שאלת סקר

p_nurit

New member
שאלת סקר

מי לדעכם הזוג הכי מעניין בג'נואה סיטי? לדעתי - בראד וניקי

בילי ומאק- ../images/Emo14.gif

ואני גם אסביר למה:
שניהם כאלה חתול ועכבר, ואני כבר מחכה לרגע שבילי ייצא מכל המאצ'ו שלו ויפתח את ליבו בפני מאק ורק ששני אלה יהיו ביחד אז מאק תהיה מאוהבת באמת... אבל הם כבר מתחילים לעצבן אותי, בילי עם הבריטני העקומה שלו ומאק שלא מספרת לאף אחד למה היא כ"כ עצבנית על בילי...ממש קצר בתקשורת

באמת מעניין מתי הם כבר יהיו ביחד../images/Emo8.gif

נדמה לי ששחר אמר שהנשיקה הראשונה שלהם תגיע רק בחודש אוגוסט!!! הם משכו את זה יותר מדי זמן, אבל אני בטוח שבילי ידאג לפצות על החודשים האבודים

משכו את זה הרבה יותר מידי../images/Emo70.gif

לא מספיק שמראים לנו את שניהם מתכחשים בשיא הכח לחיבתם האחד לשני אז גם הופכים אותם לשונאים, בילי נהיה יותר מידי תוקפני לראול ויוצא לבלות עם חבורת מטומטמים שאלוהים יודע למה הם היו נחוצים בסידרה?! במקום שיראו אותם יותר נתקלים האחד בשני, מראים לנו כל הזמן את אותו הסרט: מאק מתלוננת בפני כל מי שרק מוכן לשמוע כמה בילי מגעיל, ולא! הוא לא עשה לה כלום!, היא סתם יותר מצוברחת מהרגיל, ובילי תמיד יהיה עם בקבוק שתיה ביד
ובריטני הדוחה ביד השניה
... כזה משעמם....

נורית, את חדשה בפורום../images/Emo35.gif

אם כן אז ברוכה הבאה !
זה הפורום הכי מדליק ומגובש באופ"ס...

dviridit

New member
גם אני מברכת אותך וכאן באמת אחחלה

נכון שלא הייתי פה הרבה זמן אבל התגים מאד כולכם. אוהבת עידית

python 4

New member
ברוכה הבאה עידיתוש!../images/Emo23.gif

התגעגתי אליך ולתגובות שלך!

python 4

New member
ברוכה הבאה נורית!

אנחנו מכירים מפורום צ'וקות, הלא כן? אומנם לא מחלקים פה
על חשבון ה-
כמו בפורום ההוא, אבל מיד תבוא נוֹי (איפה היא באמת) ותחלק לך כוסון לבחירתך.

הייתי משרשרת כוסון

אבל אני לא במחשב שלי אלא של אח שלי אז עד שהמחשב שלי עם כול התמונות היפות יחזרו תצרכו להסתפק בתמונות של ג'אגר הכלב המאמי של אחותי

dviridit

New member
הצחקת אותי מאד. במיוחדד שאמרת

על חבריו המטומטמים של בילי שרק אלוהים יודע מה הם עושים בסדרה. בריטני.... דוקא חתיכה לא? עידית

בריטני החדשה חתיכה ../images/Emo45.gif

והנוכחית ממש לאאאאא
אולי אני לא מסמפטת אותה בגלל האופי הרדוד שלה ואולי גם בגלל שהיא הביאה לתודעתנו את יזיזה משכבר הימים ג'י.טי הדחליל שיודע רק להרוס מסיבות
, חבל שגם את הדחלילון לא החליפו... בעצם חבל שלא העיפו...

dviridit

New member
bfuנכון האופי של כל החבורה מגעיל

אבל לדעתי היא יפה אבל את ג'יי טינ באמת חבל שלא העיפו לכל הרוחות עידיצת האוהבת

Dawn12

New member
העניינים יתחילו להתחמם ../images/Emo58.gif

בעוד חודש כשבילי יגיע לביה"ח אחרי הרעלת אלכוהול ויהיה במצב קריטי. מק תשב לצידו והיא גם תהיה שם כשהוא יתעורר לראשונה. מכאן והלאה, שניהם כבר יבינו שיש ביניהם משהו, אבל עד שנראה נשיקה זה אכן עוד ייקח זמן. חוץ מזה, בחודש הבא צפוייה להגיע אלינו (סוף סוף) בריטני האמיתית וזה בטח יחמם את העניינים...

python 4

New member
צהובי ואני../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

אה, בג'נואה סיטי? ללא ספק, הזוג המלכותי של העיר - ג'ינה וג'ון
אפילו כתבו עליהם פעם שיר, לאיזו תוכנית של זהירות בדרכים, זוכרים? "ג'וֹן וגִ'ינָה הוֹלכִים בצידי הדרכים.." משהו כזה.

פייתון - יש כזה דבר בכלל צהוב ואתה?

עד כמה שידוע לי הוא זרק אותך לאנחות וכמה שתקבל את זה ותפסיק להתכחש ייטב לכולנו...! אל תהיה לנו דיאן 2 !, לא טוב לשקוע בפנטזיות ולהיתקע בעבר...

למעלה