שאלת סקר מעניינת

אוקיי, עכשיו אני

אני בתקופה שאני צריך לאכול כל שעתיים בערך.. ואני גם אמוד בררן במזון-כך שזו היתה לי בעייה. בטח הקור היה מפריע לי וכל ענייני הכח..מ אני חלש פיזית, וגם בטוח הייתי חוטף מכת שמש או מיגרנה, כך שלא הייתי שורד הרבה זמן. הדברים שלא היו לי בעייה איתם זה טינופת (כי אני בנאדם מטונף), החיות, ההתחברות לאנשים והאסטרטגיה-כי אני חכם וחברותי
עוד בעיות קצת מיוחדות שהיו לי: -ענייני הכשרות\צניעות\שמירת שבת וכו'.. -העניין הזה של להיוות בלי מוזיקה במשך 52 ימים

כן חח הם עשו שם הכל

הכינו שרשראות, "כלים לאוכל", חימום, נדנדות, מוביילים אני מתפלא שאף אחד עוד לא לקח כמה אגוזי קוקס והתחיל לתופף עליהם

כנראה אם הם באו לחיות כמעט חודשיים על אי בלי

מוסיקה אמיתית, ולא לשיר "שבת שלום", כנראה לא על דעתם לתופף על קוקוסים.

כן, אבל הייתי מצפה לפחות מסיון

שכל היום שרה, והיא מומחית בקפוארה, אז היא אמורה לדעת גם לתופף ולנגן על בירימבאום (אל תשאלי המ זה, מושגים של קפואריסטים
)

אני לא אוהבת ים.

לא אוהבת לא לישון במיטה שלי אין לי כוח פיסי בגרוש לא חברותית במיוחד (יש לי בעיה עם הרבה אנשים יחד, מעדיפה אינטרקציה של 1-1). מפחדת מזהייתי מבואסת להיות כל הזמן רעבה, ואם אין קוטג' בכלל קשה לי. לא אוהבת טיולים וקמפינג ושינה בשטח בלי קרם שיזוף הייתי מתה, גם ככה כבר יש לי כתמי שמש על הפנים בקיצור אין מצב בו הייתי הולכת לתוכנית הזו.

לא יודעת

התאמרת שזו בעיה שאתה אנורקס, אז ניחמתי אותך שלפחות אתה סטרייט כי החתימה שלך אומרת לי שאתה אוהב לראות בחורות עירומות (טעם טוב) ו"חבורת הסטרייטים-אתם תותחים!" שזה אומר שלפחות אתה תותח במשהו אחר...או משהו כזה.

../images/Emo6.gif איזה ניתוח של החתימה שלי

רגע, גם את חושבת שבחורות עירומות זה טוב?
רוצה להיות חברה שלי? ויש דברים שאני טוב בהם.. ציינתי את זה שאני כמעט אנורקס כדי להזדהות איתך בעניין ה"איך אני רנאה בבגד ים" (רמז: צלעות יוצאות החוצה)

adiryosef

New member
מממ

הקור-הבעיה הכי גדולה,אם הטמפ' שם פחות מה10,קצת קשה לישון ערומים ככה,עם זה לא הייתי מסתדר. הטינופת-לא יפריע לי כל כך האוכל-לא-אוכל-גם בעיה קשה,אבל יהיה אפשר להסתדר איתה המים-אפשר להסתדר עם מי קוקוס החול-מציק,אבל אפשר לשרוד תנאי השינה-ביחד עם הקור,אלו שתי הבעיות הכי קשות השמש-דווקא כיף שמש החיות המזיקות\מפחידות-לא מפריע המשימות הפיזיות-גם כיף התחברות עם אנשים-בהתחלה יהיה קשה,אבל עם המשימות שעושים ביחד,ושמנסים לשרוד ביחד,אני לא חושב שזה יהווה בעיה געגועים-מסתדרים בעיות הלכתיות-אין לי משהו כזה. פרטיות-אפשר ללכת לצד אם צריך פרטיות. בכללי ,אני מת ללכת להיות שם,ואני מקווה בעתיד לעשות את זה,ואם לא את זה אז משהו דומה.

karyn

New member
אממ מחסור בטכנולוגיהXD

אני מדברת על פאלפון,טלוויזיה,מחשב,מוזיקה ואולי גם הקור S:

למעלה