פשוט בושה
כמה זמן התכוונת לתת לי לחכות עד הוידוי הזה שלך? כנראה לתמיד. ובינתיים אני צריכה להמשיך להרגיש ממורמרת ומאוכזבת כל פעם מחדש? הרי בקלות יכולת לשלוח לי מסר שמודיע לי על העניין הזה ולא לתת לי לחשוב שאני פראנואידית. אבל את לא רוצה לעשות לי את החיים קלים, אה? האם גם זו השמצה? האם להגיד את האמת זו השמצה? בכל הדיונים שלי איתך הייתי תרבותית לחלוטין, את זו שלקחת את זה לכיוון ההשמצות והנקמנות האישית. במקום להתמקד בנושאים עליהם דיברתי, התמקדת בי. אחר כך המשכת לדרדר את פני הדברים, כמו שאת מודה כאן בעצמך ואני אמורה לא לחוש עלבון מכך ולנשק את כפות רגלייך? הבלוג שלי הוא אישי ופרטי (אפילו אם הוא מפורסם, הוא ממש לא עיתון יומי...), תפוז אינו פרטי שלך. יש לך בעיה אישית איתי, פני אלי, אל תמנעי ממני קידומים כדי להעניש אותי. עם זאת, בגלל שרק אני ממשיכה להפגע פה באופן אישי (אני והבלוג שלי) ואכן שולחת סנוזים פגועים ופוגעים בגלל זה, אני מוכנה לעשות משהו שאף פעם לא עשיתי ולמחוק את רשומת הכעס שלי, שאני מניחה שעליה את מדברת ובוודאי שלא לכתוב על זה שוב אי פעם, בשום מקום. אבל אני מבקשת להחזיר אותי ל'שווים הצצה' בסנוז, כי לא היתה סיבה להוריד אותי משם מהתחלה. ואני מבקשת קידום, ככל בלוגר אחר כאן, ללא השפעה של יחס אישי. כתבתי כאן את אשר על ליבי. הייתי חייבת לכתוב את זה כאן באופן ציבורי, אם גם זה לא נראה לך, אין לי מה לומר, אני עוברת מכאן למסרים אישיים. לבלוגרים קטנים במערכת אין שום כוח.