שאלת פרו-סקר

הייזל

New member
שאלת פרו-סקר

אני מעוניינת לבנות סקר כמו הנוכחי רק לסרטי פנטסיה. אני מודעת לכך ששכחתי רבים וטובים בסקר הקודם לכן... מי שמכיר סרטי פנטסיה נא להוסיף לכאן את השם שלהם. רצוי: הודעות חסרות תוכן רק אם שם הסרט וללא דיונים על כל סרט. מתוכם אני אבחר 9 ואשים אותם בסקר(כשהעשירי מיועד לכל אלו שלא מרוצים ממה שבחרתי). בשביל הדיונים על הסרטים חכו בבקשה שיפורסם הסקר. תודה,
היזל

alond

New member
ומתוך ציפייה לצעקות "זה מד"ב"

תרשו לי לספר בדיחה ישנה נושנה: שני שועלים רצו להתעלל בארנב. אמרו "אם יש לו כובע, נשאל אותו "למה יש לך כובע?" ונפוצץ אותו מכות. אם אין לו כובע, נשאל אותו "למה אין לך כובע?" ונפוצץ אותו מכות.". הלכו לארנב, ראו אין לו כובע, שאלו אותו "ארנב, למה אין לך כובע?" ופיצצו אותו מכות. רצו לנסות משהו חדש. אחד אמר:"נבקש ממנו סיגריה. אם ייתן עם פילטר, נשאל אותו "למה עם פילטר?" ונפוצץ אותו מכות. אם ייתן בלי פילטר, נשאל אותו "למה בלי פילטר?" ונפוצץ אותו מכות. הלכו לארנב. ביקשו ממנו סיגריה. שאל הארנב "עם או בלי פילטר?". לאחר שתי שניות שתיקה אחד השועלים שאל "למה אין לך כובע?" והם פיצצו אותו מכות...

הארי פוטר, שר הטבעות, שרק

הנסיכה הקסומה, ווילו (והנסיכה), הנסיכה מונונוקי, איש הנצח, לב הדרקון... טוב, ניתן צ´אנס לעוד אנשים.

הנסיכה הקסומה לא פנטסיה

לא בטוח מה זה, או אם זה טוב, אבל פנטסיה אין שם. מקסימום פרה סטימפאנק.

פרת משה רבנו ../images/Emo3.gif

ממתי נסיכה מחייב פנטסיה? קוסם? אני ראיתי ביוכימאי זקן ואישתו - איפה ראית קוסם? ותשחקי קצת ארקנום - סטימפאנק משובח עם קיסום*! *לפני שתשאלי (ובייחוד כיוון שלא היית שואלת) - כישוף וקסם בידיו של רב מג מיומן יוצרים קיסום חזק במיוחד. אחד שיכול אפילו להעביר תרנגולת את הכביש, אם אין תנועה ויש לך מספיק תירס.

טוב, אם אתה מתעקש: הנסיכה

הקסומה זה מד"ב. (עובדה - יש שם את המכונה הזאת של המפרדינק...)

arifell

New member
פנטזיה, הרי המכונה לא מבוססת על שום

מדע שאנחנו מכירים, ולכן לא ייקרא מד"ב

אפרופו שרק../images/Emo91.gif

אפשר להכניס לקטיגורית ה"פנטזיה" כמעט את כל הסרטים המצויירים ובמיוחד האחרונים הדיגיטלים. כמו באג לייף צעצוע של סיפור ומפלצות בעמ´

כן, חשבתי לאחר מעשה שאולי מוטב

לעשות סקר נפרד למצויירים, כי פחות או יותר כל המצויירים הם פנטסיה, אפילו נגיד שלגיה של וולט דיסני.

לא! מה פתאום?

גוסט אין דה של, כל סרט mecha שאי פעם נוצר, הבי מטאל, X-מן, spawn, בטמן, סטאר טרק, מלחמת הכוכבים, אנימנייאקס, טום וג´רי, ספיד רייסר, ומה את עושה בפורום בשבת? אל תגידי שאת עובדת היום!?

SaidinsTaint

New member
מעוף הדרקונים

חבל שלא יראו את הסרט הזה יותר בגלל תלונות (השווא) נגד תוכנו האנטישמי. זה הסרט שאולי עיצב את הדמות של איך שדרקון צריך להראות בראש שלי...

מעוף הדרקונים

אם אני לא טועה בסרט זה הסרט שהכי הכי הכי אהבתי אי שם בעבר בילדות אני זוכר שכל קיצ היו מראים אותו שוב ושוב ומאוד הצטערתי על התלונות המוטעות לדעתי שהיו נגדו שבגללם הורידו אותו לתמיד
. פה יש מקום להזכיר שהסרט נעשה עפי´ ספר (אילו רק יכולתי לשים עליו את ידי)

למעלה