שאלת סקר מקלחת לילדים

מירבלי

New member
שאלת סקר מקלחת לילדים ../images/Emo23.gif

כל ערב שאני מקלחת את ביתי הקטנה יש לי ויכוח עם אימי שטוענת שעכשיו קר מאוד ולא צריך לרחוץ כל יום אלא יום כן ויום לא כדי שהקטנה לא תתקרר ולמרות הכל לא עוזר לה כלום אני מקלחת את הילדה ערב ערב אשמח לשמוע את חוות דעתכם ולשמוע האם אתם מקלחים ערב ערב את הילדים או שבחורף עוברים ליום כן ויום לא

אצלי לא היה הבדל בין חורף לקיץ

אבל בהחלט בחורף לחמם את האמבטיה ולהלביש בתוך האמבטיה , כשיוצאים מהאמבטיה לכסות לילד את הראש.

../images/Emo5.gifאין דבר כזה יום כן ויום לא

נקיון הגוף צריך להיות חלק חשוב בשגרת היומיום. אח"כ היא תגדל וגם מה שיהיה טמוע בה וזה לא נחמד בכלל... חוצמזה, יש תנורים, המים אצלכם בטוח חמים ועניין ה"קור" הוא לכלכ היותר 2-3 דקות. אפשר לחמם לילד את המגבת והפיג'מה והעיקר- כל יום מקלחת!!

נופר א

New member
גם אמא שלי היתה אומרת לי../images/Emo186.gif

שאם קר לא צריך כל יום ולא צריך לחפוף את הראש רק את הגוף....... ואם נורא נורא קר אז לרחוץ רק את החלק התחתון של הגוף וכלום מכל זה לא נכנס לראש שלי אני רוחצת ומכבסת את נופר כל יום!!!!!!!! ואם נורא נורא קר וגשום אז בצהריים ככה נדמה לי שיותר חמים מהלילה........

ורד 34

New member
כול יום לפני השינה

אני מכבסת את הילדים. בחורף אני נותה לתת ל"עצמי" הקלות בכבוסים יותר מהירים או לפיעמים מוותרת בימי שישי.

כל יום, מחממים את האמבטיה

שמים את המגבת על ההסקה, עוטפים אותו, מכסים את הראש, אין מקום באמבטיה להלביש אז מלבישים בחדר שגם הוא חם. לפעמים גם מחממים את הבגדים על ההסקה ואז כיף לתינוקי.

clcl

New member
מה זאת אומרת כייף לתינוק../images/Emo6.gif

עם תינוק כמו שלך זה כייף למי שמכין עבורו את האמבטיה . . . וזוכה למבט התכלת החייכני שלו

חנהל'ה בגלל המילים האלה אני חייבת

לצרף תמונה, את חייבת לראות איך הוא גדל, יש לי בחור בבית

נופר א

New member
איזה מותק דורש הרבה../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

ואולי אפשר לעשות למעלה בקישורים לא יודעת איפה,פינת המתוקים שלנו ונשים תמונות של מתוקים כמו זה של היהלום שבכתר?????? גם לי יש מתוקה וגם אני רוצה להשוויץ.......

תשוויצי מותק תשוויצי, פה המלכה שוש

מרשה להשוויץ כמה שרוצים, איזה כיף שיש פורום כייפי כזה

נופר א

New member
הבונבונה שלי שלא אוהבת לאכול

אבל אוהבת לרקוד ולעצב את הבית כל יום מחדש...

clcl

New member
תודה תודה לך - הוא מקסים ואני . .

מאוהבת . . . . איך אפשר לעמוד בפניי בחור שעושה לך עיניים??????

למעלה