טלויזיה + הכנות +ספק שירות
כמה נקודות יש לי בבית, בינתיים אלוהים יודע כי אני בכל אופן מתעצל לרדת לבדוק. כרגע יש לי בבית 4 ממירים של "יס" לגבי הכנות: אני הייתי לקוח של יס עוד לפני המעבר לבית חדש יצרתי קשר עם החברה, הודעתי להם בשלבי הכנת התשתיות בבית שאני מעוניין להכין את הבית מבחינת טלויזיה וקיבלתי מהם הנחיות מפורטות לגבי כל מה שצריך להכין או לא להכין, כולל חיווטים, מה לחווט? איזה חיווט? שקעים סופיים (אל תקנו!) וכוליי. אפילו הגיע טכנאי של יס וסיפק לי כבלים כי העדפתי להשחיל בעצמי לפני שאני מסיים את הבניה ולא אחרי שאני נכנס לתוך הבית. לא רציתי שיתחילו להזיז לי טלויזיות ורהיטים או יהרסו משהו בדרך. בהתקנה הגיעו 2 טכנאים של יס, עשו עבודה למופת, כל מה שביקשתי מהם קיבלתי, התקינו את הצלחת על מתקן מיוחד - לא אותו עמוד מכוער שניתן לראות על המרבית הבתים) אלא עמוד שניתן להעמיד במספר זוויות עם התקן מיוחד שאמור לסייע בהסתרת הצלחת. אצלי בבית בכל אופן מי שמסתכל על הבית, מכל כיוון, לא יראה את הצלחת. לגבי החבילה, יש לי הכל עם 4 ממירים 219 ש"ח אני חושב. לגבי YES\HOT? מאז קיימת הטלויזיה בכבלים, עוד מימי הICS (מישהו בכלל זוכר שככה זה נקרא פעם?) דרך הגלגולים ל"ערוצי זהב" ואחר כך המעבר לHOT והכניסה של YES עם הניסוי שלהם.....אני הייתי שם, בכל השלבים, אכלתי את החרא של הכבלים ואכלתי את החרא של הלוויין. אני היום מחובר ליס ובעצם מאותו הרגע שנכללתי בקבוצת הניסוי שלהם עברתי לכבלים פעמיים, בשתי הפעמים הרומן שלי עם הכבלים נגמר בטריקת טלפון והמון כעס. בHOT לא יודעים לתת שירות.....הם מזכירים את YES בתקופת הניסוי....שאם היית רוצה לדבר איתם....היית צריך לפנות חצי יום. לגבי תכנים אני לא מתכוון להכנס לויכוח עם אף אחד כי זה עניין של טעם, אני מרוצה מהתכנים של יס ומהעובדה שהם מביאים המון שידורים מחו"ל ולא 4 שנים אחרי שטחנו אותם בארה"ב. עם כל הכבוד להפקות המקור, כל תעשיית ה"קולנוע" של ימינו בישראל לא שווה אפילו יריקה, משדרים לנו זבל עם שחקנים סוג ד' כולל השיר שלנו של יס. "סדרה" שהתחילה טוב והפכה לבררה.