*ממילא... ><
D dark max New member 30/9/05 #18 אה, זאקארי! |ספוילר../images/Emo35.gif אני מכירה אותו בתור קן-צ'אן וזאקארי, לא ממש בתור *מסתכלת עוד פעם* קאנפאצ'י.
אה, זאקארי! |ספוילר../images/Emo35.gif אני מכירה אותו בתור קן-צ'אן וזאקארי, לא ממש בתור *מסתכלת עוד פעם* קאנפאצ'י.
N NuShiCieNta New member 30/9/05 #15 הזה עם הפעמונים בשיער! ../images/Emo108.gif הזה עם יאצ'ירו על הכתף! קן-צ'אן! קאוואיייי
J JeeChan New member 30/9/05 #24 אני אישית אוהב את הקפטנית ../images/Emo58.gif לא יודע איזה מספר קבוצה היא, אבל היא מופיעה בשיר פתיחה כשהיא מנסה לתקוע בצ'אד חרב ויוראיצ'י שוברת לה את החרב.
אני אישית אוהב את הקפטנית ../images/Emo58.gif לא יודע איזה מספר קבוצה היא, אבל היא מופיעה בשיר פתיחה כשהיא מנסה לתקוע בצ'אד חרב ויוראיצ'י שוברת לה את החרב.
V Violettecat New member 30/9/05 #26 תתבייש אוניצ'אן! אתה מנהל הפורום ואתה לא יודע שקוראים לדמות הזו סויפון.... כן חברה, לבחורה היפיפיה שרואים בדרך כלל בשירים הולכת מכות עם יורואיצ'י קוראים סויפון.
תתבייש אוניצ'אן! אתה מנהל הפורום ואתה לא יודע שקוראים לדמות הזו סויפון.... כן חברה, לבחורה היפיפיה שרואים בדרך כלל בשירים הולכת מכות עם יורואיצ'י קוראים סויפון.
J JeeChan New member 30/9/05 #27 *מתבייש ובורח לפינה* אבל אבל אחות אני רואה רק את האנימה ועדיין לא הראו אותה שם =[
J JeeChan New member 30/9/05 #32 כי ../images/Emo58.gif בשיר הסיום השלישי בפרק 32, רואים אותה נלחמת ביוראיצ'י והיא כזאת מדליקה
E elhaha New member 30/9/05 #35 תרוצו לקרוא את המנגה ותראו אות באמת ולא באיזה קליפ. ואאה כל פרק חדש שיוצא למנגה אני מקווה לראות אותה שוב.
תרוצו לקרוא את המנגה ותראו אות באמת ולא באיזה קליפ. ואאה כל פרק חדש שיוצא למנגה אני מקווה לראות אותה שוב.
מ מלפפון ים New member 30/9/05 #37 אני קוראת אותה ../images/Emo3.gif אבל בינתיים אני רק באמצע. (ואור, זה בפרק 31 , בדקתי)