שאלת סקר: האם אתן מרגישות נשיות?

אין לי זמן לקרא את כל התשובות

אבל אני מרגישה הרבה יותר נשית לאחר הלידות מאשר הטום בוי שהייתי לפניהן.

nubi

New member
שונאת את עצמי

פשוט ככה. אני רופסת, כפולה בגודל בהשוואה למה שהייתי לפני ההריון, הבגדים לא נסגרים עליי, אין לי שום משמעת עצמית בנושא האוכל,להמשיך?!

גבינייה

New member
בשקט בשקט, לבד עם עצמי, אני חושבת

שאני סופר נשית. אבל חוזרת לציוויליציה, ולמה שנחשב יפה היום, אני מתבאסת. כל הזמן אני חושבת שאם ניינו חיים לפני מאתיים שנה הגוף שלי היה נחשב קלאסי ומקסים. אבל זה לא נראה כמו במגזינים היום, עם היקף מותניים צר, טוסיק הדוק וברור שבלי קפלים בגב!! אני משתדלת להתפטח (המצאתי פועל?) במינימום, מה שחייבים. מרגישה די ג'יפה. מין? ממש לא.

lulyK

New member
../images/Emo68.gif

יותר נשית ואמהית, פחות סקסית. מטפחת את עצמי באותה רמה שטיפחתי תמיד, אבל התחושה היא שעכשיו צריך להתאמץ יותר וטרם התאמתי את עצמי. סקס וזוגיות בכלל הם לא מה שהיו (כשזה טוב זה הרבה יותר טוב, וכשזה רע זה הרבה יותר גרוע).

1במיה

New member
בד"כ מרגישה טוב מאוד עם עצמי

תמיד הרגשתי נשית וסקסית וכיום בד"כ אני מאוד מאושרת עם עצמי לפעמים שאני נזכרת בגופה היותר מוצקת שהייתה לי יש לי חוסר ביטחון קל שחולף לו מהר.אני מרגישה יותר נשית (רכה כזאת) ופחות נערית כמו בעבר מטפחת ותמיד לא משנה איפה ובאיזה סיטואציה דאגתי לטפח את עצמי כי אוטומטית זה גורם לי להרגיש מעולה. לא הזנחתי את עצמי בעבר לא בהריון לא בבית החולים ולא אחרי לידה אם כבר אני הרבה יותר מקפידה יחסי מין יש ויש לא בתדירות של פעם
פעם פעמים בשבוע

עמית@

New member
נשיות?<

אף פעם לא הרגשתי נשית, עובדה, לא ממש משמחת.. הרגשתי אדם (מאז ומתמיד..) כשהתחלתי בטיפולי פוריות בכלל חלה עוד התדרדרות בדימוי הנשי שלי, הגוף שלי נראה לי חסר תועלת לחלוטין, דווקא בהריון ואחריו חלה השלמה, וסוג של פיוס (ושתבינו, אני נראית בדיוק אותו דבר, מאומה לא השתנה, גם בהריון, רק בטן ותו לא, וגם בהריון הנוכחי, כך שזה בוודאי בראש) אבל עדיין, נשית ממש? לא אני כנראה, ברור לי שביולוגית אני אשה
אבל.. הסקס בערך אותו דבר (רק התדירות ירדה
) והטיפוח? לא השתנה במאום, אף פעם לא הייתי טיפוס של איפור ותכשיטים, אבל מאוד חשובים לי הניקיון והריל, אז זהו בעצם.

משוש30

New member
אני מרגישה די כמו קודם

לקחת קצת זמן לחזור לעצמי אבל אני כמעט שם מטפחת את עצמי בגבולות הרגילים שלי (שזה כמעט כלום): חדר כושר ואודם לפעמים. יחסי מין עם הבעל יש לא הרבה לצערי צריכה לעשות מחדש חתך ותפרים כי לא היה משהו בפעם הקודמת אז בינתיים הכאבים די מעיבים

מעיןבר

New member
מאוד נשית

בהחלט מרגישה נשית יותר, למרות ואולי אפילו בגלל הק"ג העודפים. הטיפול בתינוקת, האמהות, ההריון שעברתי (שבו הרגשתי הכי נשית והכי סקסית בחיים) היה החוויה האולטימטיבית של נשיות. בעניין הטיפוח מעולם לא הייתי יותר מדי חזקה, אבל יש לי הרגלים קבועים שנשארו (קרם גוף אחרי המקלחת, קרם לחות, להתאפר כשיוצאים לאירוע חשוב וכדומה). יחסי מין - לא עד כמה שהיינו רוצים - פשוט על רקע העייפות - שנינו עובדים המון שעות ואח"כ מתרוצצים אחרי ילדונת - זה גובה מחיר ממשהו

הגרי3

New member
מרגישה מאוד נשית ואוהבת במיוחד

להציץ בתמונות של הימים הראשונים אחרי הלידה (הגוף המלא והחזה העולה על גדותיו - הכי אמא והכי נשית שאפשר). מאידך, סקסית אני לא מרגישה כל כך. טיפוח זה עניין של תקופות. יש ימים שאני משקיעה יותר ויש ימים שאפילו בעבודה מעירים לי שאני ניראית כאילו התעוררתי הרגע. יחסי מין - הרבה פחות (גם החשק וגם התדירות).

ayush

New member
בד"כ מרגישה מאד נשית וגם סקסית../images/Emo9.gif

כשאני יורדת לקרקע, אני מצטערת שלא נולדתי במאה ה15 (או ה14?) כשעגלגלות במקומות הנכונים נחשבה לפאר היצירה. מיד אחרי הלידה- הרגשתי הכי לא סקסית שאפשר, שמנה, נוזלת, לבושה בסמרטוטים. טיפוח- לא יותר מדי- קרם לחות וניקוי פנים פעמיים ביום, מקלחת, דיאודורנט ובושם. איפור - משתדלת שזה יהיה כל יום. סקס- לצערי (ויותר לצערו) הרבה פחות, אבל עדיין בגבולות הסביר.

טוב עכשיו גם אני אענה על השאלה

ששאלתי , הרי לא סתם העלתי את הנושא אני מרגישה הכי פחות נשית שרק אפשר - לא סקסית ולא נשית בשום מובן , מטפחת את עצמי בקושי ועל יחסי מין אין על מצה לדבר... העלתי את הנושא כי רציתי לבדוק אם אני חריגה בהרגשה שלי או שאני לא לבד

טיפוטף

New member
מרגישה הרבה יותר אישה

כמו בפרסומת עם יעל אבקסיס "יותר אישה מאי פעם"? משהו כזה לפחות. יש משהו ביישוב הנפש, בבטחון העצמי, במודעות העצמית שמקרין לדעתי סקסיות. אני מסתכלת גם על הבחורות הצעירות, נכון שהעור שלהן יותר חלק והמותניים יותר צרות, החזה יותר עומד והפופיק יותר שטוח, אבל מה הן מבינות בחיים האמיתיים? מראה חיצוני - טוב, הייתי שמחה לרדת איזה 6 קילו ולחזור למה שהייתי לפני ההריון האחרון. אבל בסה"כ אני מרגישה שאני כן נראית טוב, ומנסה לטפח את ההופעה - לא שיש לי זמן וסבלנות לקוסמטיקאיות ולהתמרחויות בקרמים, אבל מנסה כן להשקיע (בעיקר כספית...) בביגוד, בחדר כושר, גוונים בשיער, עדשות מגע, איפור (קל, אל תיבהלו נא). יחסי מין - תזכירו לי מה היה לפני ההריון הראשון? ברור שאין מה להשוות לתקופת החיזור, לתקופת הרווקות. אבל אלה החיים, לא? win some lose some זוגיות - היחסים בינינו טובים מאוד. שונים ממה שהיו לפני הילדים - אבל אותו השיתוף ואותה המחוייבות ההדדית עדיין קיימים. דפוסי התקשורת שלנו מאוד טובים. אנחנו חברים טובים. אני חושבת שמה שהשתנה לטובה הוא בעיקר קבלת השונות - ועם כל הכבוד (ויש כבוד...), אני חושבת שזה משהו שזוגות בתחילת הדרך לא ממש מבינים את משמעותו ואת חשיבותו. בתחילת הדרך, ניסיתי לשנות אותו ולהפוך אותו להיות אני. הוא ניסה לשנות אותי. מאבקי הכוח -שלא היו נוראים ואיומים אבל בהחלט היו - כבר לא קיימים היום. אין ספק שכל אחד הלך, מבלי משים, כברת דרך ארוכה כלפי בן הזוג השני. והפך להיות מישהו אחר. בהחלט לא הייתי רוצה לחזור למי שהייתי אז. הפרופורציות שבהן רואים את הדברים, האחיזה האיתנה בחיים ובמציאות, האחריות המשותפת - כל אלה לא היו אז.

א י ו ש י

New member
מכל מה שכתבת רק הסקס אחלה

אני עדיין לא מחוברת לעצמי אבל נהייתי חרמנית מאוד. כנראה ההורמונלים אצלי אחקרי הלידה בשמים. חחחח

sharonmx

New member
בגדול- לא משהו...

הנשיות? לא הייתי מגדירה את זה ככה- אני מרגישה אמא, לא יותר נשית. עודף המשקל שלא יורד בטח לא עוזר. טיפוח- משתדלת אבל נראה לי שלא מספיק (קבעתי תור לקוסמטיקטית! יש! אולי לא יהיו שחורים במשך שבועיים...) מין? תזכירו לי מה זה? יש מקום לשיפור. איפה הימים של חרמנות אין קץ....

אמברון

New member
מרגישה מאוד נשית

אבל לקח לי המון זמן לעשות "שולם" עם הגוף והנפש. אני חושבת שהשינוי התחיל בחוויה המתקנת שהיתה לי בלידה של יעל. הלידה הזאת העצימה אותי (גם עומר, אבל אחרי הלידה שלו הרגשתי מרוקנת יותר). המכלול הזה של בן זוג נפלא, שני ילדים מקסימים ותחושה כללית של טוב גורמים לי להרגיש הכי אישה שיש. אני רחוקה מלטפח את עצמי. מעדיפה לטפח את הנפש (לא שיש לי זמן לזה). זה מביא לתחושת השלמות הנפשית יותר מכל טיפוח גוף שאני יכולה להעלות על הדעת. יחסי מין? לפעמים יותר - לפעמים פחות. תלוי במידת העייפות, השחיקה היום יומית ומצב הרוח. ברור שהייתי רוצה יותר, אבל לא מצליחה להגיע לזה במידה הרצויה.

למעלה