שאלת "סקר"....

anat30g

New member
התאומים שלך???

לא הם של השכנים...!!! אצלינו מככב "התאומים שלך?" כולם בהלם מזה שיש לי תאומים - כי המון אנשים שמכירים אותי לא יודעים שיש לי תאומים - אני בקושי מסתובבת איתם במקומות הומי אדם (אינתיפדה, פיגועים וכו´) אז שמישהו פתאום רואה אותי איתם ברחוב הוא בהלם... מתי הספקת??? אבל את כל כך צעירה!!! שאלות של אנשים זרים הם כמו אצל כולם - זה טבעי או הפריה? יש לכם תאומים במשפחה? הם זהים??? לשאול אותי האם הם זהים זה הורג אותי - הילדים מאוד מאוד דומים... לפעמים אני לא מבדילה וצריכה לחפש סימנים... אז לשאול אותי האם הם זהים שרואים שהם זהים זה מעצבן.... ואם אני עונה שהם זהים אז שואלים אותי - אז למה הם לא לובשים אותו דבר... והתשובה - כדי שנוכל להבדיל!!! ענת

טל+

New member
זהו ידעתי ששכחתי..."מתי הספקת?" ../images/Emo46.gif

איזו מין שאלה זו...? הספקתי מה - לצאת מהבית? לקח חמש שעות אבל בסוף יצאתי. הספקתי להלביש אותם? עוד 10 שעות... אה, הספקתי ללדת? תגידו, הם עוד לא הבינו שללדת תאומים זה לא ממש לוקח שנה...

השאלה הכי הכי מטומטמת שנשאלתי

הייתה : את מי את אוהבת יותר???? ועוד משפט שרק בעלי שומע: "כל הכבוד, שיחקת אותה" סליחה ואיפה אני בכל הסיפור והמעצבן:"יופי, בן ובת , סגרת את הבסטה." טוב בואו תיכנסו לי לוריד ותחליטו בשבילי עוד כמה החלטות מהותיות.

קרנושה

New member
חחחחחח סגרת את הבסטה!!

אצלי לא רק אמרו זאת.....אלא החליטו זאת וזה סופי מבחינתם!! וכשאני אומרת שארצה פעם מתישהו בעוד מאתיים שנה אולי עוד ילד...שואלים אותי למה לך? יש לך בן ו2 בנות.....כאילו הזמנת אותם......יופי לכו תסבירו להם כעת למה לי עוד ילד.....חחחחח והמשפט אך את מסתדרת? יכול למוטט אותי!! ראבק...מה הם מצפים לשמוע? והכי הכי הורג אותי.....וואהו זה 3 בנות? הלווווווו יש לי בן שנראה גבר!! נשבעת לכם אין מקום לטעויות.....מה גם שלבנות יש עגילים .... רק אחיינית שלי המתוקה שאלה.....אך אך אך יתכן ש3 תינוקות היו אצלי בבטן....ואך אך אך יתכן שפעם ראשונה היא שומעת על דבר כזה.....ואך אך יתכן שלאמא שלה ולאבא שלה לא יצא גם 3 ביחד.....
והדבר האחרון...זה כששואלים לגילם...אני מעדיפה לא לומר את הגיל האמיתי...כי אם אומר שנה וחודשיים מיד יתחילו השאלות.....וואהו...הם הולכים? ראבק הם רק התחילו לזחול כעת.....אז אני משקרת.....מגיע להם...אחרי הכל הם נולדו פגים!!

למעלה