שאלת OFF: משהו פה קורא את מגזין בלייזר?
א איירה גיינס New member 5/5/04 #3 צודקת! אם כבר OFF אז... מחר יש שביתה!!! אבל אני מעדיף שביתה ביום חמישי. משהו יודע אם השביתה נמשכת יומיים?
צודקת! אם כבר OFF אז... מחר יש שביתה!!! אבל אני מעדיף שביתה ביום חמישי. משהו יודע אם השביתה נמשכת יומיים?
• •°• Gil The King •°• New member 5/5/04 #4 הם בטח ימשכו את זה..../images/Emo170.gif וואי זה ממש גרוע לי כי יש לי מתכונת
° °•טשי•° New member 5/5/04 #6 אבל אני גרה באריאל!! אז בטוח לא תהיה שביתה בסוף. בכל הארץ יש חוץ מאריאל. אנחנו לא קשורים.
C cobainos New member 6/5/04 #8 בשום מקום לא היה,אל תתעצבני חוץ מזה למי אכפת משביתה... כמה טוב להיות שמיניסט.
N Nimst New member 6/5/04 #11 יש שם קהילה מגובשת אני שם מתחילת ינואר. הייתי אומרת שזה קצת מאוחר להצטרף עכשיו, אבל מצד שני, נראה שכולם מצטרפים עכשיו.. לא ברור למה. אז תרגיש חופשי
יש שם קהילה מגובשת אני שם מתחילת ינואר. הייתי אומרת שזה קצת מאוחר להצטרף עכשיו, אבל מצד שני, נראה שכולם מצטרפים עכשיו.. לא ברור למה. אז תרגיש חופשי
° °•טשי•° New member 6/5/04 #13 למה סתם? אנחנו צריכים לעשות בדיקת דרכונים אם אנחנו רוצים לנסוע לתל אביב
° °•טשי•° New member 6/5/04 #16 נכון! ואנחנו נשארים פה ולא זזים!!!! [הקטע עם הדרכון היה בצחוק כן?!..]