שאלת סקר

לי27

New member
רותם ../images/Emo24.gif

גם לנו יש כאלו לילות לפעמים, שמיד אחרי האמבטיה + ציצי הוא מתחיל לבכות ולקפוץ (בועט נורא חזק) לזרוק את הציצי (או הבקבוק) מהפה ושוב לחזור אליו בהיסטריה. גיליתי שזה קורה כשדן לא ממש רעב ובכל זאת מכח ההרגל צריך משהו בפה. אז אני מקרבת אותו לציציח בתנוחת עירסול ונותנת לו מוצץ. זה לוקח כמה ניסיונות ורצוי שיהיה חושך בחדר ולפעמים אפילו לכבות את האור לגמרי ואז לאט לאט הוא נרדם...
זה בעצם הזמן שהוא הכי עצבני ביום..ולכן אני מעדיפה להניק מלתת לבעלי להאכיל אותו כי הוא יותר נרגע מציצי.

רותם - אני שותפתך לסיוט.

קראי את תשובתי שלמעלה. אם יש לך שיטות שלא ניסיתי עדיין והן עובדות - ספרי לי עליהן.

רותם111

New member
מצאתי דרך לעבוד עליו וזה עבד

הלילה. אני משכיבה אותו במיטה שלי (אנחנו תמיד ישנים יחד) ומניחה את הפיג'מה שלי צמוד אליו כדיי שיריח אותי ויחשוב שאני נשארתי לידו. אני בורחת לסלון כשהוא נרדם. לגבי הנידנודים על הידיים אני נמנעת מזה כי אני לא רוצה שיתרגל. הוא בן 3 חודשים וכבר שמונה קילו
ואני לא חושבת שאצליח (הגב שלי בקרשים) לנענע אותו על הידיים בטווח הרחוק.

../images/Emo6.gif - בורחת לסלון... ומשאירה אותו

עם פיג'מה...בכל אופן - אני לא מרדימה אותו על הידיים, אלא כשהוא שוכב לי על הבטן ואני מנדנדת אותו קלות. דווקא נרשמה הצלחה לתנוחה הזו.

לי27

New member
יש לילות ויש לילות ../images/Emo1.gif

בהתחלה (עד גיל חודשיים וקצת) ניסיתי לדחות את האמבטיה כמה שיותר כדי שההאכלה האחרונה תהיה מספיק מאוחר כך שישן יותר..רק שזה לא קרה והייתי מתעוררת בין פעמיים לשלוש כל לילה..עד שבסביבות 6 כשהוא היה מתעורר הייתי מעבירה אותו אלי למיטה וככה היינו ישנים/ערים עד 10:00 כל יום בגיל חודשיים וחצי בערך הוא התחיל להתעורר רק לכמה שלוקים ~ 3:00-4:00 ולהמשיך לישון עד הבוקר ~ 6:00 וב-3 שבועות האחרונים הוא ישן אפילו 7 שעות רצוף (מבערך 22) והייתי בטוחה שהנה התרגלנו..ואז ב-4 לילות האחרונים היו לנו לילות לבנים.. בקיצור אנחנו עוד לא מגובשים אבל אולי בדרך... לילה טוב

טוטי30

New member
סופסוף הוא נרדם...

אז אני יכולה לענות כאן
רועי ישן לילות שלמים (10 שעות) כבר כמה שבועות, ובדרך כלל אין אפילו צורך לקום ולתת מוצץ באמצע הלילה או שום דבר אחר. הוא נרדם עלינו אחרי הארוחה האחונה בערך ב10 בלילה, ומועבר למיטה שלו בלי בעיה או מחאה מצידו כמה דקות אחרי זה. אגב, במעבר הקצר מהידיים למיטה הוא מספיק לתקוע גרעאפס צלול. ואז, עד 7 בבוקר - שקט ורגוע. בבוקר כולם קמים עם חיוך! במשך היום יש כמה תנומות, אני לא מתערבת לו וקשובה לרצונות שלו, מתי שהוא רוצה לישון - שישן, מתי שרוצה לאכול - שיאכל, ומתי שרוצה צ'ומי - מקבל! בד"כ בסביבות 11 בבוקר הוא אוהב לנמנם שעה, ושוב בסביבות 3 אחה"צ, ואם אני מעייפת אותו קצת בשמש ובפעילויות אקטיביות יותר, אז תנומה נוספת בסביבות 7 בערב. וחוזר חלילה... גם את תנומות היום אני משתדלת שיהיו במיטה, ככה שאני יכולה להתפנות לעשות דברים (כמו לענות כאן...) מבלי לדאוג שהוא יתגלגל לשום מקום. וזהו. עשיתי את עצמי עייפה

כמיסה

New member
../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif../images/Emo1.gifאצלנו זה ככה...

בלילה עומרי יונק בערך ב 22:00 22:30 בשכיבה וכך הוא נרדם ומועבר למיטה שלו. הוא בדרך כלל מתעורר עוד כפעמיים בלילה לינוק אבל לאחרונה הוא ממשיך את השינה עד 10 ואפילו 11 בבוקר
במהלך היום זה תלוי רק בו לפעמים מנמנם אחרי אוכל 20 דקות או חצי שעה, אם נכנסים לאוטו והוא עייף אז שוב מנמנם ובדרך כלל יש לו עוד שינה ארוכה במהלך היום של כשעה +- לפעמים בצהריים ולפעמים לפנות ערב. רוב הפעמים עומרי נרדם בעצמו אבל כשאני רואה שקשה לו מסיבה מסוימת אז ממש לכמה רגעים על הידיים בטן לבטן וטיול קצר בבית, הוא נרדם ואז אני מניחה אותו במיטה שיהיה לכולם לילה טוב וחלומות פז

עמית@

New member
תמר עושה אמבטיה בשבע וחצי

יונקת ומושמת במיטה עם מובייל ונשיקות- לרוב היא מרדימה את עצמה (יד ימין על הגובה- הכן- מצוץ- הרדם...) לרוב לא נדרש יותר מקימה אחת או שתים אליה (ללטף ולנשק ולשנות תנוחה) והיא ישנה עד 3 בערך, קמה לינוק וישנה עד הבוקר.

swann

New member
אצלינו... יש לנו מזל ../images/Emo57.gif

הילדה הזאת היא משו משו ! בגיל 6-7 שבועות היא התחילה למשוך את הלילות, 5-6 שעות, אח"כ 7-8 שעות והיום היא ישנה בערך 10 שעות בלילה. מ-21:00 או 21:30 (לפעמים מוקדם יותר ולפעמים מאוחר יותר) עד 7:00 - 7:30 בבוקר. לפעמים היא מתעוררת בבכי בלילה, אבל מוצץ בדר"כ מרגיע אותה, ואם לא - אז על הידיים 2 דקות והכל בסדר. אני מניקה 5 פעמים ביום בדר"כ. לפעמים 6 (תלוי מתי מתחיל היום, מתי הוא נגמר ואם יש פתאום ארוחות תכופות יותר). במשך היום היא לא ישנה המון. יש לה די הרבה תנומות של 20 דקות כל אחת. פעם בכמה ימיפ היא תופסת חרופ של שעה וחצי- שעתיים. ממש לא קבוע. בדר"כ היא צריכה איזו שינה של שעה בבוקר אחרי ההנקה הראשונה אבל לא תמיד זה מסתדר... נראה מה יהיה כשנהיה בארץ. היינו לא מזמן בחופשה בוורמונט ל-5 לילות והיא לא ישנה שם כ"כ טוב. היא הרגישה שזה לא הבית. היא קמה לפחות פעם בלילה וינקה (ממש לא מתאים לה). אחרי שחזרנו, היה לה מצב רוח מדהים וכמובן שהלילות חזרו למה שהם היו. אנחנו נוסעים לחודש ונהיה אצל ההורים שלי, בתקווה שעם הג'ט לג והכל היא תרגיש כמו בבית... תחזיקו לי אצבעות !

swann

New member
הווו... ושכחתי הרדמות

מאיה אוהבת להרדם על הידיים והיתה לנו תקופה היא נרדמה רק על הידיים. אבל מאז המוצץ (שעשה קמבק בגיל 5.5 חדשים) היא מדי פעם נרדמת לבד. לשינת הלילה היא נרדמת עם מוזיקה מהבובה של פו הדב שיש לה במיטה (במיוחד להרדמויות עם אור שנעשה חלש אחרי כל מנגינה - בסה"כ 3 מנגינות), או עם המובייל. במשך היום היא נרדמת על הידיים \ באוטו \ בעגלה בזמן טיול \ או מפתיעה אותי ונרדמת לבד. כשהיא על הידיים היא נרדמת בדר"כ כשאני שרה לה (הרפרטואר לי כבר ממש מרשים !!) אבל בעיקר זה תלוי מה עושים באותו יום...

T noki

New member
האפרוח ירש את שעות השינה מאמא

(ככה לפחות אבא אומר...). הוא נרדם (בד"כ על הציצי) בסביבות 11:00-11:30 אחרי אמבטיה והולך לישון רצוף עד לפחות 9:30-10:00 בבוקר. הוא מעולם לא קם לאכול בלילה, גם כשהיה בן 5 ימים והגיע הביתה הוא כבר ישן 5-6 שעות רצוף. במשך היום הוא מנמנם כל 3-4 שעות למשך כחצי שעה בכל פעם, גג שעה אם הוא באמת עיף. כמובן שהוא ישן בנסיעה באוטו, זה תמיד מרדים אותו. אם הוא לא נרדם בלילה על הציצי, הוא הולך למיטה עם אור מעומעם, שומע סיפור לפני השינה, אומריך לילה טוב ונשיקת לילה טוב ויושבים לידו עד שהוא נרדם, לבד, בלי נדנודים. הוא יודע להרדים את עצמו אם כי זה כמובן לוקח יותר זמן. בזמן האחרון לפעמים הוא בוכה מתוך שינה (שיניים...) ואז מקבל מוצץ וממשיך לישון. אין מה להגיד, מלאך קטן.

למעלה