שאלת "סקר"....

טל של 4

New member
שאלת "סקר"....

מה המשפט הכי מעצבן/עצוב/מצחיק שקיבלתם ברחוב.... אצלי מככבים: "הם תאומים?" "אבל הם לא דומים איך הם תאומים?"
והמעצבן מכולם זה כשאנשים זרים לחלוטין ניגשים אלי ושואלים אם הם מטיפול או טבעיים..באו כנסו לי למיטה וזהו.

keren1

New member
טל אני מחזקת את דבריך. אצלי זה

בא בשלבים: 1) הם תאומים? 2) הם ממש לא זהים (יא עיוורים. אחת בת והשני בן יותר לא-זהים מזה אין!) 3) בטיפול או טבעי (מה זה עניינכם? ובלי להיכנס לפירוט "טבעי") 4) מה יש היסטוריה משפחתית של תואמים (אתם לא מאמינים לי. הבנתי. כן היו לסבא שלי אחים תאומים שלצערי נספו בשואה. מה זה משנה הרי אתם לא מאמינים לי).

טל של 4

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בדיוק כמו אצלינו (גם סבתא שלי היתה תאומה, וגם לאחותי יש תאומות)... אבל דדדדדאאאאא זה לא ענינכם!!!!!!!!

nonana

New member
אצלי קודם כל מבררים אם הם שלישיה

ואח"כ אומרים איזה בנות יפות. לפעמים והבת שלי נעה כבר עונה זה- בן. אז מתחילות החקירות של "יש לכם תאומים במשפחה?" וכו" וכו". מתחילות גם התגובות על נדב " הוא יפה כמו בת". למה אין בנים יפים? אני לא אוהבת להסתובב איתם- אז הם מרכז תשומת הלב ואני לא מתה על זה.

קודם כל בוקר טוב

ואני נזכר דווקא בתקופה שהיינו נפגשים מספר זוגות של תאומים כל יום שישי בערב מול מלון דן על הטיילת ויושבים ומדברים והאנשים היו עוברים ומעירים כל מיני הערות באחת הפעמים שאלו אותי יש לך שישיה????

keren1

New member
וואלה יושבי..תשמע קטע

יש לנו חברים עם תאומות שממש לא דומות לאמם הכהה. כשאנחנו מסתובבות כל אחת עם העגלה שלה לא פעם שאלו אותי מה יש לך רביעייה וזאת האופר שלך?

zimes

New member
"זה טבעי?"

רק השבוע (כבר שנה!) קלטתי איזו חוצפה זה לשאול מישהי אם הילדים שלה זה טבעי, או עם התערבות רפואית כלשהי.

קרנושה

New member
כשהייתי בהונגריה הכרתי חברה...

שיש לה גם שלישיה.....(של בנות)...מפה לשם צחקנו והחלפנו חוויות והיינו יוצאות לטייל כל אחה"צ עם הילדים....סיבוב בעיר...כולם היו מסתכלים וואהו 2 שלישיות במכה וחמותי תמיד הנגה להוסיף שלה יש רק 3 מתוך כל זה ............חחחחחחחחחחחח תמיד נפלתי מצחוק....בקיצור יום אחד היא סיפרה לי שמישהי שאלה אותה ברחוב אך היא עשתה את זה (את זה =שלישיה!!) והיא היתעצבנה על השאלה ואמרה....שילד אחד עושים מקיום יחסי מין פעם אחת וזהו והיא עשתה סיבוב שני ושלישי אחרי זה וככה יצאו 3 .....חחחחחחחח והאישה אמרה לה "את אמא חוצפנית!!" חחחחחחח ותחשבו על זה!!

א י ל ת

New member
בן ובת, אה?! זהים?!

חתיכת מטומטם! (או מטומטמת, בד"כ) איך בן ובת יכולים להיות זהים? שלא לדבר על "הם תאומים?" לא. הם בהפרש של חודשיים. (ותודה לכרמית).

טל+

New member
והזוכה אצלנו - מי יותר?

מי יותר יפה? מי יותר חכמה? מי יותר.....????? חליק, תמיד צריך ליצור תחרות. "שתיהן שתיהן יפות יותר!!!!!"

טל+

New member
ונזכרתי בסיפור על טימטום כבד...

חברה עם תאומות ואני (עם תאומות באותו גיל) היינו בגן שעשועים. מישהי שאלה אותנו: איך זה שאתן חברות ולשתיכן יש תאומות? תכננתן? כן, נו, מה להגיד, הרופא שלי צלצל לרופא שלה...

טל+

New member
אחרון - תגידי, לא קשה לגדל תאומים?

בא לי לענות: תאמין לי, כ"כ קשה שחשבתי להחזיר אחת לבטן אבל בסוף כבר הסתדרתי איכשהו.... אוף!

keren1

New member
ככשואלים שאלה כזאת אני שואלת

למה את פנויה לבוא לעזור ?

eldar7

New member
קצת באיחור - תגובה לסקר - שרית של

1. מה - תאומים? 2. איזה יופי - חה חה חה קאילו הם מבינים את הקושי 3. כמו זימס - זה טיבעי ? למי יש תאומים במשפחה 4. איזה חמודים ואני צריכה לתקן - חמוד וחמודה ןלסיום אנחנו גרים באזור שנקין בת"א ואין יום שאין תגובות זה נחמד אבל לפעמים כבר מעיק לא?

יומי

New member
מציעה תגובה: לבעלי יש 4 ביצים...

פעם שכן שאני לא מכירה שאל אותי אם יכול להיות שהם משני גברים שונים...(!)אחר-כך גם הוא נבהל, ואמר שהוא שמח לראות שאני מחייכת. הרבה פעמים אומרים שהם לא תאומים "אמיתיים" כי הם הרי כל-כך לא דומים. ועוד אחת ששאלה איך עשיתם את זה, אמרתי לה, כאילו בסוד, שלבעלי יש ארבע ביצים!!! והמשכתי ללכת. היא לא ידעה איפה לקבור את עצמה ואני רק חשבתי שטוב שיש לי אוזניים לעצור את החיוך. אבל אני חייבת להגיד שכמעט כולם מפרגנים מאוד, ואומרים כמה שהם חמודים, ו"תגדלי אותם בנחת" שזו תגובה שאני דווקא מאוד אוהבת.

טל של 4

New member
יומי! השכן שלך זוכה אצלי בפרס ראשון

בטימטום. תתני לו בשמי
ו-
בראש!!!!

keren1

New member
סליחה טל גם התשובה של "מפלסטיק"

זכתה להתגלגלות צחוקית אדירה

למעלה