שאלת סקר מאד מעניינת

שאלת סקר מאד מעניינת../images/Emo8.gif

האם בגילכם (בתקווה שרובכם רווקים/ות וחציתם את גיל ה30) אתם עוד יוצאים לדייטים ומקוים למצוא את האביר/ ה על הסוס הלבן או שהפנמתם את זה שתהיו רווקים/ות לנצח?

נימשון

New member
אני עוד לא בת 30, מותר לי לענות?

אני עדיין בתקווה כי הוא ימצא, ממשיכה לצאת וממשיכה לנסות.

כבר לא ממש יוצא לדייטים

אבל בהחלט מקווה למצוא את האחת שמתאימה לי. הפנמתי שזה משהו שלוקח לו זמן, הרבה זמן.

רווקים לנצח??? למה???../images/Emo12.gif

לא מאמינה באבירים, לא סובלת דייטים, אבל מאמינה שאכיר את ה-אחד, או לפחות את ה - שני

עדיין יוצאת לדייטים

אמנם בודדים מאד ומעטים מידי אבל עדיין לא מאבדת תקווה. יחד עם זאת ,מוכנה לאפשרות שלא אמצא אותו ומקווה להתבדות.

אני יתחיל../images/Emo27.gif

אני לא כל כך בלהט למצוא בן זוג כמו בעבר, אני יוצאת לדייטים פה ושם מה עוד שאני עוברת טיפולי פוריות כדי להביא ילד לעולם ושאכנס להריון בכלל אני לא חושבת שארצה בן זוג.

איפה ההודעה ואיפה השרשור../images/Emo6.gif

בכל מקרה החלטת שאת רוצה להביא ילד לעולם והזוגיות הופכת לנושא זניח, זכותך, לי הזוגיות חשובה, רוצה אב לילד שלי , רוצה חבר לחיים, מקווה שלא אאלץ להתפשר. * קארמה שמאחלת בהצלחה *

rabbitm

New member
כמוך-כמוני

אני באמצע שנות השלושים שלי, האביר עדיין מנסה להחליף פרסה או שהוא עדיין לא סגור על צבע הסוס.. אני שמתי את הדייטים ב"hold" ובנתיים אני מנסה להכנס להריון מתרומת זרע..

אם הוא מנסה עדיין להחליף פרסה

אז כנראה שהוא איש לא יעיל,ואם הוא לא סגור על הצבע אז הוא לא החלטי.אם זה הסוס שאשם-אז ניחא. הגיע הזמן שייסגרו על עצמם כל האבירים! גם אני שוקלת באיזשהו שלב לאמץ את גישתך. שיהיה לך המון בהצלחה

אילנה גם לך המון בהצלחה../images/Emo24.gif

כדאי לך מאד לאמץ את גישתי אם את מעוניינת, לא רק את אלא כל הבנות שלא מצאו את אביר חלומיהן וחושקות לילד, כי כפי שאת יודעת השעון הביולוגי מתקתק
ורמת הפוריות יורדת
, ואם לא נמצא את *הבחור*
האידאילי שאיתו אנחנו רוצות להיות ולעשות איתו ילד בפוטנצייה אז נשאר גם ללא בן זוג וגם ללא ילד,אז נורא כדאי לשקול אל עשיית ילד מבנק הזרע כפי שאני עושה. הרי למצוא בן זוג אפשר גם בבית אבות.
תחשבי על זה

אני ככה|אייקון של אגודל ואצבע)

קרובה לזה... נותנת לעצמי עוד קצת זמן למצוא אותו אבל לבטח לא אחכה יותר מידי זמן. האופציה ידועה לי וכבר התחלתי לגשש,אולם לא הגעתי להחלטה סופית בקשר לעיתוי. שמחה בשבילך שהחלטת ואת צועדת נחושה ואמיצה לקראת המטרה הנעלה הזו.

האפשרות שאת מציעה לא ממש אטרקציה

לא חושבת שאפשר בכלל להשלים עם :"רווקות נצחית" כל עוד אנחנו חיים, נושמים, בועטים וקיימים. הטבע האנושי לא מותיר לנו אפשרות של הרמת ידיים. בין אם לצורך צרכיים יפזיים שדרושים מאתנו למצוא זיווג ובין אם צרכים נפשיים. את האביר מעולם לא חיפשתי, אבל אני גם לא רוצה להגיע לנקודה שבה אומר "'זהו". לדעתי כשאגיע לנקודה הזאת, צר לי לומר, משהו בתוכי ימות, משהו די גדול ומשמעותי עבורי. ייקח כמה שייקח, לא ממש אופציה להפנים שלא יהיה אפעם, מבחינתי.

גלית35

New member
אני כבר קרובה ל40 ועוד לא איבדתי../images/Emo20.gif

את התקווה למצוא בן זוג.

אני 30 מינוס שנה ...ובטח יוצאת

לדייטים אסור לאבד תקווה , אף פעם הפנמתי את העובדה שזה לוקח זמן וזה לא כזה פשוט כמו שחשתי וקיוותי אבל אי אפשר אף פעם לדעת מאיפה זה יבוא .. זה לא אמר שאני כל יום יוצאת לדייט אבל אם אני מכירה בחור מהנט ויש זרימה טובה בטלפון והוא נראה לי ויזואלית במצלמה או תמונה אז למה לא לזרום לפגישה ..? אין כימיה בפגיש - לא נורא יצאתי לקפה לא צריך להיות כזה חד משמעי בגיל 30 ולוותר על האפציה למצוא אהבה

straycat

New member
סוף-סוף, סקר מעניין באמת... ../images/Emo8.gif

לאחרונה החלטתי שאני לא יוצאת יותר לפגישות עיוורות, לעולם. אמנם, היו לי מעט היכרויות באמת נהדרות דרך האינטרנט, אבל הרבה יותר מזה, נחשפתי להתנהגויות בוטות, לזילזול ולהרבה עוגמת-נפש במהלך ולאחר פגישות. באיזשהו מקום, עדיין מקווה למצוא בן-זוג מתאים (נכון לעכשיו, לא עושה שום דבר אקטיבי בנדון). עם זאת, נמצאת כיום בשלבים מתקדמים של הפנמת העובדה שאשאר ללא בן-זוג למשך כל החיים. זה לא פשוט, אבל אפשרי, וזו אלטרנטיבה הרבה יותר טובה מהתפשרות על בן-זוג לא ראוי.

shelly1975

New member
מכיוון שאני

פרודה טרייה, אני כרגע בחופש מגברים, אבל בטח שלצאת לדייטים, למה להתייאש ולמה פסימיות? תמיד בעד לתת צ'אנס ולפתוח ת'לב.

לא בתקופה של

דייטים כרגע, אין לי חשק לזה. אבל להפנים להיות לבד מעולם לא עלה על דעתי... ממש לא למה?

למה להפנים משהו כזה?

לא חבל? אם את באמת רוצה למצוא בן זוג (ויש כאלה שלדעתי לא באמת רוצים...כבר נוח להם להיות לבד) אז כדאי לך לחשוב בצורה חיובית כי בסופו של דבר, רוב מה שקורה לנו הוא תוצר של המחשבות שלנו. אני אישית מאוד מקווה למצוא מישהי שאני ארגיש איתה מאושר...

P u s s i c a t

New member
עדיין

יש שקוראים לי תמימה. ולא אכפת לי. מאמינה באהבה מהאגדות. מאמינה באהבה טוטאלית. כזו עם כל הגוף והנשמה. ולא מוותרת עליה עדיין. אמנם הסיכויים קטנים מיום ליום (למרות שעם אחוזי הגירושין כל יום נוספים שוב "פוטנציאלים" למעגל...) אבל איך אמרתי פעם? אין הרבה גברים כמו שאני מחפשת. אין הרבה גברים שגם אם הם מתאימים כמו כפפה ירצו אותי באותה מידה. אבל ביננו - אני צריכה יותר מאחד? החתולה - מאמינה באגדות (ואפילו מזילה בהן דמעה...)

למעלה