שאלת סקר קטנה

שאלת סקר קטנה

שירה היום כבר מגיעה לכל מקום והמקום החביב עליה במיוחד הוא ארונות המטבח- איך לא? וזה לא בגלל שאמא שלה מבלה שם יותר מידי
שאלתי היא באיזה סוגרים השתמשתם/ משתמשים לארונות המטבח?

מיכל153

New member
למה סוגרים ? לשים דברים שלא מסוכנים

היי אני אף פעם לא סגרתי ולא הגבלתי את הילדים מלפתוח את ארונות המטבח. בד"כ שמים בארונות למטה : סירים, כלים למיקרו מפלסטיק, חטיפים וממתקים לא מסוכנים, ארון הבקבוקים הוא כבד (אין סיכוי שיפתחו), ארון לפח אשפה, ארון לקערות (לעוגה או שימושים אחרים) פלסטיק וכו´. ביי מיכל153

מסכימה ../images/Emo45.gif

הוצאנו מארונות הנגישים את כל הדברים הכבדים / שבירים / חדים וגם את החומרי ניקוי ממתחת לכיור (סכנת הרעלה!) והשארתי רק פלסטיקים, סירים וכאלה. אמנם נאלצתי לאלתר אבל היה כדאי. כששחר היתה יותר קטנה באחד הארונות אפילו שמתי דברים בכוונה שתשחק איתם. עכשיו היא מעדיפה לעזור בבישולים
לדעתי הבעיה עם הסוגרים שבמוקדם או במאוחר הם מתיישנים או הקטנים לומדים לפתוח אותם ואז נחשפים לסכנות . ליאורה

רותי ע

New member
סוגרים לא רק לשם הגנה על הילד

אלא גם לשם הגנה על הבית
אם הייתי נותנת לו גישה לכל ארונות המטבח הכל היה בחוץ וחצי היה שבור וסדוק. לכן הקציתי לו ארון אחד פתוח עם כלים לשחק ואת השאר סגרתי. אותו דבר בסלון-אוסף הקלטות והדיסקים היה מחוץ לתחום. אנחנו לא קנינו סוגרים אלא קשרנו כל זוג ידיות יחד או שפשוט הוצאנו את הידיות.

ענבל30

New member
אנחנו עוד לא מאובטחים ../images/Emo10.gif

ולא מסיבות אידיאולוגיות... פשוט רומי לא מראה שום עניין בארונות המטבח - היא מעדיפה לשחק עם המגנטים על המקרר (יש כמה במיוחד בשבילה בתחתית הדלת...
) או לנסות להתגנב לאוכל של החתול. בינתיים אני משגיחה עליה כל הזמן, לא נותנת לה לצאת מטווח העין שלי ומטווח קפיצה זריזה לכיוון שלה, בעיקר בגלל החתול (הוא מפחד ממנה ומנסה לשרוט כשהיא מציקה לו... והיא... מציקה לו
) אגב, אין לי ארונות עליונים - אצלי הכל בארונות מתחת לשיש, כולל הסרוויסים ובקבוקי השמן
מאוד לא נוח... יש עוד כמה בעיות לא מאבטחות בבית, והן בטיפול מתמשך... ובינתיים אני משגיחה על רומי ולא נותנת לה להתקרב למקומות מסוכנים, ויש לציין שהיא לא ממש מנסה להגיע אליהם. עדיין.

היי ורד..אני ארגנתי מחדש את המטבח

את כל הדברים השבירים כולל צלחות וכוסות- בארונות העליונים. בארונות שיש אליהם גישה ארגנתי את הסירים ואת כל הפלסטיקים למינהם. ומגירה שלמה של כל מיני כלים ומשחקים שעמית אוהב לשחק בהם כמו סט הכלים שלו..כפיות,בקבוקים וכו´.

יונית ש

New member
ומה עשיתם עם המגירות

הרי לא התוכן בעעיתי אלה שלא יתפסו להם האצבעות הקטנות שהמגרה נסגרת. איך עושים מעצור? כמו בשידות של שילב. יש למשהו רעיון?

לא שמנו מעצורים במגירה..

יש לנו רק מגירה אחת נמוכה.. כשעמית שיחק בה שמתי שני אטבי כביסה מכל צד.

ועוד איך נתפסות האצבעות במגירות

טנחנו נעלנו רק ארון אחד - ארון חומרי הניקוי. פחות מדאיגים אותי ארונות הכלים - לא עשינו שום חילופי מקומות, יישבר אז לא נורא. אבל חמרי ניקוי - סכנת הרעלה. לגבי המגירות - אורן מאוד אוהבת לפתוח את מגירת בקבוקוני התבלינים ולהוציא משם - שיהיה לה לבריאות. כבר פעמיים נתפשו לה האצבעות שם ועכשיו היא למדה לטרוק הכל - מגירות, דלתות של ארונות. כבר אי אפשר לסדר בגדים בארון - היא ישר טורקת את הדלת

לאה_מ

New member
הבעיה בשבירת הכלים היא לא הכלים

אלא החשש שהילד יפצע מזכוכיות. לי יש במגירת התבלינים תבלינים במטחנות מזכוכית, ופעם אחת אורי פתח את המגירה, ושבר מטחנה כזו, וזה פשוט מתנפץ להמוני רסיסים חדים.

מנסיון - באיזשהו שלב זה מתחיל לשעמם

אז זה כבר לא אטקרטיבי ולא מנסים לפתוח את ארון חומרי הניקוי. גם ארון כלי הפלסטיק היה מאוד אטרקטיבי בהתחלה והיום נשאר מיותם ולא נפתח. לגבי התבלינים - פשוט הוצאנו את אלו עם מטחנות הזכוכית וככה אין בעיה.

meira

New member
ענבלי תתכונני בענין האוכל של ה-../images/Emo54.gif

אצלנו האוכל עבר הגלייה למרפסת אחרי שאור הפך פעמיים את הצלחת אוכל בינתיים בלי לטעום
ופעם את המים... והרדיפות אחרי החתול פשוט מדהימות, הוא מגיע אליו אפילו יותר מהר מאשר הוא מגיע אלי כשאני מתרחקת... מאז שאור זוחל החתול נראה לי בפאניקה ולא מבין מה זה באותו גובה ועל משטח המחייה שלו. כשאור אחריו עד הפינות הכי אישיות שלו (קופסת הגירודים, הכורסא) החתול לא מאושר ואכן מנסה לסרוט אותו

והיום מצאתי את מיכל יושבת ולועסת

בניחותא אוכל של טאו שמיכלי הוציאה מהמגירה
האוכל לא בגישה אבל כנראה שפיסה אחת נפלה לתוך המגירה בזמן שהכנסנו חזרה את קופסת האוכל..... כמעט התעלפתי.... ומיכל מאוד כעסה כשהוצאתי לה את זה מהיד... ולשאלתך - אצלנו יש מגירת פלסטיקים "של מיכל", יתר המגירות סגורות עם כל מיני אילתורים (שרוך נעליים, גומיות שיער וכו´....). המעניין הוא, שאחרי שמיכל ניסתה פעם פעמיים לפתוח וראתה שזה לא הולך, היא לא מנסה שוב, אבל כשהיא רק רואה שאני פותחת אחד הארונות - ישר שועטת לכיוון...

ענבל30

New member
רומי וה../images/Emo54.gif שונאים סיפור אהבה

רומי אוהבת (למשוך לו בפרווה, בשפם, בזנב ומה שבא ליד) והחתול... טוב נו, אולי "שונא" זו מיל חזקה מדי. הוא מפחד ממנה, שומר מרחק, ואם היא מציקה לו יותר מדי, הוא גם שורט
(ואז מסולק החוצה, יותר בשביל ההרגשה שלי, לא בגלל שזה משנה משהו). רומי אוהבת להסתער לכיוון שלו, ובדרך כלל אני סומכת עליו שיתרחק ונשארת עירנית ודרוכה... רק אם הוא אוכל אני אוסרת עליה ממש להתקרב. היא שולחת אלי מבט ערמומי, מחייכת, ו... מסתערת לכיוון תוך צהלות שמחה והתרגשות. זה נגמר בזה שאני מרימה אותה על הידיים ולוקחת אותה משם. בהתחלה היא היתה עושה את זה לכיוון כלי האוכל שלו גם אם הוא לא היה שם, אבל לאחרונה גילתה את המגנטים על דלת המקרר, והיא נעצרת שם. רק נוכחות של
תגרום לה לנטוש את המגנטים ולזחול לכיוון שלו (ושל האוכל שלו) אני מאוד משתדלת לא לעזוב אותה ולא להוריד ממנה את העיניים, מה שדי קל ופשוט לעשות, כי היא לא זוחלת מהר...

שחר הפכה להיות המלצרית שלהם...

היא לקחה על עצמה את המטלה של להאכיל את החתולים (עם קצת סיוע ) ומאז היא מאוד כועסת עליי אם אני מאכילה אותם במקומה. היא אפילו מביאה לי את הקערה המלוכלכת אחרי שהיא מגישה להם. עכשיו נשאר רק שתשטוף גם כלים
ליאורה

מאיה10

New member
סגרנו חלק ואת השאר סידרנו עבורו

אף אחד לא ענה לך על השאלה המקורית אז ככה: יש סוגרים פנימיים שתופסים את הדלת לפנים הארון, נדמה לי שקנינו בהום סנטר (ואם לא אז ב ACE). הם לא נורא מסובכים להרכבה, זה אסטתי כי לא רואים אותם, זה מתאים לכמעט כל ארון והכי חשוב, לדעתי אין סיכוי שתומר יוכל לפתוח אותם. זה סוגר כל כך חזק שגם לנו קשה לפעמים
. סגרנו רק את חומרי הניקוי ועוד דלת עם דברי זכוכית והשאנו פתוחים שני ארונות עם כלים לא מסוכנים. ככה שני הצדדים מרוצים. הבעיה היחידה היא המגרות, לזה עוד לא מצאנו פתרון.

רותי ע

New member
לא נעלנו את ארון חומרי הניקוי...

פשוט הוצאנו את כל חומרי הניקוי מהמטבח והעברנו אותם לחדר הכביסה אליו אין לו גישה. השיקול שלי היה-אם נועלים אז אפשר גם לשכוח. עדיף שלא יהיו שם בכלל, הכי בטוח...

מאיה10

New member
זה מה שטוב בסוגר הזה

שלא צריך לעשות פעולת נעילה אלא פשוט לסגור את הארון והוא כבר ננעל אוטומטית. בפתיחה צריך ללחוץ עליו על מנת שהארון אכן יפתח אז אין פה בעית שיכחה, הארונות תמיד סגורים.

לאה_מ

New member
פתרון למגירות

אחרי פעמיים שהוא סגר לעצמו את המגירות על האצבעות, הוא לא מתעסק בזה יותר...

למעלה