שאלת קידומי סופ"ש

תמיד יהיו מי שיחושו מקופחים

כבר הצעתי ואני חוזרת ומציעה להמליץ על רשומות שנראה לכם ראויות לקידום. בניגוד לדברייך, מנכ"ל תפוז, גיא אליאב, בהחלט נמצא פה ומעורב בכל מובן שהוא, ובכל רזולוציה שהיא, במתרחש בתפוז.

זה ממכר

New member
כן יודע שהוא עדיין בתפוז

אבל הייתי שמח תגובה ממנו או ממישהו מלמעלה כמו נעמה שהוא כן מראה נוכחות, ומה לגבי הטענה שזבוללה לא באה לבד?

גיא אליאב בחו"ל

ואני לא יודעת עד כמה הוא נגיש לכל פורום ופורום בכל רגע נתון. נעמה היא מנהלת הקהילות ולא מעורבת בבלוגיה כעת. כן, אני הצעתי לזרובבלה לבוא לכתוב בתפוז. אם תכנה אותה בשמות מעליבים זה לא יקדם אף אחד מאיתנו לשום מקום.

זה ממכר

New member
כלומר שהבאת לך אנשים מישרא

ואת פורסת עליהם חסות ונותנת להם להרגיש כמו בבית ויותר מזה כמו מלכים? ואם אחרים לא אוהבים את המצב אז את מאיימת להשתמש בכח שלך? ורגע פעם מנהלי קהילות לא היו מעורבים גם בבלוגיה? סלחי לי אבל אם זיכרוני אינו מטעה אותי, אני זוכר את נטע בזמנו שהייתה פעילה מעט בנושא הבלוגיה ולא הבנתי, את עורכת ראשית בתפוז, מה הקשר שלך לבלוגיה? כאילו הבלוגים זה תוכן כמו כל אתר תפוז זה לא אומר שהשליטה עליו בידי העורכת, כמו שאין שליטה על פורומים בהם את משתמשת בקידומים בדף הבית, אני מעט מבולבל

לא יורדת לסוף דעתך

1. כן, אנחנו פועלים להביא עוד אנשים שיכתבו בבלוגיה. מישרא בלוג ומכל מקום אחר בבלוגוספירה. 2. "כמו מלכים"? איך? 3. "מאיימת להשתמש בכוח שלי"? על מה אתה מדבר? 3.א. אולי פה דרוש הסבר: כותבים שישתמשו באלימות מילולית (אני לא מדברת על ביקורת לגיטימית ומתורבתת או על סאטירה/פארודיה) כלפי מי מעובדי/גולשי תפוז ובכלל, לא יקודמו בשום מסגרת שהיא. חד משמעית. 4. במסגרת התפקידים שלי, אני אחראית גם על הבלוגיה, על מי שמנהל אותה ועל מה שקורה בה. 5. נטע כבר לא עובדת בתפוז, ואני, לצערי, לא מכירה את כל נוהלי העבר.

זה ממכר

New member
אוקי

נחמד להביא עוד אנשים ובכיף, אבל לא לתת להם את כל ההטבות שאת יכולה כדי שירגישו כמו מלכים. וכן כמו מלכים זה להקדיש להם רשומה בבלוג שלך, זה לקדם כל רשומה ורשומה וזה לפרוס חסות ועוד. מאיימת להשתמש בכוח שלך? לא לקדם שום רשומה שלהם. ואיזה אלימות מילולית אנחנו משתמשים? אנחנו לא משתמשים בשום אלימות ושום קללות אנחנו מעבירים ביקורת!! אנחנו לא מרגישים בנוח ואנחנו אומרים את זה. בכל מערכת ובכל מקום יש ביקורת יש הפגנות וכל דבר מסוג זה. את מעדיפה ל'ייבש' אותנו פשוט או יותר נכון וקיצוני להגיד ל'דכא' אותנו על מנת שנחדול מכך במקום להקשיב יותר ולעשות יותר ולבוא לקראתנו. לא נראה לך מוזר לקדם אחרים שהגיעו מישרא בצורה חריגה ורק אז ככל הבלוגרים מתפוז? תקדמי אותם כמו כולם, לא חסר פה אנשים שכותבים ברמה איכותית. ועכשיו את מנהלת הבלוגיה? במקום בצלאל?

!!!!!!

1. לא, אני לא מנהלת הבלוגיה, כמו שכתבתי בהודעה הקודמת. 2. מנהלת הבלוגיה תציג את עצמה בקרוב. 3. הבלוגרים האלימים יודעים על מה אני מדברת. אל תדבר בהכללה בשם כולם. 4. שאל פה כל אחד מהנוכחים אם לא התאפשר לו להשמיע ביקורת. 5. על כל שאר השאלות עניתי.

למעלה