שאלת סקר מעניינת

שאלת סקר מעניינת

אם אתם הייתם ב"הישרדות", מה היו הדברים שהכי מרתיעים אתכם? הדבריםש לא הייתם שורדים? הקור? הטינופת? האוכל-לא-אוכל? המים? החול? תנאי השינה? השמש? החיות המזיקות\מפחידות? המשימות הפיזיות? אסטרטגיה? התחברות עם אנשים? געגועים? בעיות הלכתיות? פרטיות?

אוהד 49

New member
אני חושב שאני הייתי משתגע בסוף מהשינה

וגם כמובן מתישהו מהחוסר אוכל..אהה, וגם מהגעגועים והמחשבות. חיות? לא מפחידות אותי. מה כבר יש שם כאילו, יתושים? סבבה, לא מפחיד. צפרדעים- גם לא. וכו' וכו' אולי טיפה מהעכבישים. קור? יכול להתמודד עם זה.. המשימות דווקא ניראה לי החלק הכייפי
וגם התחברות עם אנשים- אני חברותי.........לא?
חחחחח...

BrokenDream103

New member
הדברים שלא הייתי סובל

אם הייתי משתתף בתוכנית זה החוסר שינה
, והקור
. אם אני לא יושן מספיק טוב בלילות, ביום שלמחרת אני מאד-מאד עצבני ולא מפוקס. לי אישית יהיה מאד קשה עם חוסר שינה. והקור בלילות
אני הייתי משתגע מזה. תן לי לישון על אבנים, חצץ - הכל, רק לא בקור. וזהו בעצם. רעב, פרטיות וגעגועים - לא ביג דיל בשבילי

RageBot

New member
אני חושב שהגעגועים.

גם געגועים למשפחה, אבל גם געגועים לארץ.

dacou194

New member
אממ אני XD

קור
טינופת
הייתי שורדת את זה... האוכל-לא-אוכל
הייתי מתחרפנת המים
מים זה מים הייתי שותה ומהר והרבה העיקר לגמור עם זה ולא להתייבש... החול
לא מפריע לי כל כך.. תנאי שינה
אני יהייה עצבנית אחר כך חבל"ז שמש
אנחנו גרים בארץ לא? החיות
לא כזה נורא... משימות
זה דווקא החלק הכיף! אסטרטגיה
\
אני ממש לא יהייה טובה בזה אבל אני אשתדל! התחברות אם אנשים
לא מתחברת אל אנשים כל כך מהר... געגועים
אני ימות מגעגועים שם... פרטיות
אני אשתדל לעמוד בזה.. אנשים כבר יודעים שחוץ מהחברות שלי אסור להכנס לחדר שלי זה ייהיה דיי קשה הקטע הזה..

Jen74

New member
הישרדות

מה היו הדברים שהכי מרתיעים אתכם? הדבריםש לא הייתם שורדים? לא יודעת לשחות. לא אוהבת לישון בשטח. החושך מרתיע אותי. לא אוכל מאכלי ים. מעבר לזה יש לי קשר טוב עם אנשים, יודעת לתחמן כשצריך, יש לי קצת כוח פיזי לסחוב דברים, לרוץ. ככה שבעצם לא היה מצב שהייתי בכלל מגיעה לאי כי הייתי טובעת בדרך

Jen74

New member
ואיך זה קשור לשרשור?

ונגיד שזה ממש חשוב - אפשר לנצל"ש. היה לי תפקיד מאוד קטן יחסית בהפקה ואני לא מורשית לדבר על זה. למעשה נודע לי בדיעבד שלא הייתי אמורה בכלל להגיד שהייתי בהפקה.

Jen74

New member
../images/Emo140.gif לא התכוונתי לתקוף, זה לא הוגן כלפי

פותח השרשור ובשביל שאלות כאלה יש גם תיבת מסרים, זה לא מעניין הפורום לדעת מה עשיתי או לא עשיתי בהפקה. ושוב, לא מתכוונת לתקוף, רק להסביר.

התנאים הסביבתיים, חוסר מזון ושתייה כי אני

יכול לחטוף בקלות איזה כאב ראש ואז אני בכלל לא מתפקד

Fairywitch

New member
אוכל, אוכל, אוכל... בעיקר כי אני צמחונית.

ולא הייתי מתפשרת על הצמחונות שלי בשביל משחק. אולי גם אסטרטגיה, פשוט כי קשה לי מאוד לרמות ולפגוע. הייתי שוכחת שזה משחק.

RageBot

New member
את בטוחה? ../images/Emo8.gif (../images/Emo58.gif לעונה 14 אמריקאית)

רוב האנשים לא יודעים באמת עד כמה הם ישמרו את הערכים שלהם בתנאים קיצוניים. לדוגמא, אם היית בשבט החלש של עונת פיג'י, לדעתך באמת היית יכולה לא לאכול בשר אם היו נותנים לך הזדמנות?

Volldemort

New member
....

ראבו היו שבט רגיל כבל שאר העונות
רק בגלל הכח של מוטו הם נחשבו לחלשים יותר

RageBot

New member
לא ממש

הם השבט שקיבל הכי מעט משאבים אי פעם. (ואני אומר את זה בתור אחד שראה את כל העונות, כן? אני לא מחרטט).

Volldemort

New member
לאלאלא

אני עומד על שלי שהם שבט רגיל! איזה משאבים הם לא קיבלו?

RageBot

New member
איזה משאבים הם כן קיבלו? ../images/Emo58.gif עונות 8,9

רק מאצ'טה, אחת, אפילו אבן אש הם לא קיבלו, והם לא היו מקבלים אחת אם מישל לא הייתה מדליקה אש בעצמה, בשלהי יום 10. בעונה 8 אומנם גם קיבלו שתי מאצ'טות בלבד, אבל נתנו להם אבן אש אחרי המועצה השבטית הראשונה ולמנצחים באתגר הראשון. בעונה 9 שבט הגברים קיבל אבן אש אחרי אתגר הפרס הראשון - יום ארבע.

Fairywitch

New member
אז ככה...

אם הייתי במצב כמו הדמויות ב"אבודים"- זה כבר עניין של הישרדות והייתי אוכלת הכל. אבל "הישרדות" זה משחק,לא מצב שנקלעים אליו בלית ברירה. לכן- לא הייתי הולכת להשתתף בזה מלכתחילה, כי להיות צמחוני ב"הישרדות זה בלתי אפשרי (וראו כמה מהר קימי עפה...).

למעלה