שאלת סקר

python 4

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

די! זהו! נשבר לי! כשאמרת לי שאתה צריך קצת space, אין בעיה נתתי. כשתפסתי אותך על חם עם הרמוני, נו טוב - יצרים, מה אפשר לעשות? הבלגתי. אבל עכשיו אתה משווה אותי לדיאן2! זהו! זה העלבון האחרון שאני מוכן לספוג! אנחנו ג-מ-ר-נ-ו! ואתה עוד תחזור אלי על ארבע. אוי, כמה שאתה תתחנן! אבל אני? הא! אני וג'ני נחיה לנו את חיינו באושר ובאהבה. ואתה תישאר גלמוד ובודד אחרי שהרמוני תזרוק אותך! זהו!

python 4

New member
צצצצהההההההובבבבבבבבבי!!!!!!!!!

דונטטטטטטטטטטטטט גווווווווווו!! פליז, דונטטטטטטט גווווווווו!

אל תבכה ניקיטון

לך תתנחם בבראדלי, או שאולי נעשה מכירה פומבית במיוחד בשביל הפייט? נו, מי לוקח אותו? סכום ראשוני - 10 ש"ח. אני שומע 100? נו, מי מעלה את הסכום? אף אחד? מי לוקח ב-10? את שם, שיושבת בסוף, את מצביעה או שסתם מחטטת באף? אוף, אז אני אשלם לכם! רק קחו אותו שיפסיק לקרצץ לי

python 4

New member
כשאלוהים חילק את הרוע

אתה עמדת ראשון בתור. אתה רשע
כוסון, אבל רשע!!

junny

New member
אני מרגישה כמו...

נינה ופייתון- ואתה ראיין, חוזר אלי כל פעם שהבנזוג שאתה אוהב באמת עושה לך קצת רע.../ בוגד בך.../ עוזב אותך בשביל מישהו אחר.. נמאס לי שמשחקים בי!! שתרצה להיות איתי ורק איתי אני אשמח מאוד לקבל אותך בזרועות פתוחות בחזרה (ועכשיו אני מרגישה כמו ניקי החדשה)

python 4

New member
ג'ני, אני שלך לנצח!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

ולו רק בזכות זה שאמרת שאני ראיין, וצהובי הוא הטריש. באמת יש קווי דמיון משותפים בין שניהם - שניהם צהובים ורשעים.

junny

New member
so..

Make me happy תהפוך אותי להיות מאושרת כמו כריסטין ולא מיואשת כמו ניקי.. חוצ'מזה- אם אנחנו לעד ביחד- לא הגיע הזמן להפגש?

Dawn12

New member
אני מתחמק באלגנטיות?

לא בטוח שהבנתי את הכוונה... אתה מתוחכם מדי בשבילי

SupeRonit

New member
ניק ושרון || פול וכריסטין

וזה יותר בכיוון של הכי חמודים (ואהובים עליי) יותר מאשר מעניינים

alma26

New member
מזל טוב!!

איזה יופי, שני בני-דודים, יום אחרי יום, יפה לכם!

ים כחול

New member
מייקל ואני ../images/Emo9.gif

טוב ברצינות - מייקל ופיליס
ממזריים וכובשים כמו תמיד ...

The Abbott Girl

New member
הזוג המלכותי של ג'נואה סיטי ../images/Emo72.gif

ג'ק וליאננננננננננה!!!! פשוט מתה עליהם ביחד ואם לא אז
ג'ק ופיליס
פשוט זוג מדאים שחבל"ז!!! ואגב התמונה היא לא ספוילר, זה סתם תמונה של פיטר ומישל בטיול...

junny

New member
ברוכה הבאה!!

פורום מדליק לאללה!! בטוחה שתשתלבי מהר ואם לא צהובוני ופייתון כבר ידאגו לך.. מישהו יודע לאן נעלם צ'ארמי? אם אתם פוגשים אותו תגידו לו שאני מחפשת אותו ומתגעגעת אליו

python 4

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo26.gif../images/Emo14.gif

אנחנו ביחד 5 דקות, וכבר את מחפשת את צ'רמי, ומתגעגעת אליו? אני לא מספיק? אם כך אז אני מחפש את רונני. מה איתו? אני מתגעגע אליו נורא.

למעלה