שאלת צהריים (בעקבות השאלה של קיסז):

סרינה

New member
שאלת צהריים (בעקבות השאלה של קיסז):

מה אתן זוכרות מהפגישה (date) הראשונה איתו? אני זוכרת שדיברנו קודם המון בטלפון, וכבר התחלתי להרגיש שזה רציני ולתהות אם בחור כזה מקסים ירצה אותי. ושהדבר הראשון שהוא אמר לי כשנפגשנו זה שאמא שלו סיפרה אותו עם מכונה לפני הפגישה, ומרוב התרגשות עשתה לו "חור" בתספורת. ושישבנו בבית קפה והזמנתי "טרטופו", והוא הגיע מצופה קקאו, ואז לא אכלתי כלום כי פחדתי שהקקאו יצבע לי את השיניים בחום...

....

אנחנו הלכנו לבית קפה קרוב לבית שאם הנפילה תהיה גדולה אז לפחות קרוב לבית... (אנחנו מכירים מאז שהייתי בת 15 אבל לא ראיתי אותו4 שנים והרבה יכול להשתנות ב4 שנים!!!) נפגשנו לקפה ב20:00 בערב וחזרתי היתה ב 5:00 לפנות בוקר עם חיוך ענק מרוח על הפרצוף! שלושה שבועות אח"כ נסעתי אחריו לN.Y ואנחנו ביחד מאז...

אתי@

New member
את החולצה ../images/Emo6.gif

הוא לבש חולצת משי מבריקה בסגול מזעזע...
ישבנו בבית קפה ורונן קנה לי פרחים ממישהי שמכרה בבית הקפה. כשיצאנו שכחתי את הפרחים והמעיל. כששמתי לב שאין לי מעיל, חזרתי לקחת אותו ושוב שכחתי את הפרחים
הוא לא שכח לי את זה...
וגם - אני זוכרת שהזמנו ופל אמריקאי באמצע החורף ולא אכלנו אותו, וככה הוא ישב מולנו ונמס לאיטו, מחכה שמישהו יאכל אותו...

דיברנו המון בטלפון...

אני זוכרת שדיברנו המון המון בטלפון... וכל פעם דחיתי את הפגישה, חבר שהכיר ביננו התקשר אלי ואמר היום אתם יוצאים. בסוף קבענו לצאת ואני זוכרת שזה היה לאחת המסעדות על חוף הים בהרצליה ושישבנו והיה קצת קריר, חי החולצה שלבשתי היתה חולצת קשירה... והיום אנחנו נשואים שלושה חודשים.

kisses

New member
ובכן גם אנחנו דיברנו המון בטלפון

ואז הלכתי לאסוף אותו מהשדה והלכנו אליו הביתה; דיברנו; צחקנו והשארתי אותו שם לבדו; בבית חשוך מסכן הוא עד היום לא סולח לי.

תוכי

New member
אנחנו../images/Emo13.gif

דיברנו שיחה קצרה בטלפון ביום א´ וקבענו להפגש ביום ג´ הוא אסף אותי ונסענו ליוטבתה בנתניה (אפילו צילמנו ליד את הקליפ של החתונה) הוא הזמין לו פיצה ושתייה ואני נס קפה וכמובן שלא אכלתי כלום מהבושה לאכול בפגישה הראשונה. אח"כ טיילנו על הטיילת ואח"כ החזיר אותי הביתה ולמחרת הוא....לא התקשר חשבתי שלא רוצה יותר קשר איתי והחברה שהכירה ביננו התפדחה. ואחרי יומיים התקשר ונפגשו וכך הקשר המשיך לפרוח

rinutza

New member
אנחנו... היינו מיודדים מהעבודה

תקופה מסויימת והיינו יושבים ומדברים המון. באחד הערבים אחרי העבודה נסענו עם עוד חבר לאכול סביח בגבעתיים וכשחזרנו ישבנו באוטו שלו ודיברנו ושאלתי אותו אם הוא רוצה לעלות, זה די דבילי לשבת כל הזמן באוטו ולדבר שעות. אז הוא ענה :"חשבתי שלעולם לא תציעי" עלינו למעלה, ומאז אנחנו ביחד

Aאלינור

New member
בפגישה הראשונה ישבנו

בקקאו הירושלמית, במרפסת - כבר התחלה יפה. הזמנתי רק שוקו, כדי שאם יהיה גרוע אז לפחות יהיה קצר. היה מקסים, השיחה זרמה, ויצא שישבנו איזה 4 שעות על שוקו...

jess ועוד

New member
ירד מלא גשם

והלכנו לאכול ביטבתה אכלתי תפוחי אדמה (3.5 ביסים) והוא קערה של ספגטי היתה שם משפחה רעשנית עם ילדים שבכו וההורים לא ממש התייחסו וכל הזמן התעסקנו בילדים....

הילית*

New member
הי, גם אנחנו את היציאה הראשונה

עשינו ביוטבתה בעיר... מה שאני זוכרת זה שהזמנתי סלט גדול ובקושי אכלתי ממנו... עד היום הוא אומר שזה מצא חן בעיניו שלא הזמנתי סתם קפה או שוקו

אוי איזה פגישה ראשונה היתה לנו....

אז כמו שאתם יודעים הכרנו דרך זוג חברים משותפים. אפילו לא דיברנו לפני בטלפון, אותו זוג החליט פשוט שאנחנו מתאימים, וקבענו יום שנצא ברביעייה, קבעו לשעה מסוימת , והם התחילו ממש לאחר, התקשרתי לחברה שלי והיא אמרה לי שפשוט לירון בבר מצווה ולכן קצת מתעקב, בסוף זה היה אחור של שעה!!! בערך, ואני כבר הייתי מיואשת, ובמצב רוח רע, ואחאי כל זה שירדתי למטה אני פתאום אורה שיש עוד זוג יושב במכונית , עוד זוג חברים משותף שלהם, וכך היינו 6 !!! באוטו . תרגעו אני ישבתי קדימה... והיינו בשרי שואו בראשון , סה"כ היה מפדח, וללירון נשפח שוקו על החולצה, בקיצר בלאגן...

אביבית1

New member
הפגישה הראשונה שלנו....

ביום שהכרנו בצ´ט החלטנו להיפגש, נסענו לאכול על האש ( הוא היה רעב ובדיוק באותו יום אכלתי עם חברה במסעדה על האש) באור יהודה, כשאביחי הזמין חשבון פתאום אופס!!!!!! הוא שכח את הארנק בבית (באמת), אני שילמתי והוא מסכן כל כך התפדח, אח"כ נסענו אליו לבית וראינו שמש והוא רצה להחזיר לי את הכסף ולא הסכמתי, אבל.... כשהגעתי הביתה ראיתי שהאדון דחף את הכסף לתוך התיק ואני אפילו לא שמתי לב שהוא עשה את זה.

shelycat

New member
מממממ........

מה אני זוכרת מהפגישה הראשונה שלנו......ממממממ? הכל
. מה הדבר הראשון שחשבתי עליו (שיש לו ראש מוזר) מה שנינו לבשנו, על מה דיברנו,איזה ספרים הוא הביא לי, איך נסענו לסטקטו בהרצליה והזמנו שוקוצינו ושוקו, איך הוא חשב שהדרך שאני שמה את חגורת הבטיחות היא קצת מוזרה, איך תפסתי לו את הזרוע כשיצאנו מהמסעדה, איך דיברנו המון זמן במכונית עד שהזמנתי אותו פנימה בסוף, איך לפני שהוא עזב לפנות בוקר הוא חיבק אותי ואמר לי "זהו מעכשיו לא תצליחי להפטר ממני לעולם". כמו שאתן מבינות יש רגעים שלא שוכחים-זה היה יום גורלי בחיי.

שמופית

New member
הממממ..... פגישה ראשונה.....

האמת היא שהכרנו בעבודה, כמו שרובכן יודעות, כך שהפגישה הראשונה לא היתה משמעותית. אני התאהבתי בו והתחלתי איתו, ובט"ו באב הצעתי לו ללכת להסתובב בעזריאלי ולעלות למצפה למעלה. הוא לא התייחס לזה כאל "יציאה" ולקח לי עוד כמה פגישות לגרום לו להבין שאני מנסה להתחיל איתו (בכל זאת... אין לי נסיון בלהתחיל עם בחורים... והבחור היה ממש קשה להשגה
). באותה "פגישה" בעזריאלי, הסתובבנו לנו על הגג ודיברנו ואני זוכרת רק שהוא שיחק עם הפנס שהיה לו בתיק ופתאום הגיעה פלוגה של חיילים מהקריה והתחילה לתחקר אותו מי הוא ומה הוא עושה... הם חשבו שהוא מצלם או משדר מורס או משהו כזה ונלחצו לאללה...

Ronnie*

New member
הפגישה הראשונה...

כמו שסיפרתי פעם, היינו פגישה עיוורת, והוא בא לקחת אותי מסבא וסבתא שלי... ישבנו בפאב בת"א שנקרא "החצר האחורית" (אח"כ חזרנו לשם כמה פעמים בימי השנה שלנו, אני לא יודעת אם זה עדיין קיים). אני זוכרת אפילו כמה מהשירים שהיו ברקע (וזה היה לפני שמונה שנים...). אחר כך הלכנו לטייל בטיילת, ואני, שיא הביישנות בדרך כלל (פעם כמעט רצחתי מישהו שניסה לתת לי יד בפגישה ראשונה) פחות או יותר רמזתי שקר לי, אז הלכנו מחובקים... (אבל באמת היה לי קר, מה לעשות...) ואז נבהלתי פתאום ורציתי הביתה. כי זה היה לי מוזר מדי, מהר מדי... והוא חשב שלא נתראה יותר, אבל זה ממש לא היה נכון

נופר30

New member
מה אני זוכרת ?

לפני שהחלטנו על הפגישה שוחחנו בטלפון 4 דקות בדיוק ( אחרי שיחה קצרצרה בצ´אט) הפגישה הייתה בחתונה של החבר הכי טוב שלו ( הייתי צריכה להתלבש בהתאם ) רקדנו נהננו ושתינו הרבה וזהו מאז אנחנו ביחד

אצלנו...

היו כמה פגישות ראשונות. אחת לפני שנהיינו חברים (כידידים), ואחת ביום שנהיינו חברים. ביום שנהיינו חברים היינו אמורים ללכת לים יחד, הוא היה אמור לבוא אלי לת"א (הוא עוד לה הבין שזה "דייט"). אבל הטיפשון שלי החליף במיוחד מכוניות עם אמא שלו כדי שהוא יוכל לנסוע עם שלה לת"א, האמא השאירה את האורות דולקים כל הלילה, ואי אפשר היה לנסוע באוטו שלה. ואת האוטו שלו היא לקחה D-: כבר אז "התפעלתי" מהחוסר אונים שלו - "מה, אתה לא יודע איפה אמא שלך? אתה לא יכול לבקש ממנה לחזור הביתה?". בקיצור - הוא לא יכל לבוא ואני לא יכולתי להתאפק ובאתי לירושלים במוצ"ש (צעד חריג אז). הוא בא לקחת אותי מהמעונות, הכין לי חביתה סינית (עם זיתים, גמבה, פטריות, ועוד משהו ששכחתי). ראינו סרט מזעזע ("סודות ושקרים"), והשאר היסטוריה...

fila

New member
מה אני לא זוכרת?

נפגשנו בנהריה בחלק היותר מבודד של הטיילת כי יצאנו בלי שידעו...
אני באתי עם האוטו שלי והוא עם שלו הוא אמר לי "יפה לך בלי המדים"(עבדתי אז בחברת אבטחה ורק ככה הוא ראה אותי עד אז) ואני לא נשארתי חייבת ואמרתי לו "יפה לך בלי המשאית" וצחקנו
בסוף מצאנו איזה פינה וטיילנו קצת ברגל בלי לדבר יותר מידי כי דיי הכרנו אחד את השני חזרנו לאוטו דרך שביל צר של איזה בית ומהבית בקעו קולות מהמונדיאל של לפני 4 שנים בדיוק והוא פתאום נעצר לא הבנתי למה והוא בלי לחשוב פעמיים נתן לי כזאת נשיקה ש"נפלתי" מהרגליים! אח"כ חזרנו לאוטו ודיברנו שעות רק אז הבנתי כמה הבן אדם הזה זקוק לאוזן קשבת הוא נשען עליי וחיבק אותי כאילו שאנחנו זוג לכל דבר הפתעתי אפילו את עצמי מהקרבה הזאת אבל אח"כ כבר לא יכולנו להפרד

למעלה