אצלי זה מבפנים, מזמן מזמן אני יודעת
מתחומים שונים לחלוטין, שמטפל ברפואה משלימה אמור להיות התחנה הראשונה שלי בכל נושא שהוא. כל כאב, כל אלרגיה, כל חלושס- אני קודם כל פונה לרפואה המשלימה, ומבחינתי זה מוכיח את עצמו היטב. כך כמובן גם בלידה. זה לא שרונה בראון צריכה להתחיל מ-0 אצלי. ד"ר פנינה בר סלע מטבעון נתנה את היסודות לידע התזונתי שלי. הלימודים במדיסין נתנו לי מילים להבין את האינטואיציה שהיתה שם שנים קודם, וכלים לשנות את העולם למקום טוב יותר. ומדריכת הכנה ללידה שלי, הדי הרפז, מלפני 5 שנים, רק הוסיפה על הידע שרכשתי במדיסין. וכמובן- המטפלים שלי והמטופלות שלי הוכיחו לי בשטח את כוח של השיאצו. וכדי לסבר את האוזן- ליויתי לפני שבועיים לידה שהתחילה מכלום. רעלת הריון ללא פתיחה, ירידת מים או צירים. הודיעו לה שהיא חייבת ללדת מיד, היום. עכשיו. וזה היה לוח הזמנים: 10.15 תחילת טיפול. 11.15- צירים. 14.15 הגעה לבי"ח עם צירים ופתיחה של 3 ס"מ. 16.15-21.45- שיאצו, שיאצו שיאצו. 21.45- לידה טבעית, 4.110 ק"ג, בלי תפרים, בלי פיטוצין, בלי כלום. 22.30 הלכתי הביתה עם חיוך, דמעה, וכתף גמורה. למחרת - שבת- כל היום- יוגה, יוגה, יוגה, כדי לאפשר עבודה ביום ראשון. א-מחייה. ותודה לד"ר קידר שאיפשר.