שאלת סקר מקלחת לילדים

נירהמ1

New member
מירבי ...../images/Emo39.gif

חיידקים נמצאים באוויר ולא במי המקלחת. הם ייצטננו גם אם לא תעשי להם אמבטיה. עשיתי לילדים שלי אמבטיה בוקר וערב כל עונות השנה. הם הצטננו רק כשהיו מצוננים אחרים בסביבה
.

מירבלי

New member
../images/Emo51.gif לכולם עכשיו אני רואה שלא

טעיתי במחשבותיי וטוב שלא וויתרתי ואמשיך לרחוץ אותה ערב ערב למרות הוויכוחים

איזה כיף להם ../images/Emo3.gif

שוש- איזה יופי שיש אותך ואפשר להתפנק עם תמונות מבלי להחסם... זוכרת...
?

רוני ר

New member
יש בהחלט במה להשויץ ../images/Emo39.gif

מתוקים כמו הסוכריות שהם מלקקים.

קישלורן

New member
אני עושה לבת מקלחת כל ערב ../images/Emo45.gif

לא מפספסת. בגיל שלה (שנה וחמישה) היא עושה צרכים כל יום ואני משתמשת במגבונים. זה לא מספיק. חייבים מים וסבון. בנוסף, זה חלק משגרת השינה וטקס ה"פרידה" מאיתנו. חוץ מזה, זה כייף לא נורמלי. היא משחקת, משחקים איתה שרים לה - פעילות שמעייפת אותה ואח"כ היא ישנה שנת ישרים. האמת, בעלי חוזר רוב הפעמים מהעבודה במיוחד כדי לעשות לה אמבטיה, זו הפעילות הכייפית שלהם ביחד וככה הוא גם מקל עלי. מאוד מתחשב מצידו . . . לא מומלץ לצאת מהבית מיד לאחר מקלחת עם שיער רטוב. אם אין ברירה וחייבים לצאת, מחכים שהשיער יתייבש ושמים כובע.

שירי ל

New member
תלוי עד כמה היא מתלכלכת...

לביתי הגדולה, בת שנתיים וחצי, שהיא בגן ונמצאת כל יום בחצר עם החול אני לא כל כך מוותרת על מקלחת. לקטנה בת 11 חודשים שנמצאת בבית, אני יותר סלחנית. והנה איך הם לא מתקררים: לחמם היטב את האמבטיה, להכין הכל הכל על ידך, לנגב ולהלביש אותה באמטיה כך שתצא יבשה, לבושה, גרובה וכל מה שצריך.

מקלחת זה בריאות!!!

את שני הבנים אני מקלחת כל יום ולא חשוב מזג האויר. מחממים את המקלחת ואת החדר שבו הם מתלבשים. ויאללה. מקלחת זה בריאות. ככה הם ישנים יותר טוב וזה חינוך לנקיון והיגיינה מגיל צעיר! **דרך אגב יש לי תינוק בן 4 חודשים וילד בן שנה וחצי - ומימיהם הראשונים היו מקלחות כל יום חלק מהשיגרה.

מאקי

New member
מירבלי תשלחי את אמא שלך אלי ...

שאני אעשה לה מקלחת. איך ילכו החידקים בלי המקלחת??? הכינים בשער?? אם היום אז למה לו גם מחר?? שלא יתקלחו בצבא. בבית כל יום כולם.

למעלה