שאלת סקר(נות): EYEWEAR

Ronnie*

New member
אצלנו התיקון דווקא היה שנה אחרי

אבל בגלל שזה היה כבר הניתוח המתקדם יותר (Lasik) זה עבר ממש בקלות, בהשוואה לראשון (בראשון היו כמה ימים של תחבושות וכאבי תופת - בשני ממש לא).

שמופית

New member
תגידו, אני היחידה פה שלא ../images/Emo132.gif ?

גם לי (כמו לאמיקה) היתה תקופה בתיכון שבה הלכתי עם משקפים עם זכוכית רגילה, פשוט כי מאוד מתאים לי
הפסקתי איתם כשהתחילו לי כאבי ראש והיום אני נטולה.... אני מתה על משקפי שמש (ובזמן האחרון גם יכולה לשמוע איתם
). כשהייתי באמריקה קניתי משקפים של ויויאן ווסטווד שמאוד אהבתי ואחרי שהן נשברו לי קניתי משקפים של ורסצ´ה, שאיתן אני הולכת עד היום. לאחרונה החלטתי שאני רוצה משקפי שמש חדשות והבעיה היחידה היא שהמשקפים שאני רוצה עולות 1,220 ש"ח
אין לי לב להוציא כל כך הרבה כסף על משקפי שמש

Ronnie*

New member
לא, גם אני!

(כבר התחלתי להרגיש יוצאת דופן). למרות שעם מספר השעות שאני מבלה כל יום בבהיה במחשב, אני בטוחה שגם זה יגיע מתישהו...

gmgy

New member
משקפי שמש - ../images/Emo11.gif

יש לי ממש בעיה עם משקפי שמש - כשזה מגיע ללקנות משקפי שמש אני הופכת לאם כל הפלצניות. פתאום, אפילו בלי להתכוון, כל זוג שאני חושבת שהוא יפה עולה לפחות 180$. וזה המינימום... בגלל זה אני לא קונה. כבר שלוש שנים לא קניתי זוג חדש! אבל עכשיו אני אצטרך להגיד שלום לשני זוגות הוורסאצ´ה שלי (אחד שלי ואחד שגנבתי מאמא) ובאמת לקנות חדשים.

איילתי

New member
משקפופרית..

אני עם משקפיים מכיתה ד´. אני איתם כל הזמן, מחליפה כשנמאס לי מהדגם וגם כשהמספר משנה לו, למרות שכבר שנתיים הוא לא. הרכבתי עדשות רכות בערך שנה עד שממש ממש נמאס לי! אפילו בחתונה הייתי עם משקפיים. לגבי משקפי שמש- באסה! כל הזמן צריך להחליף מהראיה לשמש. אההה, וחייבים לקנות כאלה שאפשר להחליף להם את העדשות הרגילות לאופטיות וזה עולה הרבה כסף... ולא, אני לא חוזרת לעדשות

משקפיים ../images/Emo98.gif

אני מרכיבה משקפיים כ- 5 שנים, המשקפיים מיועדות לצפיה בטלויזיה, מחשב, ולרחוק..אבל אני איתם רק בבית. משקפי שמש אני לא יכולה בלעדיהם, גם אם אני יוצאת רגע לתלות כביסה אני עם משקפי שמש.

תוכי

New member
טוב.........

לי יש שנתיים משקפיים שאמורות להיות לנהיגה בלילה, ולעבודה מול מחשב אך, אני מעדיפה להרכיב אותן באופן קבוע יותר נוח לי במשקפי שמש אני משתמשת בעיקר בנהיגה

למעלה