שאלת צהריים (בעקבות השאלה של קיסז):

רחלילי

New member
כשנפגשנו היה לי ברור

שהוא אותי לא ירצה אז כשהוא שאל לאן הולכים ישר אמרתי איזה מקום קרוב באזור רמת אביב כדי שנוכל לסיים את הערב בלי לגרום לבחור סבל מיותר. אבל הוא הפתיע כשביקש ללכת למקום אחר. ככה נסענו לרוטשילד. בדרך הוא התנצל על הרעש של הקפיצות באוטו והסביר שזה הכדורסל שמתגלגל לו בבגז´ וזה הצחיק אותי אך היה בזה משהו חמוד...ישבנו באיזה מקום הוא שתה בירה ואני תה צמחים. היה שם איש עם כלב גדול. היתה לו מין שרשרת מעניינת של חרוזים מ"יאק", מבט מעניין בעיניים והוא אמר משהו שאם רוצים להתקרב אז צריך (משהו) לא זוכרת מה זה היה אבל זה שבר איזה מחסום שיש לי מפני קרבה. ההתלהבות שלי ממנו תחילה בדרך הביתה. אין לי מושג למה. אז כשהגענו שאלתי אותו אם הוא רוצה לראות את הצבי-מים של השותף שלי והוא אמר יללה בסדר (איזה תרוץ מפגר פשוט אף פעם לא אמרתי למישהו לעלות אלי אחרי פגישה ראשונה) וכשהשותף שלי חזר הוא היה בטוח שאנחנו מכירים כבר איזה מליון זמן. הוא קבע שרואים שיש כאן התאמה ומשהו מאד רגוע וטוב ביננו אז אמרתי יללה בסדר והשאר הסטוריה....

צבי מים? ../images/Emo105.gif לא היה לי צב

קרעת אותי!
מה קרה ל-"רוצה לעלות אלי לשמוע תקליטים?"

רחלילי

New member
כי זה היה אמיתי וכי דיברנו על צבים

וכי אני אוספת מיניאטורות של צבים וכי שוחחנו על צבים והוא סיפר לי על הצבים שראה לא זוכרת איפה בסגנון הגלאפגוס ושנינו התלהבנו ודיברנו על חלום שהיה לכל אחד משנינו להגיע לשם... אז מין הסתם הצבים של השותך שלי שהיו באמת מתוקים יפים קטנים ולא מזיקים בתוך אקווריום היו סיבה מעולה לגרום לערב להתארך קצת...

limor 2

New member
פתאום נזכרתי שלפגישה הראשונה

שלנו, ההורים הסיעו אותנו !! איזה קטע.. טוב, הינו בני 15..

אופה3

New member
אני זוכרת איך היה לי אומץ לעצור

אותו בתור טרמפ, ולשאול אותו עם הוא יכול להקפיץ אותי לתחנה מרכזית אני זוכרת איך כל הנסיעה הסתכלתי על העיינים שלו, והתעצבתי שזה נגמר יום אחר כך חיפשתי ב 144 את הטלפון שלו, היו שלושים כאלה בשכונה, והתקשרתי לכולם עד שהוא ענה לי, ומאז אנחנו יחד. עברנו הרבה הייתי בפנימיה, הריחוק והגעגועים הרגו אותי, אבל מה שלא הורג רק מחשל, ואת זה אני מייסמת על האהבה שלנו, שהיום היא גדולה מהכל. שבת שלום האופה

למעלה