שאלת סקר קטנה

עירית ל

New member
או המקרה ההפוך

אחרי פעמיים שהוא סגר את המגירות על האצבעות הוא למד להזהר.

תודה מאיה, אין לי אפשרות לעשות ממש

ארגון מחדש, אני בהחלט ישאיר לשירה ארון אחד לשחק אבל את השאר אני רוצה לנעול

אנחנו לא סוגרים.

רק ארון אחד סגור, ובו מרוכזים כל חומרי הניקוי והתרסיסים למיניהם. הוא סגור בטבעות מהאוניברסיטה של טיינילאב. שלוש כאלה מחברות בין הידיות ואי אפשר להכניס יד פנימה. את שאר הארונות התחתונים סדרתי מחדש, כל מה ששביר, שפיך, או מסוכן לגלי באיזושהיא צורה- העליתי למעלה. למטה נשארו- מזווה ובו שימורים וכו´, פלסטיקים, ספוגי מטבח, סירים ותבניות, כלים חד"פ, ושמונצס מכל הסוגים.

גם אני לא סוגרת

ניסיתי בעבר לסגור, אבל הסתבר שזה מאוד לא נוח לפתוח ולסגור כל פעם שצריכים להוציא משהו ובנוסף הקטן רוצה גם הוא יפתחו לו את הדלת וממרר בבכי אז מה שעשיתי: דברים שבירים הכנסתי פנימה, ליד הדלתות השארתי צלחות פלסטיק וכלים מפלסטיק שיעסיקו אותו. את חומרי הניקוי המסוכנים העברתי והשארתי רק את אלה שנסגרים עם הפטנט.

anat30g

New member
שער למטבח

אצלינו יש שער למטבח - זה אחרי שהתאומים תיפסו על הגז!!! ועל השיש, שברו כוסות ומכסים של סירים - אז נכנעתי וסגרתי את המטבח - למען השפיות שלי. בהתחלה היה מותר להכנס - מתוך מחשבה שאם אוסרים - זה הופך להיות מתוק יותר ומסקרן יותר - אז היה מותר להם להכנס למטבח ולשחק בכלי פלסטיק ששמתי במגירות התחתונות - אבל זה לא מה שעניין אותם - הם רצו את מה שלא נתתי... וברגע שהפנתי את הגב הם רצו להגיע למקום שהיה מבחינתם עדיין אסור ובלתי מושג... לא יכולתי ללכת לשירותים בלי שיהיה מישהו במטבח שימנע מהם לתפס.

קנינו בשילב סוגרים של צ´יקו

בארון אחד במטבח אני מחזיקה את חומרי הניקוי ושמתי את הסוגר הזה. ממליצה. מיכל

meira

New member
סוגרי פלסטיק שמחזיקים את 2 הידיות

של 2 הדלתות ביחד. סגרנו רק את 2 הארונות של חומרי הניקוי ודברי הזכוכית, השאר פתוח ואני אפילו מוציאה לאור את כלי הפסטיק כדי שיתאמן בתיפוף. הוא גילה את האפשרויות הטמונות בפתיחת הדלתות רק לפני יומיים אז עוד לא התחיל לעצב לנו מחדש את הארונות. והוא גם לא מבין למה המגירות לא נפתחות אותו דבר

michal@gal

Active member
מנהל
אני קניתי סוגרים לארונות

כמו אילו שקונים בשילב. יש להם שני חלקים, אחד שמתחבר לדלת והשני למשקוף של הארון. הם היו יעילים בשבועות הראשונים, ואז אופיר גילה שאם מושכים את הדלת חזק כמה פעמים, היא נפתחת, למרות הסוגר
בכל מקרה, חומרי ניקוי אני מחזיקה בארון גבוה, למרות שלי זה לא כל כך נוח. בארונות התחתונים יש רק סירים, כלי פלסטיק ושימורים למיניהם. הבעיה העיקרית היא עם המגירה של הסכו"ם, כי אופיר היה מוציא משם סכינים, גם את החדים של הבישול. צריך להעלות הכל למעלה עד שהם גדלים ומבינים מה מסוכן.

שלום ורד - אצלנו קושרים את הידיות

דפנה גם אצלנו כבר די פעלתנית וגילתה איך פותחים מגירות וארונות. לקחתי כמה שרוכים מצמר ופשוט קשרתי את הידיות של המגירות והארונות אלה לאלה את מה שאני לא משתמשת בקביעות. את אלה שכן בקביעות יש סוגרים מפלסטיק לקנות בהום סנטר (זה הכי זול בינתיים) הם באים בזוגות או שלשות והם נחמדים. באותה מסגרת יש שם גם הגנות לפינות שולחן, למשקופים וכו´.

למעלה