שאלת קידומי סופ"ש

wranger

New member
שאלת קידומי סופ"ש

למיטב ידיעתי, יום שישי הוא לא יום עבודה בתפוז. אז איך זה שאתמול בתשע בערב, הרבה אחרי כניסת השבת, ראיתי במומלצים רשומה של זרובבלה, שפורסמה רק ב-20:23 באותו ערב (כלומר, קצת יותר מחצי שעה קודם לכן)?

goldy

New member
אפשר לישמור ולפרסם מתי שרוצים

ההמלצה תיכנס לפועל עים פירסום הרשומה.

דנטל

New member
סליחה?!

איך הם אמורים בדיוק לדעת שאנחנו הולכים לפרסם רשומה? ואיך הם אמורים בדיוק לדעת שהרשומה הזו שווה משהו? הם יכולים לדעת שאמורים לפרסם ולא משנה להם אם היא שווה משהו כשזה מתואם מראש עם מישהי כמו זרובבלה?

goldy

New member
יש לך הסבר טוב יותר?

יתכן מאוד שאמרו לה 'כשהרשומה תיהיה מוכנה פשוט תפרסמי אותה והיא תומלץ אוטומטית'. תפוז הביאו אותה לפה רק בשביל הכניסות. אני בטוח שהיא מקבלת יחס של מקושרת, יעני ללא קשר לעצם קיומה של וועדת חריגים.

זה ממכר

New member
תפוז לא הביאו אותה לפי מה שהבנתי

גם אני חשבתי שהביאו אותה אבל היא באה לבד, התרנגולת שמטילה ביצי זהב ומציק שדבורית עושה עוד, בהתחלה נותנים להם דחיפה ומרימים אותם למעלה, נותנים להם חשיפה יותר, ואז נמשיך להתייחס אליהם כמו שאר הגולשים מעניין מתי זה יהיה

חהמן

New member
חה!

דבורית אמרה שחלק מעורכי התוכן עובדים גם בסופי שבוע. ושחלק מההמלצות מתחלפות גם במהלך סופי השבוע. מבחינה תהליכית זה נראה די פשוט, אחד העורכים מנוי לזרובבלה, היא העלתה רשומה חדשה, הוא קרא (מהר, כי הוא מנוי), אהב, ונתן בול. מעבר לזה, טל, מספיק. כל הדיונים האלה של מי מקבל בול מתי, זה קצת לטחון מים לא? כבר עברנו את כל זה. בסופו של דבר, לעורכים של תפוז יש את "הטעם" שלהם. או שה"טעם" הזה תואם את שלך, או שלא. לא יודעים מה איתך, אבל אנחנו מתחילים את הטיולים התפוזיים שלנו מכאן, לא עוברים יותר דרך העמוד הראשי, ופתאום הכל הרבה פחות מפריע. אנשי חה!

wranger

New member
לא התכוונתי לעורר מחדש את הסערה הקודמת

גם אני חושב שמובן לחלוטין שלעורכים יש טעם משלהם, וכמובן שתהליך הקידום הספציפי שתיארתם כאן נשמע הגיוני. היי, אפילו לא ציינתי כמה אירוני בעיני שזרובבלה קודמה בשישי בערב "לאור דרישות הקהל", שדווקא התלונן בעבר לא רק על מדיניות הקידומים בסופ"ש אלא גם על ריבוי הקידומים של זרובבלה עצמה. רק תהיתי בקול רם, זה הכל.

הקידומים לאן

לאור דרישות הקהל, והטענה ששורות המומלצים לא מוחלפות מחמישי עד ראשון, הלכנו לקראתכם, ועורך/ת הבלוגיה התורן/ית מחליף/ה (גם) בשישי את השורות.

wranger

New member
כל הכבוד, אם כן.

שמח לשמוע שהוחלט למנות עורך בלוגיה תורן שיחליף מומלצים גם בסביבות תשע בערב ביום שישי. אני מניח שזה אומר, כמובן, שתהיה אם כך גם תחלופת מומלצים בשבתות ובחגים, כן? יהיה נחמד לדעת שזה לא היה קידום חד פעמי של כותבת ורודה מסוימת.

anguly

New member
עורכי התוכן היו כל כך עסוקים

שאת התמונות למשל הם לא החליפו כל הסופ"ש העורך כנראה אוהב ורוד ולבן

לא עובדים

בתפוז בסו"ש. כבר אמרתי. הם לא עסוקים, הם נחים. החלפת השורה היא מחווה של רצון טוב.

העיקר שאני לא מקודמת יותר מאז הקמתי קול צעקה

העיקר שטרחת אז בתגובתך להביא את רשימת הקידומים שלי, אבל לא של זרובבלה (כנראה כי היא לא התלוננה שהיא לא מקודמת, משום מה). והעיקר שהורדת אותי מהשווים הצצה בסנוז, בגלל טינה אישית שלך אלי. ההתנהגות שלך דחפה אותי לחפש אופציות אחרות מחוץ לתפוז. בסופו של דבר, הממשק של תפוז הכי נוח לי, אז אני נשארת, אבל לא בזכותך. למרות, שהכל מצביע על כך שלא יהיה אכפת לך אם אעזוב. אני כנראה הבלוגרית היחידה שאת מתעמרת בה באופן אישי, אז סביר שאחוש רע בגלל זה. אני רק מבקשת שההתנהגות הלא מקצועית הזאת תפסיק. מצדי, אני אפסיק להתלונן כשאני אראה סימן חיובי מהצד השני. עד כה, את רק מעוררת אש אצלי. אני חושדת שכמו שנתת הוראה להוריד אותי מהסנוז, נתת גם הוראה לא לקדם אותי יותר. אני מחכה לתשובה (ושאינה מתחמקת).

wranger

New member
איזו תשובה את מצפה לשמוע?

"כן, אני מודה, יש לי טינה אישית נגדך", ו"כן, נתתי הוראה לא לקדם אותך בשום מקום"?

נכון, את לא מקודמת כעת.

מחקי את ההשמצות (והאמירות הלא נכונות) בבלוג שלך על אודותיי (את הקללות בסנוז מחקנו בעצמנו) - ותזכי להתייחסות עניינית. אם את רוצה להגיע לפה לפגישת הבהרה - בסדר. רוצה לדבר בטלפון? אין בעיה. רוצה להתכתב באופן תרבותי? סבבה. את רשאית לבחור בדרך המתאימה לך.

פשוט בושה

כמה זמן התכוונת לתת לי לחכות עד הוידוי הזה שלך? כנראה לתמיד. ובינתיים אני צריכה להמשיך להרגיש ממורמרת ומאוכזבת כל פעם מחדש? הרי בקלות יכולת לשלוח לי מסר שמודיע לי על העניין הזה ולא לתת לי לחשוב שאני פראנואידית. אבל את לא רוצה לעשות לי את החיים קלים, אה? האם גם זו השמצה? האם להגיד את האמת זו השמצה? בכל הדיונים שלי איתך הייתי תרבותית לחלוטין, את זו שלקחת את זה לכיוון ההשמצות והנקמנות האישית. במקום להתמקד בנושאים עליהם דיברתי, התמקדת בי. אחר כך המשכת לדרדר את פני הדברים, כמו שאת מודה כאן בעצמך ואני אמורה לא לחוש עלבון מכך ולנשק את כפות רגלייך? הבלוג שלי הוא אישי ופרטי (אפילו אם הוא מפורסם, הוא ממש לא עיתון יומי...), תפוז אינו פרטי שלך. יש לך בעיה אישית איתי, פני אלי, אל תמנעי ממני קידומים כדי להעניש אותי. עם זאת, בגלל שרק אני ממשיכה להפגע פה באופן אישי (אני והבלוג שלי) ואכן שולחת סנוזים פגועים ופוגעים בגלל זה, אני מוכנה לעשות משהו שאף פעם לא עשיתי ולמחוק את רשומת הכעס שלי, שאני מניחה שעליה את מדברת ובוודאי שלא לכתוב על זה שוב אי פעם, בשום מקום. אבל אני מבקשת להחזיר אותי ל'שווים הצצה' בסנוז, כי לא היתה סיבה להוריד אותי משם מהתחלה. ואני מבקשת קידום, ככל בלוגר אחר כאן, ללא השפעה של יחס אישי. כתבתי כאן את אשר על ליבי. הייתי חייבת לכתוב את זה כאן באופן ציבורי, אם גם זה לא נראה לך, אין לי מה לומר, אני עוברת מכאן למסרים אישיים. לבלוגרים קטנים במערכת אין שום כוח.

מאחר שהמשכנו את ההתכתבות

במסרים אישיים, אני רואה את הנושא כסגור, ולא רוצה להמשיך לדוש בו. יש לי מה לומר בתשובה להודעה הזו, אבל אני מעדיפה לעצור את הדיון כאן, ולפתוח דף חדש בינינו.

זה ממכר

New member
למען האמת

גם אני מרגיש מקופח, אבל מעדיף לשתוק, קוראים כמה וכמה רשומות שם שפדיחות שהגיעו לדף הראשי. אבל מתוך כבוד לאותם בלוגרים אני לא מביא אותם לפורום הזה בשביל לנהל דיון, כי אני יודע שאני לא הייתי מרגיש טוב עם כל זה שהיו מלכלכים על הרשומות שלי. אבל דעת העורכים, אין מה לעשות, לפי מה שהבנתי דבורית היא זאת שלובשת את המכנסיים גיא אליאב איננו עוד איתנו בתפוז, בשבילו כבר אין תפוז, הוא שם אותה בצמרת והלך לשתות מיץ תפוזים במשרדו

למעלה