקרמים והשמנים האפשריים...

רק חודשיים? סבלנות!

לי אחרי שנה ומשהו הם התחילו להכסיף תני לזה זמן. הבקיני יחכה לשנה הבאה.

niritcat

New member
ללא שום נזק של ממש, אבל

הבטן גידלה לה כיס משלה (ששום ירידה במשקל לא יציל - מחכה לניתוח), והאזור של הקיסרי עוד מציק לפעמים (שנתיים ושלוש אחרי). מלבד זאת, השינוי הרגיל שלכל אזור האגן-בטן ירכיים התווספו בהיקף כמה סנטיטמטרים (ותאמינו לי, לא הייתי צריכה שם תוספות). הכי מעצבן זה שדווקא שמעתי שאחרי הלידה לפעמים הגוף משתנה, אבל חשבתי לעצמי שמאחר ומעולם לא נחשבתי לחתיכה ורזה, זה לא יפריע לי. נו, טעיתי.

למעלה