שאלת קפה

• פותח הנושא nuxi
  • פורסם בתאריך

nuxi

New member
שאלת קפה ../images/Emo96.gif

שאלתי בפורום הנקה ולא עונים לי שם...כנראה שלא אוהבים אותי (אולי כי אני נותנת גם תוספות
) אז אני אשאל כאן: כמה קפה זה בסדר לשתות ביום? הייתי שותה תמיד רק אחד בבוקר, אבל עכשיו התחיל להתחשמק לי קפה אחרה"צ עם משהו מתוק, שעוזר להעביר את שעות העייפות הקשה. אני מניקה חלקית (בערך חצי מהכמות), האם שתי כוסות קפה ביום זה הרבה קופאין? (מדובר בנס עם הרבה חלב) כמה קפה אתן שותות?

lulyK

New member
אני לא מניקה, אבל מניחה שזה כמו

בהריון. עדיף כלום אבל עד 3 כוסות קפה זה בסדר.....

עמית@

New member
לא אהבתי את ההערה לגבי פורומנקה..

ואני שותה בערך 3 כוסות

nuxi

New member
זה היה לגמרי בצחוק

ונובע מרגשות נחיתות פרטיים שלי... פורומנקה הוא אחלה פורום עם אחלה בנות! רק ששם אף אחת לא ענתה לי, אולי בגלל השירשור הארוך. זה הכל, לא צריך לקחת כל דבר ברצינות

אלינה12

New member
אני בדרך כלל שותה אחרי הנקה

גם 2 ביום. כך עד הנקה הבאה כבר לא ישאר כלום, או אם ישאר אז בריכוז קטן מאוד.

g a n i

New member
אני שותה קפה, כמה שיוצא

יוצא בערך 3-5 כוסות קטנות של נס לא מאוד חזק ביום. זה מאוד תלוי ביונק - האם זה משפיע עליו מבחינת עירנות ועצבנות וכן גילו ומס' ההנקות. היונק שלי כבר "גדול" (בן שנה) ולשמחתי גיליתי שאין השפעה מובהקת. כשהוא היה קטן יותר וינק יותר השתדלתי (חייבת להודות שלא במחיר של דחיית סיפוקים אקטיבית
) לשתות קצת פחות. שתי כוסות נשמע לי סביר ביותר, בפרט אם הן לא בדיוק לפני הנקה. אצלי הבעיה אחרת: אני מאוד מרחמת על הקפה שיהיה בודד בבטן, ומייד (מתוך רחמנות, כן?) מצרפת אליו איזה שוקולד טוב או עוגה

odeia

New member
ראיתי שם את ההודעה שלך וגם ראיתי

שענו לך שם. תאמיני לי שאוהבים שם את כולם, גם מי שנותן תמ"ל.

ואני אחת ליום

אבל ככה כבר הרבה זמן עוד לפני ההריון בכלל פעם ב, עוד אחת אחה"צ נראה לי שנבלעת בשירשור כי בכלל לא ראיתי את השאלה שלך אחרת הייתי עונה לך כבר שם... תסתכלי בחתימה שלי ותגלי מי אני

אני בכלל לא ../images/Emo10.gif

הלל נכנס לאטרף מקפאין. אפילו שוקולד מחרפן אותו ובגלל שאין קפה - אין מצב שאסתפק בקוביה אחת

ההנחיה הרשמית היא שמותר לשתות

עד שש כוסות קפה ביום, כדי לשמור על המצב שהתועלת מההנקה עולה על הנזק שבקפאין. אבל אני אוסיף שכדאי שתסתכלי על היונק שלך ותראי איך הוא מגיב. יש תינוקות שקפה גורם להם לעירנות או לגזים. את יכולה להפחית את ההשפעה אם את שותה קפה מייד לאחר ההנקה, כך שעובר זמן עד ההנקה הבאה.

עמית@

New member
רק שאצלנו ( ../images/Emo13.gif ) סיום הנקה לא

אומר שעוד חמש דקות לא תהיה עוד הנקה..

אני שתיתי על גל זה לא השפיע מבחינת

עירנות. מבחינות אחרות? אין לי מושג אבל אני מניחה שיש עוד כמה דברים לא בריאים ברשימה של ה שהכנסתי לגופי בזמן ההנקה
מעולם לא התיימרתי לשלמות...

למעלה