שאלת סקר לאבות...

zvibalas

New member
שאלה מורכבת ביותר

אם זאת חופשת התרגעות ומנוחה - אני מעדיף בלי הילדים אם זאת חופשה לצורך בילוי או סתם טיול - אני מעדיף עם הילדים. לכן אני יוצא בקרוב לחופשה בחו"ל ביחד איתם

marcyg

New member
ההההמממ...מאד מבינה שגם זה כיף וגם זה כיף...

אבל הוא כאילו לאנהנה בחופש עם הילדים בכלל ("זה לא חופש, זה סיוט"). קיבלנו סופ"ש במלון בים המלח מהמפעל שלו מתנה. יצאנו רק אני והוא (כי לא היה גם כסף להוסיף להביא אותם) והוא כל הזמן אמר כמה כיף לו להיות בלי. היו שם הרבה ילדים והוא אמר כמה שנופש במלון לא מתאים לילדים. ואני- כל הזמן התגעגעתי אליהם וחשבתי כמה חבל שהם לא איתנו. כן נחנו, גם טילנו אבל היה לי משעמם (בגלל זה קוראים לזה ים המוות- משעמם עד מוות!). נהנתי להיות איתו (היה טוב לזוגיות) אבל הם היו חסרים לי. שתבינו- הם כבר לא קטנים...וכל השנים יצאנו לטיולים עם (אירוח קיבוצי יותר או קמפינג) וגם לנופשים בלי (צימרים). רק הפעם, להיות במקום מלא ילדים בלעדהם היה לי פחות כיף!

ferdinand

New member
הלו! הלו! ../images/Emo8.gif

זה לא שאני לא נהנה, או סובל מ-"חופשה" ביחד איתם! גם זה כיף, בעיקר כשמתאימים מראש את הציפיות! כיף להיות איתם! כיף להשתולל ביחד במים! למרות שזה גם מתיש! ונחמד לצאת מהשיגרה! ולאכול בחוץ, ולטייל, וגם בחופשה איתם אנחנו יכולים למצוא לנו ת'זמן שלנו. אבל כמו ש-חנול אמרה, זו לא ממש חופשה! אגב אתמול בערוץ ביפ, היה שידור חוזר של התכנית של עדי אשכנזי על חופשה באילת! (אפרופו)

חנול

New member
חבל ששאלת הסקר היא לאבות

כי אני כנראה האמא היחידה שיצאה לנפוש לבד (עם חברה) בניו יורק כשהקטנה היתה בת 6 חודשים, ונהניתי נורא. יצאנו עכשיו ל-3 ימים ליערות הכרמל, ורק בירכתי שאין במלון ילדים. חופש אמיתי, לא נעים להגיד, זה בלי הילדים. לפחות מבחינתי. זה לחזור להיות זוג שאין לו שום דאגה על הראש, וזה אפשרי רק לבד. עם ילדים זה חופש מסוג אחר. אבל אצלי, חופש זה הכיף של לעשות מה שאת רוצה מתי שאת רוצה..וזה הולך רק לבד... כך שאני הולכת עם האבאים בעניין הזה... בדיוק היום מישהו בעבודה דיבר איתי על זה, וסיפר שאשתו תמיד ברגע האחרון רוצה לבטל את החופשה כי כואב לה הלב על הילדים. הוא קרא לזה "לחשוב מהרחם".(שזה ביטוי שממש לא מצא חן בעיני, כי מיד מכליל את כל הגברים ככאלו שלא חושבים רגשית וזה לא נכון), וחוץ מזה מאד ריחמתי על האישה הזו שלא יודעת לעשות קאט ולהנות עם עצמה ועם בעלה.

aviah

New member
אם היא תמיד רוצה לבטל חופשה

אני משער שהילדים הם רק תירוץ.

למעלה